*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' φαση ΠΕ60...  (Αναγνώστηκε 32172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GEORGIACOSM

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ζ' φαση ΠΕ60...
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 12:10:17 am »
Δεν υπαρχει καμια ελπιδα !
Οι ρυθμοι των φασεων ειναι τραγικοι !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:31 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 04:52:04 pm »
η αληθεια ειναι πως και τις αλλες χρονιες τετοια εποχη δεν επερνε περισσοτερα ατομα!δειτε τις προηγουμενες
χρονιες

2008 24/01/2008  60 ατομα
2009 13/02/2009  12  ατομα
2010 14/01/2010  10 ατομα
2011  19/01/2011  25 ατομα

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 04:55:24 pm »
βρε κοριτσια τι γελειοτητα ειναι η προκηρυξη της ειδικης αγωγης 18 θεσεις προκηρυσει για νηπιαγωγους !! :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2011, 06:58:54 pm από ELEN LIA »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 05:28:51 pm »
Πραγματικά, πολύ λίγοι οι νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής! Και λίγοι γιατί οι υπόλοιπες 282 θέσεις θα καλυφθούν από δασκάλους ειδικής αγωγής!!!
Τέτοια μεγάλη απόκλιση κι εδώ! Χαμός αυτοί οι δάσκαλοι, είτε γενικής είτε ειδικής αγωγής...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 21, 2011, 05:30:47 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:42:31 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 21, 2011, 06:57:50 pm »
αχ βρε κοριτσια και να γινοταν ενα θαυμα να δουλευαμε εχω κουραστει να περιμενω  χρονια ατελειωτα χωρις αποτελεσμα, μονο διαβασμα, ΑΣΕΠ και δοξα το Θεο τι θα γινουμε εχω δωσει πεντε φορες ΑΣΕΠ δεν εχω κουραγιο και για αλλον να τα παρατησω χανω καθε ελπιδα να συνεχεισω

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 12:34:42 pm »
αχ βρε κοριτσια και να γινοταν ενα θαυμα να δουλευαμε εχω κουραστει να περιμενω  χρονια ατελειωτα χωρις αποτελεσμα, μονο διαβασμα, ΑΣΕΠ και δοξα το Θεο τι θα γινουμε εχω δωσει πεντε φορες ΑΣΕΠ δεν εχω κουραγιο και για αλλον να τα παρατησω χανω καθε ελπιδα να συνεχεισω
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 01:44:04 pm »
οι πινακες εχουν κλειδωσει, σωστα?? δηλ. οσοι δουλευουν φετος δε θα παρουν μορια για του χρονου??θα μετρησουν τα μορια τους για το 2012??
εγω ελπιζω με τη νεα σχολικη χρονια να φυγω (ειμαι γυρω στο 80 τωρα) θα παρω μορια ή τζαμπα θα παω??

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 01:49:44 pm »
οι πινακες εχουν κλειδωσει, σωστα?? δηλ. οσοι δουλευουν φετος δε θα παρουν μορια για του χρονου??θα μετρησουν τα μορια τους για το 2012??
εγω ελπιζω με τη νεα σχολικη χρονια να φυγω (ειμαι γυρω στο 80 τωρα) θα παρω μορια ή τζαμπα θα παω??
Nαι δυστυχώς κλείδωσαν οι πίνακες.Θα πάρεις 0.10 για τους πρώτους 8 μήνες.Μετά αλλάζει ο συντελεστής.Εννοείται πως θα μετρήσουν τα μόρια σου,απλώς όχι όπως παλιά,αφού η Αννούλα μας τα κανε ...μπάχαλο.Τώρα αν αξίζει να πας,το κρίνεις εσύ.Ανάλογα τις υποχρεώσεις σου,αν έχεις μια καλή δουλειά.Πάντως στον επόμενο ασεπ,μοριοδοτείσαι.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 03:46:45 pm »

Nαι δυστυχώς κλείδωσαν οι πίνακες.Θα πάρεις 0.10 για τους πρώτους 8 μήνες.Μετά αλλάζει ο συντελεστής.Εννοείται πως θα μετρήσουν τα μόρια σου,απλώς όχι όπως παλιά,αφού η Αννούλα μας τα κανε ...μπάχαλο.Τώρα αν αξίζει να πας,το κρίνεις εσύ.Ανάλογα τις υποχρεώσεις σου,αν έχεις μια καλή δουλειά.Πάντως στον επόμενο ασεπ,μοριοδοτείσαι.
[/quote]

Lila_76 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!δηλ αν με καλεσουν το Νοεμβρη (υποθετικα μιλωντας κ βασιζομενη στα φετινα δεδομενα) ως το τελος της χρονιας θα εχω ΜΟΝΟ 0,6 μορια?????ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!δουλευω σε ιδιωτικο τα χρηματα ειναι καλα αλλα τα νευρα μου οχι κ τοσο καλα.....  :o   
πιστευεις οτι εχω ελπιδες να με καλεσουν ξανα το σχολ.ετος 2012-2013??κ αν ναι θα παρω περισσοτερα απο 0,10??
ουφ δυσκολα τα πραγματα!!!!!!
συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω πελαγωσει!!!!!!!!
ευχαριστω!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 04:00:10 pm »

Lila_76 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!δηλ αν με καλεσουν το Νοεμβρη (υποθετικα μιλωντας κ βασιζομενη στα φετινα δεδομενα) ως το τελος της χρονιας θα εχω ΜΟΝΟ 0,6 μορια?????ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!δουλευω σε ιδιωτικο τα χρηματα ειναι καλα αλλα τα νευρα μου οχι κ τοσο καλα.....  :o   
πιστευεις οτι εχω ελπιδες να με καλεσουν ξανα το σχολ.ετος 2012-2013??κ αν ναι θα παρω περισσοτερα απο 0,10??
ουφ δυσκολα τα πραγματα!!!!!!
συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω πελαγωσει!!!!!!!!
ευχαριστω!!!!!!!!
[/quote]
Η μοριοδότηση δυστυχώς είναι αυτή.....Αν μεσολαβήσει ασεπ-που πιθανόν θα γίνει αρχές 12-θα κρατήσεις τον καλύτερό σου ή θα ξαναδώσεις.Εσύ επιλέγεις.Όλα θα εξαρτηθούν από το βαθμό μαζί με τις προσαυξήσεις σου,καθώς όλοι θα μπούμε σε έναν πίνακα  και από εκεί θα καλούν.Φυσικά εννοείται πως σε συμφέρει να μη γίνει ασεπ το 12 για να μαζέψεις προυπηρεσία.Πέφτεις ακριβώς πάνω στην αλλαγή...Αν δεν γίνει ασεπ το 12 και σε έχουν καλέσει τη χρονιά 11-12,οι πιθανότητες λένε πως θα σε ξαναπάρουν..Ελπίζω να βοήθησα...(Ξέρω από ιδιωτικά,τα έχω περάσει.Μόνο που εγώ έπαιρνα χάλια λεφτά.)

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 04:08:09 pm »

[/quote]
Η μοριοδότηση δυστυχώς είναι αυτή.....Αν μεσολαβήσει ασεπ-που πιθανόν θα γίνει αρχές 12-θα κρατήσεις τον καλύτερό σου ή θα ξαναδώσεις.Εσύ επιλέγεις.Όλα θα εξαρτηθούν από το βαθμό μαζί με τις προσαυξήσεις σου,καθώς όλοι θα μπούμε σε έναν πίνακα  και από εκεί θα καλούν.Φυσικά εννοείται πως σε συμφέρει να μη γίνει ασεπ το 12 για να μαζέψεις προυπηρεσία.Πέφτεις ακριβώς πάνω στην αλλαγή...Αν δεν γίνει ασεπ το 12 και σε έχουν καλέσει τη χρονιά 11-12,οι πιθανότητες λένε πως θα σε ξαναπάρουν..Ελπίζω να βοήθησα...(Ξέρω από ιδιωτικά,τα έχω περάσει.Μόνο που εγώ έπαιρνα χάλια λεφτά.)
[/quote]

Lila_76 εχω δωσει μια φορα ΑΣΕΠ κ εχω 22 κ κατι ψιλα μορια... αν ξαναδωσω κ γραψω χειροτερα μπορω να κρατησω αυτα τα 22 (συν τις προσαυξησεις);;;;  πραγματικα σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 05:41:29 pm »

[/quote]

Lila_76 εχω δωσει μια φορα ΑΣΕΠ κ εχω 22 κ κατι ψιλα μορια... αν ξαναδωσω κ γραψω χειροτερα μπορω να κρατησω αυτα τα 22 (συν τις προσαυξησεις);;;;  πραγματικα σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...
[/quote]
Nαι μπορείς.Ξαναδώσε όμως μήπως γράψεις παραπάνω.Μετράει ο καλύτερος ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 08:57:52 pm »

Nαι μπορείς.Ξαναδώσε όμως μήπως γράψεις παραπάνω.Μετράει ο καλύτερος ασεπ.
[/quote]

αυτο τουλαχιστον ειναι ευχαριστο....σ ευχαριστω για το χρονο σου!!!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 23, 2011, 10:42:30 pm »
αληθεια βρε κοριτσια μπορεις να κρατησεις τον καλυτερο ΑΣΕΠ ή να δωσεις και αν γραψεις καλυτερα να κρατησεις την καινουρια βαθμολογια δεν το ηξερα αυτο εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι εναν ΑΣΕΠ πρεπει να εχεις για να μπεις στον καινουριο πινακα ή δυο και απο αυτον τον καινουριο πινακα θα περνει μονο αναπληρωτες ή θα παιρνει και για μονιμο προσωπικο?και επισης τα λιγα μορια που θα μαζευεις θα τα προσθετεις στην βαθμολογια του ασεπ και θα σου μενουν για παντα ή θα τα χανεις?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)