0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και έρχομαι λοιπόν για μια ακόμα φορά να ρωτήσω:γιατί τότε να γίνει ασεπ αφού υπάρχει πλεονάζον προσωπικό;;;Kαι απαντώ με τις φτωχές γνώσεις μου:μα για να εφαρμόσει το νέο σύστημά της που μειώνει δραματικά τις προσλήψεις και να διαιωνίσει την αναπλήρωση και την ωρομισθία-γιατί μη γελιόμαστε κάποιος που έχει 30 μήνες,γλώσσες,η/υ,και έναν βαθμό γύρω στο 75,θα δουλέψει.-Το θέμα είναι αγαπητοί μου συνάδελφοι ότι δεν θα γίνει ποτέ μόνιμος,που είναι και το ζητούμενο!Θα προκυρήξει 100 άντε 150 θέσεις ανάλογα την ειδικότητα,θα παίρνει αυτούς που γράφουν 99 και τέλος..Οι υπόλοιποι στη δια βίου αναπλήρωση....Αυτό ήθελε το υπουργείο να κάνει και όλα τα άλλα περί διαφάνειας κλπ είναι κουραφέξαλα...Ας πάρουμε ο καθένας το μερίδιο ευθύνης μας μαζί με τα γελοία συνδικαλιστικά μας...όργανα...Τι να πω...μας ξεφτίλισαν τελείως...
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 06:29:20 pmΚαι έρχομαι λοιπόν για μια ακόμα φορά να ρωτήσω:γιατί τότε να γίνει ασεπ αφού υπάρχει πλεονάζον προσωπικό;;;Kαι απαντώ με τις φτωχές γνώσεις μου:μα για να εφαρμόσει το νέο σύστημά της που μειώνει δραματικά τις προσλήψεις και να διαιωνίσει την αναπλήρωση και την ωρομισθία-γιατί μη γελιόμαστε κάποιος που έχει 30 μήνες,γλώσσες,η/υ,και έναν βαθμό γύρω στο 75,θα δουλέψει.-Το θέμα είναι αγαπητοί μου συνάδελφοι ότι δεν θα γίνει ποτέ μόνιμος,που είναι και το ζητούμενο!Θα προκυρήξει 100 άντε 150 θέσεις ανάλογα την ειδικότητα,θα παίρνει αυτούς που γράφουν 99 και τέλος..Οι υπόλοιποι στη δια βίου αναπλήρωση....Αυτό ήθελε το υπουργείο να κάνει και όλα τα άλλα περί διαφάνειας κλπ είναι κουραφέξαλα...Ας πάρουμε ο καθένας το μερίδιο ευθύνης μας μαζί με τα γελοία συνδικαλιστικά μας...όργανα...Τι να πω...μας ξεφτίλισαν τελείως...Να που συμφωνησα με τη Lila .....!!! σου οφειλω καφεδακι μερακλίδικο,στο νεο μου διαμερισμα, με θέα το απεραντο γαλάζιο,και τα τειχη του Θεμιστοκλη! μα, να με δεις εκεινη τη μερα που μοιραζα τα φυλλαδια για τα νεα μετρα της υπ.παιδειας, εξω απο το μετρό και να μη μου μιλησεις? κοιτα να επανορθωσεις!
Δηλαδή, εφόσον φέτος συνταξιοδοτήθηκαν 1066 νηπιαγωγοί, τότε το καλοκαίρι που μας έρχεται θα διοριστούν 200; Όμως φέτος το καλοκαίρι διορίστηκαν 350 άτομα. Λογικά δεν θα 'πρεπε να διοριστούν άλλοι τόσοι;