0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα της παραίτησης με απασχολεί κι εμένα έντονα καθώς αναζητώ αλλού σοβαρότερη εργασία αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη αν μπορώ να παραιτηθώ πριν υπογράψω τη σύμβαση και ενώ δουλεύω ήδη 2 μήνες...και κυρίως τί γίνεται ως προς τα δεδουλευμένα;
Στο ό,τι μπήκες στον πίνακα, κλήθηκες και δεν παρουσιάστηκες. Διότι, για τόσο αξιοζήλευτες θέσεις απλήρωτου ελαστικά απασχολούμενου πώς έχεις το θράσος να δηλώνεις και μετά να μην τις αποδέχεσαι; Πώς την είδες εσύ απλέ έλληνα πολίτη και θέλεις και δικαίωμα επιλογής; Εφόσον έχεις τα μόρια θές δε θες θα δουλέψεις! Τέλος, αποφασίζουμε και διατάζουμε! οκ!τώρα κατάλαβα τι εννοείς "σπασικλάκι".Δουλεύεις ήδη δύο μήνες και δεν έχεις υπογράψει ακόμα τη σύμβαση εργασίας.μάλισταε, όποιες και να είναι οι κυρώσεις νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες πλέον.νομίζω δεν θα εμφανιστώ καν.καλή συνέχεια
Παράθεση από: spasiklaki στις Νοεμβρίου 28, 2010, 03:42:43 pmΤο θέμα της παραίτησης με απασχολεί κι εμένα έντονα καθώς αναζητώ αλλού σοβαρότερη εργασία αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη αν μπορώ να παραιτηθώ πριν υπογράψω τη σύμβαση και ενώ δουλεύω ήδη 2 μήνες...και κυρίως τί γίνεται ως προς τα δεδουλευμένα; Έχεις αποδείξεις ότι δουλεύεις?