0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει καμία πιθανότητα να μπουν φυλακή;;;;;;;ποιος θα τους βάλει αφού τα έχουν κάνει πλακάκια τα κόμματα τους ...... "δεν θα μιλήσεις εσύ δεν θα μιλήσω και εγώ"....και εκτοξεύουν διάφορες.... #$%#$% έτσι για να πουν στην γιαγιά από το χωριό που 30 χρόνια τους ψηφίζει σαν προβατάκι ότι κάτι κάνουν.........έπρεπε να μην μπορούν να βγούν ΟΛΟΙ από τα σπίτια τους οσο για τους δημοσιογράφους......... αυτοί είναι ΕΞ ΄ΙΣΟΥ συνυπεύθυνοι γιατί τους προστατεύουν...... γιατί απλά τα παίρνουν εγώ θέλω να πετύχω ένα χοντρογούρουνο από τα πολύ ....χοντρόπετσα ....και να του πω ότι ΔΕΝ είναι όλοι οι Δ.Υ. κοπρίτες εκτός αν αναφέρεται στα κομματόσκυλά που διόρισε που τον ακολουθούσαν γλύφοντας έρποντας και με τα ....κέρατά τους....... τα παιδιά είχαν κουραστεί να τρέχουν ....να του φέρνουν ....σουβλάκια και τώρα ξεκουράζονται εκεί που τα ...τοποθέτησε......και εμείς ακούμε τις μ@%$@#%$@ που λεει ....και χαίρεται κι όλας ότι κάτι είπε γ$^%$ το αλσχάιμερ μου
Μήπως τελικά αυτή τη στιγμή ο δημόσιος τομέας αποτελείται κυρίως από ανθρώπους με ρουσφετολογικές προσλήψεις και μόνο μία μικρή μειοψηφία διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: Green στις Ιανουαρίου 01, 2011, 10:24:43 pm Μήπως τελικά αυτή τη στιγμή ο δημόσιος τομέας αποτελείται κυρίως από ανθρώπους με ρουσφετολογικές προσλήψεις και μόνο μία μικρή μειοψηφία διορισμένων μέσω ΑΣΕΠ;Δεν χρειαζεται να το ρωτας.......ετσι είναι και το ξερεις.Αλλά όσο και αν σου φανει αδυνατο....ακομη και στον ιδιωτικο τομέα μιά απο τα ιδια είναι με πολυ μικρες διαφορες.για να πας ακομη και σημερα για εργασια σε σουπερ μαρκετ......περνας απο πολιτικο γραφείο.ειναι πολυ σαπιο το πολιτικο συστημα παιδιά.........παρα πολυ
Και ο ιδιωτικος και ο δημοσιος τομεας ειναι η ίδια η ελλαδα......αυτη ειναι η οικονομια...... απόλυτα συνδεδεμένα.....όλοι πληρωνουν για όλους....και πρεπει να μας νοιαζει.
Παράθεση από: paraxenos στις Ιανουαρίου 01, 2011, 10:46:19 pmΚαι ο ιδιωτικος και ο δημοσιος τομεας ειναι η ίδια η ελλαδα......αυτη ειναι η οικονομια...... απόλυτα συνδεδεμένα.....όλοι πληρωνουν για όλους....και πρεπει να μας νοιαζει. Και το κατάντημα του ιδιωτικού τομέα και η αυθαιρεσία που επικρατεί σε αυτόν, οφείλεται στο ότι το κράτος δεν μπόρεσε ποτέ να ελέγξει την νομιμότητα του και να επιβάλλει την ορθή λειτουργία του. Αν η Ελλάδα είχε τουλάχιστον έναν υγιή ιδιωτικό τομέα, αυτή η κρίση θα μας είχε πλήξει πολύ πιο επιφανειακά. Αλλά αντίθετα, φάνηκε η πλήρης μας γύμνια με την αφορμή αυτής της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Κάτι που ήταν βέβαια ζήτημα χρόνου για να γίνει. Θέλω να ελπίζω λοιπόν ότι εν τέλει θα μας βγάλει σε κάτι καλύτερο, γιατί εξάλλου χειρότερα δεν υπάρχει. Άλλο που εμείς παραμυθιαζόμασταν ότι όλα είναι καλά.
Εξαρταται σε ποιο level ειναι ο καθενας και οριζει τα χειροτερα.Οσο πιο low level τοσο λιγοστευουν τα χειροτερα.Η Εσθονια σημερα ειναι το 17ο μελος που μπηκε στο ευρω.Μια απλη καρτποσταλ με αξιοθεατα στην Εσθονια σημερα ειχε την τιμη 10 στο χθεσινο εσθονικο νομισμα και την τιμη 0,63 ευρω.Σε 1 χρονο θα κανει 1,5 ευρω αλλα αν ειχαν το παλιο νομισμα αντε να πηγαινε 11 ή 12.Αν οι πολιτες γνωριζαν αυτη τη αυξηση ουτε που θα ηθελαν να γινουν το 17ο μελος.
Παράθεση από: belw στις Ιανουαρίου 01, 2011, 11:40:41 pmΕξαρταται σε ποιο level ειναι ο καθενας και οριζει τα χειροτερα.Οσο πιο low level τοσο λιγοστευουν τα χειροτερα.Η Εσθονια σημερα ειναι το 17ο μελος που μπηκε στο ευρω.Μια απλη καρτποσταλ με αξιοθεατα στην Εσθονια σημερα ειχε την τιμη 10 στο χθεσινο εσθονικο νομισμα και την τιμη 0,63 ευρω.Σε 1 χρονο θα κανει 1,5 ευρω αλλα αν ειχαν το παλιο νομισμα αντε να πηγαινε 11 ή 12.Αν οι πολιτες γνωριζαν αυτη τη αυξηση ουτε που θα ηθελαν να γινουν το 17ο μελος.Oπώς αντίσχτοιχα σην Ελλάδα, μέσα σε μία βραδιά (της πρωτοχρονιάς του 2002) ένα μπουκαλάκι νερό από 50 δραχμές έγινε 50 λεπτά (δηλαδή 170 δρχ) και ένα κιλό ψωμί από 100 δραχμές 0.80 ευρώ (270 δρχ). Και κανείς δεν μίλησε, ούτε σε επίπεδο κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς ούτε σε επίπεδο καταναλωτών...