0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KIT MAT στις Δεκεμβρίου 04, 2010, 10:22:43 amΓιατί άλλη θέση γράφει στον πίνακα για τον τελευταίο που πήραν((1124) και άλλοι δηλώνουν αυτοί;(1126) Εγώ είμαι στο 1135 περιμένω πολλά αλλά ίσως και τίποτα πλέον. Όσοι είστε κοντά με εμένα νομίζω ότι συμμερίζεστε τα αισθήματά μου..την ιδια απορία εχω κ εγώ.
Γιατί άλλη θέση γράφει στον πίνακα για τον τελευταίο που πήραν((1124) και άλλοι δηλώνουν αυτοί;(1126) Εγώ είμαι στο 1135 περιμένω πολλά αλλά ίσως και τίποτα πλέον. Όσοι είστε κοντά με εμένα νομίζω ότι συμμερίζεστε τα αισθήματά μου.
Το έχω ξαναγράψει,στις ειδικότητές μας δεν θα πάρουν ΑΜΩ και ΑΚΩ θα παίρνουν μόνο εάν προκύπτουνακόμα και για μια θέση.Οι υπερωρίες και οι αποσπασμένοι που γυρίζουν θα δυσκολεύουν τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών.
Εγώ όχι marion δεν με κάλεσαν θέλω ακόμα 30 άτομα ,ενώ τον Πέτρο τον κάλεσαν από την προηγούμενη φάση .Πάντως πιστεύω ότι θα φτάσει κοντά στο 1300 .Έτσι να δώσω ένα τόνο αισιοδοξίας και για την Ελπίδα.
Αχ ρε Αριστο ο πινακας σου με τους αναπληρωτες ειναι παρηγορια στον αρρωστο , αυτος ο πινακας επρεπε να ειναι πινακας διορισμων μονιμων καθηγητων και οχι αναπληρωτων.Ευχομαι ολοψυχα να ψοφησουν οι αλητες για την απελπισια που συνεχιζουν να προκαλουν σε χιλιαδες αναπληρωτες, να τους βρουν ολα τα κακα του κοσμου μπας και ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτούς.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ