0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpesg στις Απριλίου 26, 2012, 02:17:53 pm...μας ειπαν να περιμένουμε τις συμβασεις και θα δουμε.........τι να δουμε,...Αυτό για όποιον νομίζει ότι δεν υπήρξε εξαπάτηση κατά την προκήρυξη πρόσληψης, το κείμενο των συμβάσεων γνωστοποιείται και υπογράφεται πολύ αργότερα. Κατά την πρόσληψη, πράγματι ούτε οι διευθυντές ξέρουν το κείμενο των συμβάσεων, όπως μου ειπώθηκε απο διευθυντή, "φτιάχνεται" αργότερα απο το υπουργείο.Μου φαίνεται τόσο τρελό, που ίσως και να μην ισχύσει. Απ την άλλη πλευρά, έγινε τίποτα τρελό τα τελευταία 2 χρόνια;Πάντως στα ΚΕΚ απ ότι ξέρω, το εφαρμόζουν απο το προηγούμενο καλοκαίρι, και τουλάχιστον το ανακοίνωσαν πριν τη πρόσληψη. Αν και αυτό δεν αναιρεί τη πραγματική φύση της εργασίας σαν εξαρτημένη.Αν ισχύσει εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο απο τη μαζική προσφυγή σε δικαστήριο. Και φυσικά:1) Η απόφαση του δικαστηρίου θα κάνει χρόνια για να βγεί. Εκτός κι αν υπάρξει βάσιμος λόγος για ασφαλιστικά μέτρα και ευνοϊκή προσωρινή διαταγή.2) Εν τω μεταξύ, η εφορία και ο ΟΑΕΕ ισως και να θεωρούν ότι όλο αυτό το διάστημα (απο την αρχή των μαθημάτων) υπάρχει παρατυπία (εκπρόθεσμη δήλωση έναρξης) και πρόστιμο για τους εργολάβους-καθηγητές.
...μας ειπαν να περιμένουμε τις συμβασεις και θα δουμε.........τι να δουμε,...
το πρόστιμο απο την ΔΟΥ αγαπητοί συνάδελφοι -ούτε λίγο ουτε πολύ- αγγίζει τα 100
.... προσφυγή που έχει υποβληθεί στο Συνήγορο του Πολίτη. Αν οι απαντήσεις είναι αρνητικές, έχουμε ήδη συνεννοηθεί με δικηγόρο και η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια. Ας το σκεφτούν και οι συνάδελφοι των Ι.Ε.Κ.
Παράθεση από: ioannis00 στις Απριλίου 27, 2012, 12:25:30 pm.... προσφυγή που έχει υποβληθεί στο Συνήγορο του Πολίτη. Αν οι απαντήσεις είναι αρνητικές, έχουμε ήδη συνεννοηθεί με δικηγόρο και η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια. Ας το σκεφτούν και οι συνάδελφοι των Ι.Ε.Κ. Επιτέλους κάτι κινείται. Νομίζω ότι η όποια απόφαση θα αφορά μόνο αυτούς που συμμετείχαν. Οχι και τους υπόλοιπους. Οπότε...
Οχι δωρεάν φυσικά! Για να δουλέψεις πρέπει να πληρώσεις εσύ στο Δημόσιο, όχι να σε πληρώσει ο εργοδότης Δημόσιο-ΙΕΚ. Αν ήταν να δουλεύεις δωρεάν, θα πήγαινε όλος ο κόσμος. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Που είναι το τρελό εδώ πέρα;
Σήμερα που μίλησα με ΔΙΕΚ μου έιπαν ότι το πιο πιθανό του Χρόνου θα ίναι με ΑΠΥ...