*

Αποστολέας Θέμα: υποχρεώσεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου σε ολοήμερα  (Αναγνώστηκε 3004 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ξερει καποιος τις υποχρεώσεις μας ως ΑΜΩ σε ολοήμερα?ή υπάρχει κάπου αντίστοιχο θέμα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος carina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: υποχρεώσεις αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου σε ολοήμερα
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 06:42:16 pm »
Καλησπέρα...

Αν κάποιος γνωρίζει πως λέγεται ο νόμος (αν υπάρχει) που αναφέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ΑΜΩ, παρακαλώ πολύ ας απαντήσει..

Είμαι ΑΜΩ σε πιλοτικό στο πρωινό και στο ολοήμερο αλλά και σε άλλο σχολείο στο κλασσικό ολήμερο. Με ενδιαφέρει κυριώς τι ισχύει για τις εφημερίες..

Στο συγκεκριμένο σχολείο (δεν ξέρω τι ισχύει αλλού), ο εκπαιδευτικός που εφημερεύει πηγαίνει στο σχολείο 8 παρά, περιμένει να έρθουν όλα τα παιδιά, κλειδώνει, χτυπάει το κουδούνι σε κάθε διάλειμμα, επιτηρεί τα παιδιά στο προαύλιο (270 παιδιά 2 εκπαιδευτικοί) και στο τέλος περιμένει να φύγουν όλα τα παιδιά, να δει ποιά θα μείνουν στο ολοήμερο, κλειδώνει και φεύγει και αυτός...

Υπάρχουν τουλάχιστον 16 εκπαιδευτικοί μόνιμοι, ο δ/ντης λέει ότι είναι στις υποχρεώσεις μας γιατί παίρνουμε σταθερό μισθό... Είναι τσακωμένος με όλους στην Α'θμια και σχεδόν όλους τους εκπαιδευτικούς (για πολλούς λόγους που στο παρελθόν κατέληξαν σε ΕΔΕ) και ζητάει τη συγκεκριμένη παράγραφο του νόμου που αναφέρει εαν κάνουμε οι ΑΜΩ εφημερία ή όχι... Μέχρι να λάβει έγγραφη απάντηση κάνω κανονικά..

Δεν έχω πρόβλημα να κάνω, απο τη στιγμή που είναι στις υποχρεώσεις μου, αλλά έχω βρεθεί στη μέση σε έναν πόλεμο δίχως τέλος, όπως όλα δείχνουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2011, 06:44:50 pm από carina »

Αποσυνδεδεμένος Beth

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 07:26:47 pm »
Αν κάποιος γνωρίζει πως λέγεται ο νόμος (αν υπάρχει) που αναφέρει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των
Στο συγκεκριμένο σχολείο (δεν ξέρω τι ισχύει αλλού), ο εκπαιδευτικός που εφημερεύει πηγαίνει στο σχολείο 8 παρά, περιμένει να έρθουν όλα τα παιδιά, κλειδώνει, χτυπάει το κουδούνι σε κάθε διάλειμμα, επιτηρεί τα παιδιά στο προαύλιο (270 παιδιά 2 εκπαιδευτικοί) και στο τέλος περιμένει να φύγουν όλα τα παιδιά, να δει ποιά θα μείνουν στο ολοήμερο, κλειδώνει και φεύγει και αυτός...

σε όλα τα σχολεία αυτό κάνεις στην εφημερία

τώρα για ΑΜΩ και εφημερία δεν φαίνεται να έχει βγει κάποιο χαρτί, επικοινώνησε με το υπουργείο να μάθεις, αλλα κάτι παιζει με τις εφημερίες αν είσαι σε 2 ή 3 σχολεία (μαλλόν σε 3 αλλά κοιταξέ το)

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 07:41:36 pm »
Πρέπει να είσαι σε 3 σχολεία(αρκεί τα 2 να μην είναι συστεγαζόμενα) αν θυμάμαι καλά για να απαλλαχθείς.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)