0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: leontokardos στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 02:05:27 pmΟι συμβάσεις έργου δε συνοδεύονται με απόφαση απόλυσης. Ως εκ τούτου αν κάποιος δουλεύει μόνο με μια τέτοια σύμβαση έργου, δεν θα έχει στο τέλος απόφαση απόλυσης οπότε δε θα έχει δικαίωμα για επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ. Το θέμα όμως περιπλέκεται στην περίπτωση όπου μαζί με τη σύμβαση έργου κάποιος έχει συνάψει και μια σύμβαση ορισμένου χρόνου (π.χ. σε κάποιο ΤΕΙ). Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορεί με την απόφαση απόλυσης απο τη σύμβαση ορισμένου χρόνου, να πάρει το επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ;Πριν δύο χρόνια δούλεψα σε ΣΔΕ και παράλληλα σε φροντιστήριο και μια χαρά βγήκα ταμείο ανεργείας. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Πήγα την απόλυση μου απο το φρόντ και όλα οκ.Υποθέτω ότι ισχύει το ίδιο!
Οι συμβάσεις έργου δε συνοδεύονται με απόφαση απόλυσης. Ως εκ τούτου αν κάποιος δουλεύει μόνο με μια τέτοια σύμβαση έργου, δεν θα έχει στο τέλος απόφαση απόλυσης οπότε δε θα έχει δικαίωμα για επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ. Το θέμα όμως περιπλέκεται στην περίπτωση όπου μαζί με τη σύμβαση έργου κάποιος έχει συνάψει και μια σύμβαση ορισμένου χρόνου (π.χ. σε κάποιο ΤΕΙ). Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορεί με την απόφαση απόλυσης απο τη σύμβαση ορισμένου χρόνου, να πάρει το επίδομα ανεργίας απο τον ΟΑΕΔ;
Εγώ πάλι δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα. Το εξαμηνο τελειώνει και δε φαίνομαι ΠΟΥΘΕΝΑ. Αθανατο ελληνικό κράτος............
Καλημέρα!!Εμένα πάλι,, πρώταμου έδωσαν "σύμβαση ορισμένου χρόνου" και μετά την άλλαξαν σε "σύμβαση μισθωσης έργου"...και παραμένω σ'αυτήν!!
Δεν ξέρουν τίποτα!!!Ότι τους λένε απο τα κεντρικά!!Είναι σωστοί και καλοί ανθρωποι....Δεν ξέρουν να βοηθήσουν.....διαφορετικά θα το έκαναν!!
εχουν βγει οι αιτησεις για προσληψη ωρομισθιων εκπαιδευτικων?ποτε ληγουν?