0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evievi στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 05:51:27 pmΠέρυσι ήταν με ΟΑΕΕ ή με ΙΚΑ; Και στην προκήρυξη 2011-12 έγραφε ότι καλούνται να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου, όπως και στη φετινή. Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που δούλεψε πέρυσι!Με ΙΚΑ ειναι η σύμβαση εργού αλλα δεν έχεις τα προνόμια που έχεις με την σύμβαση εξαρτημένης εργασίας. Αν δεν έχεις άλλη ασφάλεια, σου βάζουν ΙΚΑ. Αν όμως έχεις οαεε απο ελευθέριο επάγγελμα ή δουλεύεις κ σε ΣΔΕ είναι υποχρεωτικό να μπεις στον ΟΑΕΕ. Ετσι τουλάχιστον έγινε με μένα περυσι. Απ' όσο γνωρίζω μια από τις διαφορές των συμβάσεων έργου είναι ότι δεν έχουν κρατήσεις υπερ οαεδ.
Πέρυσι ήταν με ΟΑΕΕ ή με ΙΚΑ; Και στην προκήρυξη 2011-12 έγραφε ότι καλούνται να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου, όπως και στη φετινή. Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που δούλεψε πέρυσι!
μόλις μιλησα με το ιεκ κηφισια και ρώτησα. μου είπαν ότι δεν ξέρουν.. έχουν μιλήσει με την κεντρική διοίκηση, ούτε εκεί έχουν αποφασίσει λέει, τους τα μασάνε και δεν έχουν ιδέα.. και της είπα της κυρίας: Να έρθω να κάνω τα χαρτιά μου, δεν βαριέμαι, αλλά αν ειναι με ΑΠΥ κι εγώ δεν θα μπορέσω, αν με διαλέξετε, θα παραιτηθώ, δεν είναι χειρότερο μπλέξιμο αυτό για το ΙΕΚ;" . Είναι μου είπε η γυναίκα, αλλά τι να σας πω κι εγώ.. οφου βρε παιδιά, να πάω τζάμπα όλη αυτή τη χαρτούρα πάλι, και στο τέλος να μην γίνει και τίποτα;; δεν ξέρω πια τι να κάνω! Μα, είναι δυνατόν να βάζουν ανθρώπους να κάνουν αιτήσεις και να μην ξέρουν;;;
Πάρα πολύ καλά νέα για όσους έχουν Επάρκεια (αλήθεια, έχει καταργηθεί ή ισχύει ακόμα?).
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 01:07:00 pmΠάρα πολύ καλά νέα για όσους έχουν Επάρκεια (αλήθεια, έχει καταργηθεί ή ισχύει ακόμα?). τι εννοεις για την επαρκεια?δεν δεχεται το ιεκ επαρκεια η δεχεται ? Τρελαινομαι!!!!!!!!