0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Ναι,βέβαια, μπορείς να δώσεις Πανελλαδικές σε όποια κατεύθυνση θέλεις.Μ'ενδιέφερε το θέμα κ το έψαξα...μάλιστα έδωσα κ Πανελλήνιες φέτος...Απλώς κάνεις μια αίτηση στο σχολείο, που θέλεις να δώσεις εξετάσεις, 1-10 Φεβρουαρίου κ δηλώνεις την κατεύθυνση κ τα μαθήματα επιλογής...
suomaf , καλή επιτυχία σου ευχόμαι!Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πριν να δώσω ξανά πανελλήνιες. Με τρομάζουν λίγο τα λατινικά τα οποία δεν έχω διδαχθεί ποτέ μου. Θα προλάβω να προετοιμαστώ κατάλληλα? Μήπως ξέρεις ποια μαθήματα γενικής παιδείας είναι υποχρεωτικά?
Παράθεση από: suomaf στις Ιουνίου 07, 2008, 09:25:21 pmΚαλησπέρα!Ναι,βέβαια, μπορείς να δώσεις Πανελλαδικές σε όποια κατεύθυνση θέλεις.Μ'ενδιέφερε το θέμα κ το έψαξα...μάλιστα έδωσα κ Πανελλήνιες φέτος...Απλώς κάνεις μια αίτηση στο σχολείο, που θέλεις να δώσεις εξετάσεις, 1-10 Φεβρουαρίου κ δηλώνεις την κατεύθυνση κ τα μαθήματα επιλογής...Suomaf και εγώ έδωσα φέτος ξανά πανελλήνιες μετά από 11 χρόνια! Τελείωσα φιλολογικό και επειδή τα τελευταία χρόνια έχω ξετρελαθεί με την ιστορία ήθελα να μπω σε ένα ιστορικό τμήμα. Το θεώρησα πιο εύκολο να δώσω πανελλήνιες, μιας και κάνω όλα τα μαθήματα της Γ' Λυκείου, από το να διαβάσω για κατατακτήριες, για να μη χάσω και χρόνο από το διάβασμα του ΑΣΕΠ. Καλά αποτελέσματα, σου εύχομαι να μπεις εκεί που θέλεις!