0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια θελω να ρωτησω κατι σημερα ανανεωθηκαν οι πινακες των αναπληρωτων και πηγα δυο θεσεις πιο πισω γιατι ? απο 1934 που ειχα πηγα 1936
Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι. Άκουσα απο ράδιο αρβύλα (όχι την εκπομπή ) ότι μια κοπέλα έφυγε αναπληρώτρια ενώ τελείωσε το 2010 και θέλω λίγο να το ψάξω. Εννοείται οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο....απο εσάς θα ήθελα αν ξέρει κάποια, κάποια σελίδα που μπορώ να βρω όλες τις φάσεις αναπληρωτών που έφυγαν απο Σεπτέμβρη μέχρι τώρα. Αν δω κάτι ύποπτο θα σας ενημερώσω, μέχρι τότε δεν θέλω να σας ξεσηκώσω...θέλω και εγώ να πιστεύω οτι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε μας... [/quoteΑυτο ειναι δυνατον να συμβει αν η κοπέλα είναι τριτεκνη ή πολύτεκνη και δηλωσε περιοχή όπου πήραν πολλά άτομα με αποτέλεσμα όπωσ λενε να την "τσιμπίσει " το σύστημα, δεν γνωρίζω σίγουρα όμως ειναι ένα πιθανό ενδεχόμενο
Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι. Άκουσα απο ράδιο αρβύλα (όχι την εκπομπή ) ότι μια κοπέλα έφυγε αναπληρώτρια ενώ τελείωσε το 2010 και θέλω λίγο να το ψάξω. Εννοείται οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο....απο εσάς θα ήθελα αν ξέρει κάποια, κάποια σελίδα που μπορώ να βρω όλες τις φάσεις αναπληρωτών που έφυγαν απο Σεπτέμβρη μέχρι τώρα. Αν δω κάτι ύποπτο θα σας ενημερώσω, μέχρι τότε δεν θέλω να σας ξεσηκώσω...θέλω και εγώ να πιστεύω οτι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε μας...
Παράθεση από: fragy στις Δεκεμβρίου 29, 2010, 11:27:07 pmΚορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι. Άκουσα απο ράδιο αρβύλα (όχι την εκπομπή ) ότι μια κοπέλα έφυγε αναπληρώτρια ενώ τελείωσε το 2010 και θέλω λίγο να το ψάξω. Εννοείται οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο....απο εσάς θα ήθελα αν ξέρει κάποια, κάποια σελίδα που μπορώ να βρω όλες τις φάσεις αναπληρωτών που έφυγαν απο Σεπτέμβρη μέχρι τώρα. Αν δω κάτι ύποπτο θα σας ενημερώσω, μέχρι τότε δεν θέλω να σας ξεσηκώσω...θέλω και εγώ να πιστεύω οτι τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε μας... πληκτρολογησε στο google το ονομα της κοπελας και τον κλαδο και αν την εχουν καλεσει θα στο βγαλει αμεσως