Σύνολο ψηφοφόρων: 69
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν είσαι στο δημόσιο σχολείο απ' ότι ξέρω δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ιδιαίτερα έστω και αν τα δηλώνεις. Μπορείς να ασχοληθεις με κάτι άλλο που μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου αφού λάβεις τη σχετική άδεια. Όσοι είναι διορισμένοι δυστυχώς την έχουν άσχημα με τα νέα δεδομένα. ευτυχώς βέβαια για μας τους αδιόριστους...
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Αυγούστου 21, 2011, 09:16:16 pmαν είσαι στο δημόσιο σχολείο απ' ότι ξέρω δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ιδιαίτερα έστω και αν τα δηλώνεις. Μπορείς να ασχοληθεις με κάτι άλλο που μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου αφού λάβεις τη σχετική άδεια. Όσοι είναι διορισμένοι δυστυχώς την έχουν άσχημα με τα νέα δεδομένα. ευτυχώς βέβαια για μας τους αδιόριστους... Αναφέρομαι σε ΑΜΩ ή ΑΚΩ όχι μόνιμους υπαλλήλους του δημοσίου. Γνωρίζεις περισσότερα;
inw γιατί τόσα πολλά; εγώ ξέρω για 460 περίπου το δίμηνο.ήσουν πολλά χρόνια; catwoman δεν είπε κάποιος ότι θα μπορεί. εδώ δεν μπορούν οι ωρομίσθιοι. πάντως είμαι πολύ χαρούμενη για τα εργόσημα.ας πω ένα παράδειγμα: με 20 ώρες την εβδομάδα και 20 ευρώ την ώρα βγαίνουν 1400 ευρώ το μήνα καθαρά. έχεις ασφάλιση, ένσημα, και το κεφάλι σου ήσυχο από καταγγελίες. καλά δεν είναι βρε παιδιά; αν το συγκρίνουμε με το μισθό του πρωτοδιόριστου που χαλάει και τα μισά για τα ξεσπιτώματα και είναι μακρια από τα παιδιά του, τους δικούς του, τους φίλους του, είναι μια χαρά... Ας παρηγορηθούμε οι αδιόριστοι, τουλάχιστον οι ειδικότητες που μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα. Δεν είναι όλα τόσο μαύρα.