*

Αποστολέας Θέμα: Γυμνάσιο κλειστό!!  (Αναγνώστηκε 7992 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος to_velos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΥΛΩΝΑ
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 05, 2010, 07:18:24 pm »
Καλησπέρα

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα έχουν γραφτεί επί του θέματος. Επειδή η θέση που έχω μου επιτρέπει να γνωρίζω τι συμβαίνει  στο συγκεκριμένο σχολείο τα τελευταία χρόνια, να ξέρετε ότι εργάζονται εκεί εκπαιδευτικοί  σε δύσκολες συνθήκες.
Ωστόσο, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργούν βάζοντας πάνω απ’ όλα το προσωπικό τους συμφέρον, με σκοπό να εξασφαλίσουν την προβολή και ατομική τους εξέλιξη και μόνο. Το θεωρούν κάτι σαν μαγαζάκι τους δηλαδή. Τους βλέπω κάθε μέρα να συνδιαλέγονται, προς ιδίων όφελος, με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (προσλήψεις, δημόσια προβολή κ.τ.λ.).
Από αυτά που έχω ακούσει, αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο Εκπαιδευτικό έργο (που μένει πίσω) και παράλληλα είναι άκρως επικίνδυνο (αν όχι εγκληματικό) για το χώρο αυτό, όπου οι αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες …

Τώρα μπορείτε να υποθέσετε γιατί καθυστερούν οι προσλήψεις, αν θα γίνουν για φέτος για το Σχολείο…

Σας ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2010, 10:09:37 pm από to_velos »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:01:01 »

Αποσυνδεδεμένος evelinaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 06:15:09 pm »
???????????????????????????
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 04:17:22 pm από evelinaki »

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 06:30:36 pm »
Καλησπερα ...εγω εκανα αιτηση αλλα ενω ειμαι μπροστα στην λιστα τους ομως κανενα τηλ. δεν δεχτηκα....παιζει ρολο αν εχεις κληθει αναπληρωτης κανονικα απο το υπουργειο νωριτερα ? γιατι αυτο το σχολειο ειναι τοσο μα τοσο αλλοπροσαλλη κατασταση ?  ??? ??? ??? ??? ???

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 06:41:24 pm »
?????????????????????????????????????????????
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 04:20:41 pm από evelinaki »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:01:01 »

Αποσυνδεδεμένος ipet

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 12:02:14 pm »
Καλησπέρα Συνάδελφοι

Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και μου είπαν ότι έχουν καλέσει αναπληρωτές για το Γυμνάσιο. Δυστυχώς για άλλη μια φορά έμαθα ότι έμεινα εκτός.
Είμαι περίεργη αν η κλίση έγινε από τους πίνακες, ή έχει συμβεί κάτι άλλο...
Έμαθα από το Υπουργείο ότι θα παρουσιαστούν οι συνάδελφοι μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να επιβεβαιώσει πως έχει γίνει η κλίση από τους πίνακες και αν έχει παρουσιαστεί στο σχολείο;;;;
Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι.
Απόλυτη μυστικότητα για αυτό το σχολείο....
Σχεδόν 2 μήνες μας είχαν στην αναμονή.
Ειλικρινά έχω απελπιστεί τόσο πολύ που δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ξανά με τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Γειά σας. Εγώ τηλεφώνησα στη ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής χτες (9-12-10) και μου είπαν ότι θα καλέσουν απο την επόμενη εβδομάδα δηλ. απο Δευτέρα αναπληρωτές.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 04:12:24 pm »
??????????????????????????????????????
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 04:19:00 pm από evelinaki »

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 03:08:38 pm »
Καλησπέρα Συνάδελφοι

Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και μου είπαν ότι έχουν καλέσει αναπληρωτές για το Γυμνάσιο. Δυστυχώς για άλλη μια φορά έμαθα ότι έμεινα εκτός.
Είμαι περίεργη αν η κλίση έγινε από τους πίνακες, ή έχει συμβεί κάτι άλλο...
Έμαθα από το Υπουργείο ότι θα παρουσιαστούν οι συνάδελφοι μέχρι τέλος της εβδομάδας.
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να επιβεβαιώσει πως έχει γίνει η κλίση από τους πίνακες και αν έχει παρουσιαστεί στο σχολείο;;;;
Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι.
Απόλυτη μυστικότητα για αυτό το σχολείο....
Σχεδόν 2 μήνες μας είχαν στην αναμονή.
Ειλικρινά έχω απελπιστεί τόσο πολύ που δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ξανά με τη Δημόσια Εκπαίδευση.

πως σας ειπαν οτι εχουν καλεσει αναπληρωτες? αφου τωρα βλεπω στο site της διδε ανατ. αττικης οτι τωρα βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα μετα τις ενστασεις.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 04:13:04 pm »
Το είδα και έχεις δίκιο.  Κι όμως, μου είπαν κάποιοι τόσο από τη Διεύθυνση όσο και από το Υπουργείο πως αν ήταν το όνομα μου στις προσλήψεις, θα το είχα μάθει. Μου δόθηκε η εντύπωση ότι έχουν καλέσει. Προφανώς δεν ισχύουν όλα αύτα και έκανα λάθος υποθέσεις. Τι να πω, ειλικρινά αυτή η καθυστέρηση με έχει μπερδέψει πάρα πολύ. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Η επίσημη ενημέρωση είναι με το σταγονόμετρο και προσπαθώ να αποσπάσω πληροφορίες από "δεξιά και αριστερά"! Ίσως εκεί στο Υπουργείο περιμένουν τον Άγιο

Αποσυνδεδεμένος ipet

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 03:10:14 pm »
Χτες τηλεφώνησα δυο φορές στη Διεύθυνση Αν. Αττικής. Την πρώτη φορά η υπάλληλος μου είπε ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν απο το υπουργείο. Την ρώτησα τι σημαίνει αυτό και αν θα ισχύουν άλλα κριτήρια και άλλος πίνακας. Μου απάντησε ότι θα ισχύσει ο ίδιος πίνακας με τα ιδια κριτήρια. όταν επέμενα τι σημαίνει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν απο το υπουργείο μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί τώρα γύρισε απο άδεια.....και με έδωσε ένα άλλο νουμερο να πάρω.....Πήρα στο άλλο νούμερο και η άλλη συνάδελφος μου είπε ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το υπουργείο γι΄αυτό και καθυστέρησαν οι προσλήψεις αναπληρωτών. Οταν ρώτησα τι αφορά αυτό το 'θέμα' απεφυγε να μου απαντήσει. Μου είπε ότι θα το θέμα θα λήξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετά θα καλέσουν κόσμο(μεταξύ μας δεν την πιστεύω ....όλο έτσι λένε και μας έχουν στο περίμενε χωρίς ενημέρωση......).
Πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει (evelinaki oι πληροφορίες απο τον γνωστό σου στο υπουργείο μάλλον επιβεβαιώνονται.... δυστυχώς για εμάς.....) αλλά τι; Εμένα εδώ που τα λέμε, δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στο υπουργείο αλλά θέλω να ξέρω ποιούς θα πάρουν για να το παρω απόφαση και να πω στον εαυτό μου ότι έκλεισε και αυτό το θέμα.... 

Αποσυνδεδεμένος to_velos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 17, 2010, 01:05:48 am »
Χτες τηλεφώνησα δυο φορές στη Διεύθυνση Αν. Αττικής. Την πρώτη φορά η υπάλληλος μου είπε ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν απο το υπουργείο. Την ρώτησα τι σημαίνει αυτό και αν θα ισχύουν άλλα κριτήρια και άλλος πίνακας. Μου απάντησε ότι θα ισχύσει ο ίδιος πίνακας με τα ιδια κριτήρια. όταν επέμενα τι σημαίνει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν απο το υπουργείο μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί τώρα γύρισε απο άδεια.....και με έδωσε ένα άλλο νουμερο να πάρω.....Πήρα στο άλλο νούμερο και η άλλη συνάδελφος μου είπε ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το υπουργείο γι΄αυτό και καθυστέρησαν οι προσλήψεις αναπληρωτών. Οταν ρώτησα τι αφορά αυτό το 'θέμα' απεφυγε να μου απαντήσει. Μου είπε ότι θα το θέμα θα λήξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετά θα καλέσουν κόσμο(μεταξύ μας δεν την πιστεύω ....όλο έτσι λένε και μας έχουν στο περίμενε χωρίς ενημέρωση......).
Πιστεύω ότι κάτι συμβαίνει (evelinaki oι πληροφορίες απο τον γνωστό σου στο υπουργείο μάλλον επιβεβαιώνονται.... δυστυχώς για εμάς.....) αλλά τι; Εμένα εδώ που τα λέμε, δεν με ενδιαφέρει τι συμβαίνει στο υπουργείο αλλά θέλω να ξέρω ποιούς θα πάρουν για να το παρω απόφαση και να πω στον εαυτό μου ότι έκλεισε και αυτό το θέμα.... 

Όπως έχω πει στην προηγούμενη σελίδα το σχολείο ενδέχεται να μην λειτουργήσει φέτος.
Το μόνο σίγουρο είναι, πως εφόσον συμβεί αυτό θα βγούν πολλά στη δημοσιότητα, σχετικά με το ποιοί ωφελούνται με την αναστολή λειτουργίας του σχολείου. Αγαπητή/έ συναδέλφισσα - συνάδελφε ipet θα πρέπει να σε ενδιαφέρει το παιχνίδι που παίζεται στο Υπουργείο. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου αυτή η διαδικασία επιλογής καθηγητών.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)