0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προκειμένου για τους/τις συζύγους εκπαιδευτικών που υπηρετούν με θητεία, οι μονάδες συνυπηρέτησης λαμβάνονται για το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ που υπηρετεί ο/η σύζυγος και όχι για το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ που είναι η οργανική τους.
Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση απόσπασης αυτή τη στιγμή μιας και μόλις παντρεύτηκα με ένστολο???
Παράθεση από: nefeli999 στις Φεβρουαρίου 21, 2013, 11:27:09 amΚαλημέρα. Γνωρίζει κάποιος αν έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση απόσπασης αυτή τη στιγμή μιας και μόλις παντρεύτηκα με ένστολο???Γνωρίζω απο συναδελφισες οτι οποιαδήποτε στιγμή παντρευτείς μπορεί να κάνεις αίτηση για απόσπαση.Τώρα πότε θα εξεταστει....
Έχω την εντύπωση οτι η συνυπηρέτηση υφίσταται μόνον όταν και οι δύο σύζυγοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλ. όταν έχουν το ίδιο αφεντικό! Τώρα για περιπτώσεις συζύγου εργαζομένου στον ιδιωτικό τομέα δεν γνωρίζω αν ισχύει! Αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή σε οικογενειακή επιχείρηση, όχι απλά να κρατάς μικρό καλάθι, αλλά να μην κρατάς καθόλου, με άλλα λόγια δεν γίνεται!