*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' φαση ΠΕ60...  (Αναγνώστηκε 32103 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ζ' φαση...
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:51:08 pm »
Ααα! Μόνο 15 ήταν οι παραιτήσεις !!!  :o Τέλεια !!!  :-\
Και στις παραιτήσεις πρώτοι είναι οι δάσκαλοι... μας έφαγαν και εκεί !!
Τελικά έχετε ακούσει για τίποτα συμπληρωματικές αιτήσεις αναπληρωτών νηπιαγωγών που να έγιναν μέσα στη χρονιά;;;;
 Μήπως μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη με την κοπέλα 746, όπως λέει και η "ελιά"...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:54:57 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 08:11:44 pm »
δηλαδη κοριτσια τα κενα απο τις παραιτησεις θα καλυπτουν με αναπληρωσεις αρα καινουργια φαση :-\ λετε να προκυψουν και αλλα κενα??????

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 11:43:55 pm »
Ααα! Μόνο 15 ήταν οι παραιτήσεις !!!  :o Τέλεια !!!  :-\
Και στις παραιτήσεις πρώτοι είναι οι δάσκαλοι... μας έφαγαν και εκεί !!
Τελικά έχετε ακούσει για τίποτα συμπληρωματικές αιτήσεις αναπληρωτών νηπιαγωγών που να έγιναν μέσα στη χρονιά;;;;
 Μήπως μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη με την κοπέλα 746, όπως λέει και η "ελιά"...

κορίτσια εγώ αυτές τις μέρες δουλεύω όλη μέρα και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με την 746. μπορεί κάποια να πάρει τηλ στο υπουργείο και να το αναλάβει? εγώ υπογράφω με το όνομά μου.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 12:06:05 am »
Εγω ευχαριστως να παρω, αλλα δεν ξερω καλα το θεμα...Διοτι δεν το παρακολουθησα απο την αρχη...Αν μπορειτε να με ενημερωσετε σχετικα με το τι ακριβως να ζητησω κ να ρωτησω στο ΥΠΕΠΘ, θα το κανω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:54:57 »

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 12:25:47 am »
Η κοπέλα με τον αριθμό 746- Παλιακάση, σειρά -πριν από τη φάση- 1940 με 22 και κάτι μόρια , στη φάση που πήραν ήταν πρώτη με σειρά 746 και 42 και κάτι μόρια. στο υπεπθ μου είπαν πως τα πήρε από προϋπηρεσία που από ιδιωτικό που δεν της είχε αναγνωριστεί. και ρωτώ... πως γίνεται να έχει τόσα πολλά μόρια και να θυμηθεί τον δεκέμβρη να κάνει ένσταση και όχι από την αρχη της χρονιάς. και πως είναι δυνατόν να μπάινει κάποια μπροστά με τόσα μόρια αφού οι πίνακες έχουν κλειδώσει!!! ρώτησα επίσης στο υπεπθ σε ποιο ιδιωτικό σχολείο δίδασκε και μου είπαν πως αν θέλω να μάθω θα πρέπει να κάνω κάποια αίτηση γραπτώς  και να μου απαντήσουν ακριβώς. αυτά θα πάρεις και θα πεις στο τηλ 2103442279. θα πεις ότι ξαναμίλησες μαζί τους και σου είπαν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μάθεις και ότι εκπροσωπείς πολλούς συναδέλφους. αν δεν βρεις άκρη σε αυτό το τηλ πάρε στα υπόλοιπα. ήξεραν για ποια κοπέλα μιλούσαν πριν ξεκινήσω να εξηγώ αυτό που θέλω.  αυτά.

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 04:40:58 pm »
Ωραια θα παρω αυριο το μεσημερι και αν μου πουν και μενα το ιδιο, θα πρεπει να κανουμε γραπτη αιτηση ετσι?

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 08:10:25 pm »
Ωραια θα παρω αυριο το μεσημερι και αν μου πουν και μενα το ιδιο, θα πρεπει να κανουμε γραπτη αιτηση ετσι?

Ρωτησα πριν λίγο στο fcbk τον Αθανάσιο Κατσιμπελη (διαχειριστής του γκρουπ Δασκαλοι-Νηπιαγωγοι) και να η συνομιλία μας:

-Ηθελα να ζητησω τη βοήθειά σας, εκ μερους πολλων συναδελφων στο φορουμ της ιστοσελίδας pde όπου διαπιστώσαμε-χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια- μια εξώφθαλμη κατα τα μεχρι τώρα φαινόμενα "παρατυπία": Στην ακριβώς προηγούμενη ΣΤ΄φάση Νηπιαγωγων κλήθηκε πρώτη μια συνάδελφος με σειρα 746, η οποια-σειρα-δεν ισχύει σε κανεναν απο τους προηγούμενους πίνακες. Σε ολους τους προηγούμενους πίνακες η συγκεκριμένη συνάδελφος βρίσκεται στη σειρά 1940.Αναρωτιόμαστε πως γίνεται απο 22 περίπου μορια που είχε αρχικά τώρα- ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜ

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 08:40:10 pm »
Κοριτσια επισης μια φιλη μου, μου πε οτι κ πριν μερικα χρονια ειχε ξανασυμβεί αυτο με 9 άτομα που μπηκαν έτσι και δημοσιοποιησαν τα ονόματά τους εδω στο φορουμ κ την επομενη μερα δεν υπήρχαν καν στους πινακες...Μηπως επρεπε να χουμε ανοιξει νεο θεμα με αλλο τιτλο??? πχ: "Εξωφθαλμη παράκαμψη σειρας απο την ***  ***συναδελφο" ?????

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 08:58:07 pm »
Μπράβο gogapina που έβγαλες όνομα.Κάντε γραπτό αίτημα.Θα βρεθούν κι άλλες τέτοιες.....
Και τι σημαίνει έννομο συμφέρον;;;;Ότι τρώει σειρές άλλων δεν είναι έννομο συμφέρον;;;;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:03:32 pm »
Συναδελφοι συγχαρητηρια που δεν επαναπαυεστε....εγω εργαζομαι σε ιδωτ.νηπιαγ. λογω της χριστουγεννιατικης εκδηλωσης μας εργαζομαι πυρετωδως κ δεν παρακαλουθω το θεμα θερμα (ισως ακουγεται σα δικαιολογια) αλλα νιωθω πολυ υπερηφανη που εσεις δεν εφυσιχαζετε... ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:05:23 pm »
Συναδελφοι συγχαρητηρια που δεν επαναπαυεστε....εγω εργαζομαι σε ιδωτ.νηπιαγ. λογω της χριστουγεννιατικης εκδηλωσης μας εργαζομαι πυρετωδως κ δεν παρακαλουθω το θεμα θερμα (ισως ακουγεται σα δικαιολογια) αλλα νιωθω πολυ υπερηφανη που εσεις δεν εφυσιχαζετε... ευχαριστω!

εφησυχάζετε

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:50:17 pm »
Και αύριο θα μάθουμε σίγουρα αν έγιναν συμπληρωματικές αιτήσεις αναπληρωτών νηπιαγωγών από φίλη μου
που δουλεύει στην Πρωτοβάθμια. Που δεν το νομίζω βέβαια, αλλά έτσι για να μας φύγει κάθε υπόννοια...

Επίσης, σήμερα δημοσιεύθηκε στην alfavita παρόμοια περίπτωση, ένσταση δλδ μιας εκπαιδευτικού ΠΕ07 για μάλλον
παράνομο διορισμό αναπληρωτή! Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά  http://www.alfavita.gr/artro.php?id=17205
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:53:02 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:01:08 pm »
ΠΑΛΙΑΚΑΣΗ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 16, 2010, 12:25:55 am »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)