*

Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιες μετά από χρόνια  (Αναγνώστηκε 209436 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πανελλήνιες μετά από χρόνια
« Απάντηση #224 στις: Αυγούστου 19, 2012, 04:14:06 pm »
τελικα οσοι δινουν πανελληνιες για δευτερο πτυχιο δικαιουνται βιβλια ή οχι?? δεν εχω καταλαβει ακομη! θα το μαθω συντομα...
Μεχρι περσι δικαιουσουν. Απο φετος θεωρητικα δε θα δικαιουσαι. Και ας εισαι με πανελληνιες...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:12 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Αυγούστου 19, 2012, 05:10:35 pm »
Και πού θα ξέρουν ότι είσαι για 2ο πτυχίο;; Το λέει κάπου;;;;
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Αυγούστου 19, 2012, 06:47:50 pm »
Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι όσοι πέρασαν με πανελλήνιες για 2ο πτυχίο δε δικαιούνται βιβλία;;Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος γύρω από αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Αυγούστου 19, 2012, 06:53:48 pm »
αι εγω πανελληνιες εδωσα ...ειναι το δευτερο πτυχιο ...ρωτησα και δεν μου αναγνωριζεται κανενα μαθημα απο το 1ο πτυχιο...για πασο και βιβλια δεν ξερω, αν δικαιουμαι... 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:12 »

Αποσυνδεδεμένος kasta1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Αυγούστου 19, 2012, 07:08:12 pm »
Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι όσοι πέρασαν με πανελλήνιες για 2ο πτυχίο δε δικαιούνται βιβλία;;Μπορεί να μας διαφωτίσει κάποιος γύρω από αυτό;;
Καλησπέρα!
Έδωσα πέρυσι πανελλήνιες και στο πρώτο εξάμηνο νόμιζα πως δε δικαιούμαι βιβλία και δεν μπήκα καν στον Εύδοξο να κάνω αίτηση. Στο δεύτερο εξάμηνο όμως, χωρίς καμία πληροφόρηση, μπήκα από περιέργεια στον Εύδοξο με τους κωδικούς της σχολής και το σύστημα με αναγνώρισε κανονικά ως πρωτοετή. Έκανα αίτηση και πήρα κανονικά τα βιβλία. Πάσο ωστόσο δε δικαιούμαστε, γιατί με το που μπαίνεις στο σύστημα πρέπει να δηλώσεις υπεύθυνα ότι δεν είσαι κάτοχος  άλλου πτυχίου, κάτι που δε συμβαίνει με τα βιβλία.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Αυγούστου 19, 2012, 07:14:45 pm »
ευχαριστω. φανταζομαι να ισχυει και φετος το ιδιο

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Αυγούστου 19, 2012, 07:20:01 pm »
Καλησπέρα!
Έδωσα πέρυσι πανελλήνιες και στο πρώτο εξάμηνο νόμιζα πως δε δικαιούμαι βιβλία και δεν μπήκα καν στον Εύδοξο να κάνω αίτηση. Στο δεύτερο εξάμηνο όμως, χωρίς καμία πληροφόρηση, μπήκα από περιέργεια στον Εύδοξο με τους κωδικούς της σχολής και το σύστημα με αναγνώρισε κανονικά ως πρωτοετή. Έκανα αίτηση και πήρα κανονικά τα βιβλία. Πάσο ωστόσο δε δικαιούμαστε, γιατί με το που μπαίνεις στο σύστημα πρέπει να δηλώσεις υπεύθυνα ότι δεν είσαι κάτοχος  άλλου πτυχίου, κάτι που δε συμβαίνει με τα βιβλία.

Το πάσο είναι το λιγότερο!!Τα βιβλία είναι αυτά που με ενδιαφέρουν!!Σε σχετική συζήτηση όμως( http://www.pde.gr/index.php?topic=26343.0 ) συμφορουμίτες λένε πως είναι πιθανό το μη δικαίωμα δωρεάν συγγραμμάτων να μην αφορά μόνο τα άτομα από κατατακτήριες(κακώς δε δίνονται) αλλά κι όσους πέρασαν με πανελλήνιες για 2ο πτυχίο. Υπάρχει μια ασάφεια προς αυτό,για αυτό και ρωτάω!!

Αποσυνδεδεμένος tetra82

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 01:01:12 pm »
Καλησπέρα. Θέλω να δώσω πανελλήνιες του χρόνου και διάβασα όλο το θέμα. Θ περάσω για πληροφορίες απο το παλιό μου σχολείο την Δευτέρα αλλά επειδή είμαι εντελώς άσχετος θα ήθελα μια πρώτη πληροφόρηση. Ημουνα στα παιδιά της πρώτης φουρνιάς των κατευθύνσεων (κάτσε καλά Γεράσιμε κτλ  ;) ) οπότε η ερώτησή μου είναι, τότε ήμουν θετική κατεύθυνση. Αναγκαστικά θα είμαι θετική πάλι; Πως μπορώ να ξέρω ποιές σχολές είναι σε κάθε πεδίο; Γιατι για παράδειγμα αυτό που θα ήθελα θα ήταν πληροφορική (που ετσι κι αλλιώς είναι ο κλάδος μου) αλλά ανέκαθεν μου άρεσε η ψυχολογία (που πιστεύω είναι αλλού).

Απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να πάρω βιβλια για ολες τις κατευθύνσεις ή να αλλάξω κατεύθυνση.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Kindergarten teacher

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 04:24:18 pm »
tetra82 εδωσα φετος εξετασεις πανελληνιες γ 2τερο πτυχιο και τα ξερω. λοιπον τα διαδικαστικα ειναι ευκολα. θα σου πουν κ απο το λυκειο. απλα αρχες φεβρουαριου κανεις την αιτηση οτι θα δωσεις εξετασεις στην οποια δηλωνεις την κατευθυνση που επιθυμεις να εξεταστεισ-δεν εχει σημασια οτι ησουν θετικη-μπορεις να επιλεξεις οποια επιθυμεις αφου οι παλαιοι σου βαθμοι δενου βαθμοι δεν μετρανε! ο.τι γραψεις ειναι και ο βαθμος που θα υπολογιστει για να βγει ο γενικος. τωρα για τις σχολες σε καθε πεδιο αν παρεις ενα μηχανογραφικο απο τ σχολειο η και ψαξεις ενα δειγμα μηχανογραφικου στο ιντερνετ θα βρεις ποιες ειναι- χονδρικα στο πρωτο πεδιο ειναι οι σχολες φιλολογιας ανθρωπιστικων κ κοινωνικων επιστημων εδω ειναι κ η ψυχολογια- στο 2τερο ειναι φυσικομαθηματικες κ χημεια-θετικες επιστημες-στο τριτο οι ιατρικες-στο τεταρτο ππλυτεχνεια εδω πρεπει να ειναι κ η πληροφοροκη κ πεμπτο τα οικονομικα.επειδη εγω ημουν θεωρητικη ασχοληθηκα με τ πρωτο πεδιο οποτε τσεκαρε αν ειναι ακριβως αυτες οι σχολες στα υπολοιπα. η κατευθυνση  που θα επιλεξεις ειναι καθοριστικη γ τη σχολη που θες αφου υπαρχουν μαθηματα βαρυτητας. πχ αν θες ψυχολογια θα πρεπει ν πας στο πρωτο πεδιο που χει βαρυτητας τα αρχαια κ την ιστορια . αν θες πληροφορικη ρωτα για τα αντιστοιχα νομιζω μαθηματικα κ φυσικη κατευθ. επιλεγεις μεχρι 2  πεδια στο μηχανογρ. παντως. αν εχεις απορια μ λες γιατι τωρα στα γραψα συντομα απο κινητο.

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 04:58:29 pm »
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 04:59:19 pm »
το ιδιο εκανα και εγω. το Φεβρουαριο κανεις μια αιτηση στο σχολειο και αυτο ειναι ολο. μετα το πασχα παιρνεις και το καρτελακι

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 05:02:53 pm »
Μπορείς να πας σε όποιο σχολείο θέλεις να δηλώσεις για πανελλήνιες ή είσαι υποχρεωμένος να πας στο λύκειο από το οποίο αποφοίτησες;

Αποσυνδεδεμένος Kindergarten teacher

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 05:59:13 pm »
Μπορείς να πας σε όποιο σχολείο θέλεις να δηλώσεις για πανελλήνιες ή είσαι υποχρεωμένος να πας στο λύκειο από το οποίο αποφοίτησες;
σε οποιοδηποτε!

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 06:01:42 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ teacher25!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη