Σύνολο ψηφοφόρων: 69
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εργόσημο αναφέρεται αποκλειστικά στις παροχές υπηρεσιών στην κατοικία του εργοδότη; Αν π.χ. κάνεις ιδιαίτερα σε δικό σου χώρο υποχρεούσαι να πληρώνεις τεβε (νυν οαεε); Θα ήθελα γενικά κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις αποδείξεις, την εφορία, κλπ. Σκοπεύω φέτος να ξεκινήσω ιδιαίτερα, ύστερα από 4 χρόνια που τα είχα παρατήσει, με αποδείξεις, κλπ. αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Ο συζυγος είναι ελεύθερος επαγγελματίας αλλά δε νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος να με διαφωτίσει γιατί δεν ξέρει τι συμβαίνει με τους εκπαιδευτικούς. Κάνεις έναρξη; Πώς φορολογείσαι;Ζω σε κλειστή κοινωνία και ξέρω ότι θα έχω πρβλμ. αν δουλέψω μαύρα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που σκέφτομαι να ζητήσω τιμές φροντιστηρίου (πώς αλλιώς να έρθουν μαθητές;). Η ασφάλισή μου στο ικα θα ισχύει μέχρι το φεβρουάριο του 2013 (εφόσον δε με κόβω να με ξαναπαίρνουν αναπληρώτρια). Τι γίνεται τώρα με την ενοποίηση των ταμείων; Παιδιά συγνώμη που τα αναφέρω όλα μπερδεμένα αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα, ας με διαφωτίσει, παρακαλώ, κάποιος!
Μια ερώτηση και από εμένα. Για να κάνω ιδιαίτερα με το εργόσημο στο σπίτι θα πρέπει πρώτα να βγάλω την άδεια για κατ'οίκον διδασκαλία με τα γνωστά
Παράθεση από: aiolos στις Αυγούστου 28, 2012, 01:52:08 pmΜια ερώτηση και από εμένα. Για να κάνω ιδιαίτερα με το εργόσημο στο σπίτι θα πρέπει πρώτα να βγάλω την άδεια για κατ'οίκον διδασκαλία με τα γνωστά