Σύνολο ψηφοφόρων: 107
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προκηρυσσουν 24ωρες ντουφεκιες και μετα σιωπη
για άλλη μια φορά θα επαναλάβω ότι οι επιλογές της ψηφοφορίας θα έπρεπε να είναι:1. ΝΑΙ, γιατί γλιτώνω 5ωρο εκείνη την ημέρα2 .ΟΧΙ, γιατί έχω μόνο 2 ώρες μάθημα3. ΝΑΙ, γιατί πιστεύω στην απεργία4. ΟΧΙ, γιατί δεν πιστεύω στην απεργίαγια να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Μήπως να υπάρχει και αλλα μια επιλογή:ΝΑΙ, γιατι έχω έσοδα και από άλλες πηγές
Γιατί δεν είναι λιγοι αυτοί που υποδύονται τους εργατοπατέρες και από πίσω έχουν ιδιαίτερα, ή ακόμα και ξενοδοχεία(είχα πέσει σε τέτοια περίπτωση και ο συγκεκριμένος έβριζε όσους δεν απεργούσαν αλλά μαθαμε αργότερα ότι τα έσοδα του από το ξενοδοχειο που διέθετε ήταν δεκαπλάσια)
Παράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΜήπως να υπάρχει και αλλα μια επιλογή:ΝΑΙ, γιατι έχω έσοδα και από άλλες πηγέςΣωστός! Παράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΓιατί δεν είναι λιγοι αυτοί που υποδύονται τους εργατοπατέρες και από πίσω έχουν ιδιαίτερα, ή ακόμα και ξενοδοχεία(είχα πέσει σε τέτοια περίπτωση και ο συγκεκριμένος έβριζε όσους δεν απεργούσαν αλλά μαθαμε αργότερα ότι τα έσοδα του από το ξενοδοχειο που διέθετε ήταν δεκαπλάσια)όπως και εργατοπατέρες οι οποίοι τα κανονίζουν με τον διευθυντή ώστε να μην τους γίνει περικοπή ημερομίσθιου και ας απεργούν και έτσι να έχουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο!Όπως επίσης και κάποια "φιλόπτωχα" δήθεν ταμεία κάποιων ΕΛΜΕ τα οποία βοηθάνε (κατεπιλογήν)τους οικονομικά ασθενέστερους εκπαιδευτικούς που δεν τα βγάζουν πέρα (λες και εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε) ώστε να μπορούν συμμετέχουν στις απεργίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονιμικά (να μην τους γίνεται η περικοπή) και να πληρώνονται κανονικά από τις συνδρομές που σκάμε σαν μ&*%@ες στις εκλογές τους. Τι συγκινητικό....Απόταν έπεσε στην αντίληψή μου αυτό, έπαψα να ψηφίζω και να δίνω συνδρομές...
Παράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:52:35 pmΠαράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΜήπως να υπάρχει και αλλα μια επιλογή:ΝΑΙ, γιατι έχω έσοδα και από άλλες πηγέςΣωστά! μου είχε διαφύγει στις επιλογές που πρότεινα παραπάνωΠαράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΓιατί δεν είναι λιγοι αυτοί που υποδύονται τους εργατοπατέρες και από πίσω έχουν ιδιαίτερα, ή ακόμα και ξενοδοχεία(είχα πέσει σε τέτοια περίπτωση και ο συγκεκριμένος έβριζε όσους δεν απεργούσαν αλλά μαθαμε αργότερα ότι τα έσοδα του από το ξενοδοχειο που διέθετε ήταν δεκαπλάσια)όπως και εργατοπατέρες οι οποίοι τα κανονίζουν με τον διευθυντή ώστε να μην τους γίνει περικοπή ημερομίσθιου και ας απεργούν και έτσι να έχουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο!Όπως επίσης και κάποια "φιλόπτωχα" δήθεν ταμεία κάποιων ΕΛΜΕ τα οποία βοηθάνε (κατεπιλογήν)τους οικονομικά ασθενέστερους εκπαιδευτικούς που δεν τα βγάζουν πέρα (λες και εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε) ώστε να μπορούν συμμετέχουν στις απεργίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονιμικά (να μην τους γίνεται η περικοπή) και να πληρώνονται κανονικά από τις συνδρομές που σκάμε σαν μ&*%@ες στις εκλογές τους. Τι συγκινητικό....Απόταν έπεσε στην αντίληψή μου αυτό, έπαψα να ψηφίζω και να δίνω συνδρομές...σοβαρά μιλάς;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΜήπως να υπάρχει και αλλα μια επιλογή:ΝΑΙ, γιατι έχω έσοδα και από άλλες πηγέςΣωστά! μου είχε διαφύγει στις επιλογές που πρότεινα παραπάνωΠαράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΓιατί δεν είναι λιγοι αυτοί που υποδύονται τους εργατοπατέρες και από πίσω έχουν ιδιαίτερα, ή ακόμα και ξενοδοχεία(είχα πέσει σε τέτοια περίπτωση και ο συγκεκριμένος έβριζε όσους δεν απεργούσαν αλλά μαθαμε αργότερα ότι τα έσοδα του από το ξενοδοχειο που διέθετε ήταν δεκαπλάσια)όπως και εργατοπατέρες οι οποίοι τα κανονίζουν με τον διευθυντή ώστε να μην τους γίνει περικοπή ημερομίσθιου και ας απεργούν και έτσι να έχουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο!Όπως επίσης και κάποια "φιλόπτωχα" δήθεν ταμεία κάποιων ΕΛΜΕ τα οποία βοηθάνε (κατεπιλογήν)τους οικονομικά ασθενέστερους εκπαιδευτικούς που δεν τα βγάζουν πέρα (λες και εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε) ώστε να μπορούν συμμετέχουν στις απεργίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονιμικά (να μην τους γίνεται η περικοπή) και να πληρώνονται κανονικά από τις συνδρομές που σκάμε σαν μ&*%@ες στις εκλογές τους. Τι συγκινητικό....Απόταν έπεσε στην αντίληψή μου αυτό, έπαψα να ψηφίζω και να δίνω συνδρομές...
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:55:16 pmΠαράθεση από: killbill στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:52:35 pmΠαράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΜήπως να υπάρχει και αλλα μια επιλογή:ΝΑΙ, γιατι έχω έσοδα και από άλλες πηγέςΣωστά! μου είχε διαφύγει στις επιλογές που πρότεινα παραπάνωΠαράθεση από: soul στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 08:25:06 pmΓιατί δεν είναι λιγοι αυτοί που υποδύονται τους εργατοπατέρες και από πίσω έχουν ιδιαίτερα, ή ακόμα και ξενοδοχεία(είχα πέσει σε τέτοια περίπτωση και ο συγκεκριμένος έβριζε όσους δεν απεργούσαν αλλά μαθαμε αργότερα ότι τα έσοδα του από το ξενοδοχειο που διέθετε ήταν δεκαπλάσια)όπως και εργατοπατέρες οι οποίοι τα κανονίζουν με τον διευθυντή ώστε να μην τους γίνει περικοπή ημερομίσθιου και ας απεργούν και έτσι να έχουν και την πίτα αφάγωτη και το σκυλί χορτάτο!Όπως επίσης και κάποια "φιλόπτωχα" δήθεν ταμεία κάποιων ΕΛΜΕ τα οποία βοηθάνε (κατεπιλογήν)τους οικονομικά ασθενέστερους εκπαιδευτικούς που δεν τα βγάζουν πέρα (λες και εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε) ώστε να μπορούν συμμετέχουν στις απεργίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονιμικά (να μην τους γίνεται η περικοπή) και να πληρώνονται κανονικά από τις συνδρομές που σκάμε σαν μ&*%@ες στις εκλογές τους. Τι συγκινητικό....Απόταν έπεσε στην αντίληψή μου αυτό, έπαψα να ψηφίζω και να δίνω συνδρομές...σοβαρά μιλάς;;;;;;;;;;;;;;;; Καλά εσύ που ζεις; μήπως είσαι αποσπασμένη στο εξωτερικό;