0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μετά απ'αυτόν τον ΑΣΕΠ το τόπικ αυτό θα μετονομαστεί σε "ενδεχόμενη μείωση των μισθών σε 700 ευρώ"!!Εκεί οδεύουμε και δυστυχώς πολλών το μόνο ζόρι είναι ακόμα ο ΑΣΕΠ και η μορφή του!!
3 ειναι οι αδυναμιες μου : α) η ΠΑΝΑΘΑ β) οι μηχανες και γ) τα πιτσιιρικακια...
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 29, 2010, 12:06:42 am3 ειναι οι αδυναμιες μου : α) η ΠΑΝΑΘΑ β) οι μηχανες και γ) τα πιτσιιρικακια...Κι εμένα το target group μου είναι μέχρι από 25 ως 29,αλλά όχι να με συναγωνίζονται στον ασεπ!!! Άλλωστε ο παλιός είναι αλλιώς......
Λώρα, στην κατάσταση που έχουμε φτάσει , δεν είναι ο Ασεπ το μονο μας ζόρι. Τουλάχιστον δεν είναι το δικό μου ζόρι.όλοι πάνω-κάτω έχουμε επίγνωση της κατάστασης και σίγουρα η ερώτηση μου(για τον ασεπ) δεν ήταν σοβαρή, όπως και του Μάρκου φαντάζομαι!
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 29, 2010, 12:20:51 amΠαράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 29, 2010, 12:06:42 am3 ειναι οι αδυναμιες μου : α) η ΠΑΝΑΘΑ β) οι μηχανες και γ) τα πιτσιιρικακια...Κι εμένα το target group μου είναι μέχρι από 25 ως 29,αλλά όχι να με συναγωνίζονται στον ασεπ!!! Άλλωστε ο παλιός είναι αλλιώς......τα μικρα παιδια εννοουσα.
Παράθεση από: pontiki!!! στις Νοεμβρίου 29, 2010, 12:12:37 amΛώρα, στην κατάσταση που έχουμε φτάσει , δεν είναι ο Ασεπ το μονο μας ζόρι. Τουλάχιστον δεν είναι το δικό μου ζόρι.όλοι πάνω-κάτω έχουμε επίγνωση της κατάστασης και σίγουρα η ερώτηση μου(για τον ασεπ) δεν ήταν σοβαρή, όπως και του Μάρκου φαντάζομαι!Σόρρυ...αλλά επειδή έγραψες "σοβαρά" παρασύρθηκα...είναι και που φουντώνω με τα θέματα της αδράνειας και της έλλειψης αντίληψης πολλών....ή έστω την άρνηση αντίληψης της κατάστασης....!
εμενα το ζορι μου ειναι ο ασεπ, και γιαυτο εχω βαλει τους δικους μου ανθρωπους που δουλευουν μεσα στο υπ.παιδειας να με ενημερωσουν αν υπαρξει κατι. Κοιταξτε, σε λιγο θα γινει και το δικο σας ζόρι......μη το παιζεται ανετοι...