0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:59:10 pmΠαράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:54:28 pmmpesg, στο έχω πει και προσωπικά, γραφεις αφαιρετικά, ως άνδρας, και μπερδεύομαι δηλαδη όλοι πια στα ιεκ δουλευουμε ΑΠΥ; τα χω χάσει.. ποια 200 ευρώ; update: τώρα το είδα που απάντησες, δηλαδή κανονικά με ικα δεν γίνεται πια.. και ΑΠΥ βγαζει κάποιος που είναι ελευθερος επαγγελματίας;συναδελφοι οταν βλεπετε προκυρηξη με αναγραφη συμβαση εργου ειναι παντα οαεε, το κρατος θελει να μην δινει επιδομα ανεργιας και να μην πληρωνει εισφορες ακομα και στις τελευταιες προκυρηξεις που εβγαλε για δωδεκαμηνο σε κεπ ηθελε συμβαση εργου, ετσι θα ειναι η κατασταση στο μελλον
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:54:28 pmmpesg, στο έχω πει και προσωπικά, γραφεις αφαιρετικά, ως άνδρας, και μπερδεύομαι δηλαδη όλοι πια στα ιεκ δουλευουμε ΑΠΥ; τα χω χάσει.. ποια 200 ευρώ; update: τώρα το είδα που απάντησες, δηλαδή κανονικά με ικα δεν γίνεται πια.. και ΑΠΥ βγαζει κάποιος που είναι ελευθερος επαγγελματίας;συναδελφοι οταν βλεπετε προκυρηξη με αναγραφη συμβαση εργου ειναι παντα οαεε, το κρατος θελει να μην δινει επιδομα ανεργιας και να μην πληρωνει εισφορες ακομα και στις τελευταιες προκυρηξεις που εβγαλε για δωδεκαμηνο σε κεπ ηθελε συμβαση εργου, ετσι θα ειναι η κατασταση στο μελλον
mpesg, στο έχω πει και προσωπικά, γραφεις αφαιρετικά, ως άνδρας, και μπερδεύομαι δηλαδη όλοι πια στα ιεκ δουλευουμε ΑΠΥ; τα χω χάσει.. ποια 200 ευρώ; update: τώρα το είδα που απάντησες, δηλαδή κανονικά με ικα δεν γίνεται πια.. και ΑΠΥ βγαζει κάποιος που είναι ελευθερος επαγγελματίας;
Παιδιά εγώ που μίλησα με τον διευθυντή του ΙΕΚ, μου είπε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα....
Παράθεση από: EK06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 03:25:49 pmΠαιδιά εγώ που μίλησα με τον διευθυντή του ΙΕΚ, μου είπε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα....αππρω με τους κρατικους λεοτουργους, οπου και εαν ψαξεις στο διαδυκτιο για συμβασεις εργου θα δεις οτι ειναι με οαεε, αυτος ειναι και δευθυντης του ιεκ και δεν γνωριζει?
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 03:54:03 pmΠαράθεση από: EK06 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 03:25:49 pmΠαιδιά εγώ που μίλησα με τον διευθυντή του ΙΕΚ, μου είπε ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμα....αππρω με τους κρατικους λεοτουργους, οπου και εαν ψαξεις στο διαδυκτιο για συμβασεις εργου θα δεις οτι ειναι με οαεε, αυτος ειναι και δευθυντης του ιεκ και δεν γνωριζει? Αν δεν έχει βγάλει κάτι το ΙΝΕΔΙ
Εργαζόσουν αλλού ως πλήρως απασχολούμενος (αναπληρωτής, μόνιμος κτλ);
Γνωρίζει κάποιος, αν όταν πάρεις απαλλαγή από τον οαεε λόγω πλήρους ασφάλισης σε άλλο ασφαλιστικό φορέα π.χ ικα,εκτός από την εγγραφή στο οαεε πληρώνεις κάτι άλλο? Πληρώνεις το τέλος επιτηδεύματος?