*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτρια σε θεση αναπληρωτριας  (Αναγνώστηκε 1446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Αναπληρωτρια σε θεση αναπληρωτριας
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:38:29 pm »
Καλησπερα σε ολους! Οταν εγινε η προσληψη μου ως αναπληρωτρια ημουν σε αδεια λοχειας. Τη Δευτερα ξεκιναω κανονικα και ενω ειχε γινει η τοποθετηση μου σε νηπιαγωγειο μου ειπαν απο την Α/θμια οτι το κενο μου καλυφθηκε απο αλλη αναπληρωτρια (λογικο ειναι ) και θα με τοποθετησουν σε αλλο νηπιαγωγειο. Δε με πειραζει η αλλαγη αλλα τι γινεται στην περιπτωση που με τοποθετησουν σε πιο δυσπροσιτο νηπιαγωγειο? Ποια πρεπει να μετακινηθει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αναπληρωτρια σε θεση αναπληρωτριας
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:51:55 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 04, 2010, 10:02:48 am »
Καλησπερα σε ολους! Οταν εγινε η προσληψη μου ως αναπληρωτρια ημουν σε αδεια λοχειας. Τη Δευτερα ξεκιναω κανονικα και ενω ειχε γινει η τοποθετηση μου σε νηπιαγωγειο μου ειπαν απο την Α/θμια οτι το κενο μου καλυφθηκε απο αλλη αναπληρωτρια (λογικο ειναι ) και θα με τοποθετησουν σε αλλο νηπιαγωγειο. Δε με πειραζει η αλλαγη αλλα τι γινεται στην περιπτωση που με τοποθετησουν σε πιο δυσπροσιτο νηπιαγωγειο? Ποια πρεπει να μετακινηθει?

δε γνωρίζω να σου απαντήσω,αλλά θέλω να σε ρωτήσω εγώ κάτι  ;)
πως γίνεται και ήσουνα σε άδεια λοχείας όταν σε κάλεσαν;είχες την άδεια από άλλη εργασία;
η άδεια κύησης και λοχείας δεν δίνονται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους που εργάζεσαι;
δηλαδή αν γεννήσεις καλοκαίρι που δεν εργαζόμαστε μεταφέρεται η άδεια κύησης και λοχείας;

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 04, 2010, 12:01:23 pm »
Οταν με καλεσαν αναπληρωτρια ημουν ηδη σε αδεια κυησης απο προηγουμενη εργασια και οταν γεννησα βγηκα σε αδεια λοχειας. Αλλα και αδεια κυησης να μην ειχα απο προηγουμενη εργασια θα με εβγαζε η Α/θμια σε αδεια μεχρι να γεννησω (ημουν στον 9ο μηνα) και μετα θα επαιρνα αδειας λοχειας.
Δεν μεταφερεται ουτε η αδεια κυησης και ουτε η αδεια λοχειας. Την αδεια κυησης την παιρνεις στον 7ο μηνα και την αδεια λοχειας την παιρνεις μολις γεννησεις. Αν γεννησεις Ιουλιου πως θα παρεις αδεια λοχειας τον Σεπτεμβριο αφου δεν εισαι πια λεχωνα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 04, 2010, 08:54:56 pm »
Οταν με καλεσαν αναπληρωτρια ημουν ηδη σε αδεια κυησης απο προηγουμενη εργασια και οταν γεννησα βγηκα σε αδεια λοχειας. Αλλα και αδεια κυησης να μην ειχα απο προηγουμενη εργασια θα με εβγαζε η Α/θμια σε αδεια μεχρι να γεννησω (ημουν στον 9ο μηνα) και μετα θα επαιρνα αδειας λοχειας.
Δεν μεταφερεται ουτε η αδεια κυησης και ουτε η αδεια λοχειας. Την αδεια κυησης την παιρνεις στον 7ο μηνα και την αδεια λοχειας την παιρνεις μολις γεννησεις. Αν γεννησεις Ιουλιου πως θα παρεις αδεια λοχειας τον Σεπτεμβριο αφου δεν εισαι πια λεχωνα.

;)
ευχαριστώ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686