0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήγα σήμερα..δεν ξέρουν τίποτα!!!
στο ικα μου ειπαν οτι οαεε μονο με μισθωση συμβασης εργου οπως λεει η προκυρηξη εκτος εαν εγραφε συμβαση εργασιας
Παράθεση από: EK06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 07:07:14 pmπήγα σήμερα..δεν ξέρουν τίποτα!!!ρωτηστε λογιστη και εφορια τι ασφαλιση χρειαζεται με συμβαση μισθωσης εργου, οι δημοσιοι μονιμοι υπαλληλοι τραβανε την ουρα τους εξω διοτι δεν τους αφορα και δεν θελουν να ακουνε αγανακτισμενους υποψηφιους εκπαιδευτικους. Ρωτηστε τους αρμοδιους στο ικα και οαεε της περιοχης σας και ενημερωστε τι σας ειπαν . Εγω που ρωτησα στο ικα μου ειπαν οτι οαεε μονο με μισθωση συμβασης εργου οπως λεει η προκυρηξη εκτος εαν εγραφε συμβαση εργασιας οπως ηταν παλια τοτε ειναι με ικα
Αφού προκύπτει νομικό κενό στη σύμβαση έργου, εφόσον παρέχεται το έργο σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο με υπαλληλική σχέση, δεν μπορούν να δώσουν ένα μικρό περιθώριο ευελιξίας;
φυσικά και δεν συμφέρει, το θέμα ειναι ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν χρειάζεται ή όχι, γιατί, προσωπικά, δεν μπορώ να πάω όλη τη χαρτούρα που θέλει το ιεκ για να μου πει μετά απο δεκα μέρες ότι θελει μπλοκάκι το οποίο δεν προτίθεμαι να βγαλω... μια υπευθυνη απαντηση ζηταμε, αλλα κανεις "υπευθυνος" δεν ξερει να μας απαντησει...
ναι, αλλά τι θα συμβει αν με επιλέξουν, ξεκινησω δουλειά και προς τη μέση ή τελος του εξαμήνου μας φέρουν σύμβαση που λέει ότι χωρίς μπλοκάκι δεν πληρώνεσαι; τα λεφτά που δούλεψα, ποιος θα μου τα δώσει τότε;
αν το κανουν αυτό, θα μας βγαλουν απο τη δυσκολη θεση, αλλα τους φοβάμαι.. δεν ξέρω, ακομα σε διλημμα ειμαι, να παω να μην παω.. συναδελφος που δουλεψε περσι, δεν εχει παρει τιποτα απο λεφτα ακομα και δεν ηταν με μπλοκακι...