0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα τη συμβουλή σας σε περίπτωση ιδιαιτέρου:Μαθήτρια β γυμνασίου φοιτεί στη D class (μου την παρουσιάζουν ως άριστη) και κάνει στο φροντιστήριο το βιβλίο Laser από MacMillan. Θέλει όμως να πάει πιο γρήγορα, να τρέξει κοινώς και να δώσει του χρόνου Lower. Ζητάει να την αναλάβω. Τι κάνω, τι πορεία ακολουθώ; Ποιο βιβλίο κάνω φέτος από δω και πέρα και ποιο του χρόνου; Σας έχει τυχει κάτι παρόμοιο; Το Laser δε μου γεμίζει το μάτι.Ευχαριστώ θερμά.
Παράθεση από: Anastasia R. στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 02:12:57 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα τη συμβουλή σας σε περίπτωση ιδιαιτέρου:Μαθήτρια β γυμνασίου φοιτεί στη D class (μου την παρουσιάζουν ως άριστη) και κάνει στο φροντιστήριο το βιβλίο Laser από MacMillan. Θέλει όμως να πάει πιο γρήγορα, να τρέξει κοινώς και να δώσει του χρόνου Lower. Ζητάει να την αναλάβω. Τι κάνω, τι πορεία ακολουθώ; Ποιο βιβλίο κάνω φέτος από δω και πέρα και ποιο του χρόνου; Σας έχει τυχει κάτι παρόμοιο; Το Laser δε μου γεμίζει το μάτι.Ευχαριστώ θερμά.'Εχω κάνει το choices (burlington ) για την D class και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η σειρά συνεχίζει με choices για E' class, ECCE, FCE. Ρίξτου μια ματιά. Κατά τη γνώμη μου αξίζει.