*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' φαση ΠΕ60...  (Αναγνώστηκε 32127 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ζ' φαση ΠΕ60...
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 04:20:18 pm »
κοριτσια οπως ολες μας ειμαστε πολυ απασχολημενες ωστοσο εγω σας ευχομαι καλα χριστουγεννα με υγεια και ο καινουριος χρονος να δωσει φώτιση στο μυαλο της  Διαμαντοπουλου, να φερει πολλες προσληψεις και εμεις να ειμαστε μεσα σε αυτες  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:29 »

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 09:28:42 pm »
καλά χριστούγεννα σε όλους!!!!!!!!!!!!!! με υγεία πάνω από όλα και υπομονή! όλα θα έρθουν !!!
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 05:46:08 pm »
το ευχομαι γιατι κουραστηκα να περιμενω

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 05:53:39 pm »
κοριτσια θελω να ρωτησω κατι σημερα ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων και πηγα δυο θεσεις πιο πισω  γιατι ? απο 1934 που ειχα πηγα 1936

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:29 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 04:33:47 am »
κοριτσια θελω να ρωτησω κατι σημερα ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων και πηγα δυο θεσεις πιο πισω  γιατι ? απο 1934 που ειχα πηγα 1936

Χρόνια πολλά και καλά με αισιοδοξία και χαμόγελα στα πρόσωπά μας! Το 2011 θα είναι με το μέρος μας κορίτσια!!
Κι εγώ 2 θέσεις χειρότερα! Η μία είναι σίγουρα από την 746 που ανέβηκε σε καλύτερη θέση στον πίνακα και...φάγαμε
τη σκόνη της. Η άλλη από πού να προέκυψε;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2010, 04:46:24 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:27:07 pm »
Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι. Άκουσα απο ράδιο αρβύλα (όχι την εκπομπή  ;D) ότι μια κοπέλα έφυγε αναπληρώτρια ενώ τελείωσε το 2010 και θέλω λίγο να το ψάξω. Εννοείται οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο....απο εσάς θα ήθελα αν ξέρει κάποια, κάποια σελίδα που μπορώ να βρω όλες τις φάσεις αναπληρωτών που έφυγαν απο Σεπτέμβρη μέχρι τώρα. Αν δω κάτι ύποπτο θα σας ενημερώσω, μέχρι τότε δεν θέλω να σας ξεσηκώσω...θέλω και εγώ να πιστεύω οτι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε μας... ???

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:39:09 pm »
Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι. Άκουσα απο ράδιο αρβύλα (όχι την εκπομπή  ;D) ότι μια κοπέλα έφυγε αναπληρώτρια ενώ τελείωσε το 2010 και θέλω λίγο να το ψάξω. Εννοείται οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο....απο εσάς θα ήθελα αν ξέρει κάποια, κάποια σελίδα που μπορώ να βρω όλες τις φάσεις αναπληρωτών που έφυγαν απο Σεπτέμβρη μέχρι τώρα. Αν δω κάτι ύποπτο θα σας ενημερώσω, μέχρι τότε δεν θέλω να σας ξεσηκώσω...θέλω και εγώ να πιστεύω οτι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε μας... ???
[/quote

Αυτο ειναι δυνατον να συμβει αν η κοπέλα είναι τριτεκνη ή πολύτεκνη και δηλωσε περιοχή όπου πήραν πολλά άτομα με αποτέλεσμα όπωσ λενε να την "τσιμπίσει " το σύστημα, δεν γνωρίζω σίγουρα όμως ειναι ένα πιθανό ενδεχόμενο

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:46:19 pm »
fragy, εδώ είναι συγκεντρωμένες οι φάσεις. Λείπει η τελευταία μόνο (ΣΤ' )
Αν και ό,τι ανακαλύψεις, μοιράσου το μαζί μας!

Ε' ΦΑΣΗ   http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14238

Δ' ΦΑΣΗ   http://www.alfavita.gr/artro.php?id=11881

Γ' ΦΑΣΗ   http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10305

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2011, 06:58:06 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 30, 2010, 12:00:31 am »
Ευχαριστώ πολύ, τα είδα και εγώ  ;D. Άργησα λίγο το γκαβό. Λοιπόν, δεν βρήκα τίποτα με τα στοιχεία που μου έδωσε το άτομο (μου είχε πει πόλη). Το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση κάποιος να έφυγε αναπληρωτής χωρίς να έχει μόρια ειδικής αγωγής και ενώ τελείωσε τον Ιούνιο; Χωρίς 3 παιδιά, μόνο με 2 παιδιά και γάμο. Δεν ξέρω τι γίνεται...θέλω να ελπίζω οτι αυτός που μου το πε δεν ήξερε και πολύ καλά τι παίζει.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 30, 2010, 11:20:43 am »
Είναι κομματάκι δύσκολο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Κανονικά θα πρέπει να βρίσκεται και στον πίνακα με μηδενική προϋπηρεσία,
εφόσον τελείωσε φέτος τον Ιούνιο και δεν έχει ούτε μόρια προϋπηρεσίας ως αναπληρωτής, ούτε έχει προλάβει να δώσει ΑΣΕΠ.
Και μόρια από ειδική αγωγή αν είχε θα μπορούσε να καλεστεί ως εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και όχι γενικής.
Εκτός κι αν βρίσκεται κάποιο ιδιωτικό πάλι στη μέση κι έχει καταφέρει να πάρει τα μόρια από εκεί, αλλά και πάλι το ιδιωτικό 'παράνομα'
θα είχε προσλάβει άτομο χωρίς να έχει πάρει ακόμα το βασικό του πτυχίο! Εκτός κι αν δεν ήταν αυτό το βασικό του πτυχίο (νηπιαγωγός)
και κατείχε κάποιο άλλο σχετικό με την εκπαίδευση, οπότε μπορούσε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα να σπουδάζει ως νηπιαγωγός
....λέμε τώρα! Σενάρια φαντασίας....
Πάνω απ' όλα όμως, όπως αναρωτήθηκες κι εσύ, σκέψου αν εμπιστεύεσαι το άτομο που στο είπε -κατά πόσο γνωρίζει τα πράγματα και τη συγκεκριμένη περίπτωση. Φίλη μου είπε μία περίπτωση, η οποία παρεπιπτόντως μοιάζει υπερβολικά με τη δική σου (λες να είναι η ίδια;; χαχα!!), αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση γιατί ξέρω ότι δε γνωρίζει....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2010, 02:37:54 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 03:08:05 pm »
κοριτσια τα ακουω λιγο παρατραβηγμενα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι δεν γνωριζουν και πολλα πραγματα απο το χωρο της εκπαιδευσης, ωστοσο ομως μπορουν πολυ καλα να αναβουν φωτιες σε εμας, εγω παντος σας λεω να τα ξεχασουμε για μερικες μερες και να περασουμε καλα και του χρονου τα λεμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ

Αποσυνδεδεμένος dimitra68

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 04:26:27 pm »

πληκτρολογησε στο google το ονομα της κοπελας και τον κλαδο και αν την εχουν καλεσει θα στο βγαλει αμεσως ;)
"Δε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες ό,τι πιστεύεις"

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 01, 2011, 11:32:50 pm »

πληκτρολογησε στο google το ονομα της κοπελας και τον κλαδο και αν την εχουν καλεσει θα στο βγαλει αμεσως ;)

Το άτομο που μου το πε, μου είπε όλα τα στοιχεία εκτός απο όνομα  ;D. Απο όσο το έψαξα πάντως δεν βρήκα τίποτα. Κάτι είναι και αυτό. Δηλαδή δεν υπήρχε άτομο με τα στοιχεία που μου έδωσε αν και είχε κοιτάξει στον κανονικό πίνακα και όχι στο ειδικής αγωγής, όπως μου χε πει...αλλά και εγώ πιστεύω οτι δεν ήξερε γενικά ποιον πίνακα κοιτούσε.

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 01:07:23 am »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ: ''Επειδή παρατηρώ μια αγωνία–απόλυτα δικαιολογημένη-στους νέους συναδέλφους σχετικά με τους διορισμούς της επόμενης σχολικής χρονιάς,θέλω να τους πω να μην τρομάζουν από την τρομολαγνία που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ για προσλήψεις τύπου ένα προς πέντε.Τα σχολεία δεν μπορούν να μπουν σ' αυτή τη λογική...Τα σχολεία είναι η μόνη υπηρεσία που δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς προσωπικό.Και η κυβέρνηση το γνωρίζει καλά,ότι αν κόψει και το προσωπικό των σχολείων αυτή θα είναι πιθανόν η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της λαϊκής αγανάκτησης και...οργής.
Δεν εφησυχάζουμε, αλλά και δεν τρομοκρατούμαστε…Πέρυσι έφυγαν από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση (Αύγουστος έως Δεκέμβριο)πάνω από 2700 δάσκαλοι,1100 νηπιαγωγοί και περίπου 70 συνάδελφοι ειδικοτήτων.Και τον Αύγουστο –ενόψει ενιαίου μισθολογίου – ανάλογη αναμένεται η αποχώρηση των συναδέλφων εκπαιδευτικών.
Αγωνιώ μόνο για τις θέσεις που θα χαθούν από την υποφαινόμενη μη λειτουργία των Διδασκαλείων. Περίπου 500 θέσεις δασκάλων και 250 θέσεις νηπιαγωγών. Δεν ανησυχώ τόσο πολύ από τις συμπήξεις σχολείων,γιατί τα ολιγοθέσια πλέον στην Ελλάδα είναι λιγοστά και η μεταφορά των μαθητών κοστίζει πάρα μα πάρα πολύ… ''

Απ'το κακό στο χειρότερο...Μάλλον δεν πρεπει να ελπίζουμε ουτε και για την επόμενη σχολική χρονιά... :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)