0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aγοράστε αλεύρι, ρύζι, λάδι, κρέας στην κατάψυξη, γεμίστε τα ντουλάπια από τρόφιμα.
Μετά το πρώτα ο πολίτηςhttp://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM&feature=relatedέρχεται και το πρώτα ο μαθητής.
Αυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......
Και μην μου πείτε ότι δεν είναι λύση να τρωγόμαστε μεταξύ μας οι εργαζόμενοι (εργαζόμενοι... Ααα,καλό,καλό ) ...γιατί δεν είναι μεταξύ μας...είναι μεταξύ ημών και αυτών...ξέρουν αυτοί ποιους προστατεύουν...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:50:47 pmΚαι μην μου πείτε ότι δεν είναι λύση να τρωγόμαστε μεταξύ μας οι εργαζόμενοι (εργαζόμενοι... Ααα,καλό,καλό ) ...γιατί δεν είναι μεταξύ μας...είναι μεταξύ ημών και αυτών...ξέρουν αυτοί ποιους προστατεύουν... Στους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ κάποιοι έδωσαν αυτούς τους μισθούς !!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:38:36 pmΑυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......Και βγήκαν και είπαν οι ξεφτίλες πως θα περικόψουν τους γιγάντιους μισθούς στις ΔΕΚΟ και τελικά η περικοπή σ'αυτούς ήταν 10%....σε μισθούς που είναι άνω του 2χιλιαρου!!!!
και θα έχουμε την χειρότερη περίθαλψη και παιδείακαι θα το βουλώνουμε και θα υποτασσόμαστεκαι θα ζητάμε και ρουσφέτι!!!!!και θα τους.....ψηφίζουμεκαι θα ξαναβγαίνουνε και θα ξανατρωωωωωωώνεγιατί;;;;;; δεν μαθαίνουμε ΠΟΤΕ από τα λάθη μας.....που αντί να τους φτύνουμε τους δίνουμε και δικαιολογία αναλογα με το τι κόμμα ψηφίζουμε