Σύνολο ψηφοφόρων: 69
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πόσα εργόσημα χρειάζονται για βιβλιάριο υγείας και πόσο διάστημα χρειάζεται να περάσει;
και βέβαια ks10Μέσω του εργόσημου οι ασφαλισμένοι έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε συνταξιοδοτικό και υγειονομικό επίπεδο
αφού χρειάζεται μόνο ο αμκα του εργοδότη σκέφτομαι μήμως γίνεται να μας λένε οι γονείς τον αμκα τους και να πηγαίνουμε εμείς να παίρνουμε τα εργόσημα.επίσης δεν καταλαβαίνω αν χρειάζεται και απόδειξη όπως παλιά ή το εργόσημο θα λειτουργεί και ως απόδειξη.
Την αυτόματη παρακράτηση ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ στο 30% της αμοιβής (αντί του 20% που αρχικά είχε ανακοινωθεί) προβλέπει το εργόσημο για τους περιστασιακά απασχολούμενους που θα διαθέτουν από την ερχόμενη Δευτέρα τα ΕΛΤΑ στους εργοδότες. Το ποσοστό αυτό αναγράφουν τα προεκτυπωμένα εργόσημα των ΕΛΤΑ για το ΙΚΑ ? ΕΤΑΜ που αποκαλύπτει η «Η» σε αντίθεση με τα εργόσημα του ΟΓΑ στα οποία η αναλογούσα εισφορά παραμένει στο 10% επί της ονομαστικής αξίας του κουπονιού.«H απόφαση ορίζει την εισφορά στο 20% και αυτή θα ισχύσει για το IKA», διευκρίνιζαν χθες στην «H» κύκλοι της διοίκησης και της διεύθυνσης ασφάλισης του IKA - ETAM εκτιμώντας ότι «αν υπάρχει λάθος, θα πρέπει να διορθωθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα».
Μήπως εχει ενημερωθεί κανείς με λεπτομέρειες και γνωρίζει πόσα εργόσημα χρειάζονται για βιβλιάριο υγείας?
Παράθεση από: lakostas στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 12:48:08 pmΜήπως εχει ενημερωθεί κανείς με λεπτομέρειες και γνωρίζει πόσα εργόσημα χρειάζονται για βιβλιάριο υγείας?πάρε ένα τηλέφωνο στο ικα ή μπες στο site του ικα.εγώ είμαι ήδη στο ικα και δεν το έχω ψάξει αυτό.