PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
(Συντονιστές:
IoannisDr
,
MARKOS
,
victor123
,
Stelios
)
αναπληρωτές-ημερομηνία λήψης πτυχίου
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: αναπληρωτές-ημερομηνία λήψης πτυχίου (Αναγνώστηκε 2287 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
blaxopoulou
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
αναπληρωτές-ημερομηνία λήψης πτυχίου
«
στις:
Ιουλίου 03, 2007, 07:43:29 pm »
Tweet
Καλησπέρα συνάδελφοι!
Είμαι ΠΕ19 και στο δικό μας πίνακα αναπληρωτών η θέση που έχεις εξαρτάται ιδιαίτερα από την ημερομηνία λήψης πτυχίου.
Σαν ημερομηνία λήψης πτυχίου λοιπόν ποια θεωρείται; Αυτή που αναγράφεται στο πτυχίο ή αυτή που υπάρχει σε σχετική βεβαίωση της γραμματείας και λέει ότι τελείωσες από τη σχολή και θα ορκιστείς στην επόμενη ορκωμοσία;
Εγώ έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια και με υποχρέωσαν ως ημερομηνία λήψης πτυχίου να βάλω αυτή που λέει στο πτυχίο μου. Από συναδέλφους μου σε άλλες πόλεις έμαθα ότι ως ημερομηνία λήψης πτυχίου τους δέχονται αυτή που αναφέρεται στη σχετική βεβαίωση.
Γνωρίζει κανείς να μου πει τι συμβαίνει με αυτό το θέμα;
Το βρίσκω τρομερά άδικο συνάδελφοι μου να είναι στον πίνακα των αναπληρωτών 100 θέσεις πιο μπροστά από μένα μόνο και μόνο επειδή οι αντίστοιχοι υπάλληλοι στην περιοχή τους ήταν πιο «δίκαιοι» από ότι οι δικοί μου!
Σκέφτομαι μήπως του χρόνου είναι καλύτερα να υποβάλλω τα χαρτιά μου σε άλλη περιοχή……..
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: αναπληρωτές-ημερομηνία λήψης πτυχίου
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 13:22:34 »
alexmaths
Νέο μέλος
Φύλο:
Αρχή άνδρα δείκνυσι
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 03, 2007, 09:31:51 pm »
Θεωρείται η ημερομηνία που το τμήμα σε καταχώρησε ως πτυχιούχο (και αναφέρεται στο πιστοποιητικό) και όχι η ημερομηνία ορκομωσίας.
Καταγράφηκε
Careful with that axe Eugene...
philologist
Νέο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την επιστήμη μου και την εκπαίδευση.
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 04, 2007, 01:13:49 am »
Η ερώτηση μου απευθύνεται κυρίως στους απόφοιτους του τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ.(αν υπάρχουν)
Έχετε κάποιο πιστοποιητικό στο οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία κατα την οποία κριθήκατε άξιοι του πτυχίου σας και όχι η ημερομηνία της ορκωμοσίας σας;
Γιατί σε εμένα η μόνη ημερομήνια που φαίνεται είναι αυτή της ορκωμοσίας.
Ούτε καν στους υπολογιστές τους δεν φαίνεται πότε ακριβώς τελείωσα , ώστε να μου δώσουν κάποια σχετική βεβαίωση.
Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος ας μου πει εαν ισχύει το ίδιο για όλους στο δικό μας τμήμα.
Καταγράφηκε
"Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες". Ν. Καζαντζάκης
shark
Νέο μέλος
the ocean is deep!
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουλίου 04, 2007, 09:13:39 am »
Αποφοίτησα και εγώ από σχολή του ΑΠΘ. Στο
"αντίγραφο πτυχίου"
πράγματι αναφέρεται μόνο η ημερομηνία της ορκομωσίας. Ωστόσο, στο "
πιστοποιητικό"
που είχα λάβει μαζί με το αντίγραφο πτυχίου αναγράφεται και η ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του
τελευταίου μαθήματος
. Στη Δευτεροβάθμια που κατέθεσα την αίτησή μου για τους αναπληρωτές τους επεσήμανα ότι η ημερομηνία αυτή συμπίπτει ουσιαστικά με την ημερομηνία που κρίνεται κάποιος άξιος για λήψη του τίτλου. Αφού το κοίταξαν δυο-τρεις φορές, τελικά δέχτηκαν να καταχωρήσουν την προγενέστερη ημερομηνία, αυτήν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του τελευταίου μαθήματος. Η Γραμματεία της σχολής σου πιστεύω ότι θα διατηρεί κάποιο σχετικό αρχείο από το οποίο θα προκύπτουν στοιχεία για το τελευταίο σου μάθημα.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 13:22:34 »
Rwxanh
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουλίου 04, 2007, 09:48:38 am »
Καλημέρα, μιας και τα έχω πολύ πρόσφατα όλα αυτά έχω να σας πω τα εξής: τελειώνοντας το Σεπτέμβρη του 2006 και αφού διορθώθηκε και η πτυχιακή μου πήγα στη Γραμματεία του Καποδιστριακού και μου έδωσαν το Νοέμβρη
Καταγράφηκε
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...
blaxopoulou
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουλίου 06, 2007, 12:39:03 pm »
Η ημερομηνία που τελείωσα είναι αυτή που παρέδωσα την πτυχιακή μου αφού με τα μαθήματα είχα ξεμπερδέψει αρκετά νωρίτερα.
Τελικά μάλλον έπρεπε να τους πιέσω αρκετά περισσότερο. Απλά όταν τους ρώτησα τι γίνεται με αυτό το θέμα μου απάντησε μια κυρία ότι ο προϊστάμενος είπε ότι θα δεχθούμε την ημερομηνία ορκωμοσίας. Μετά βέβαια διαπίστωσα ότι προϊστάμενος δεν υπήρχε...........
Τελικά η επίσημη απάντηση που πήρα ήταν να κάνω ένσταση για τα άτομα που ξέρω ότι μπήκαν στους πίνακες με ημερομηνία νωρίτερη από αυτή της ορκωμοσίας.
Άκουσα ότι η δευτεροβάθμια στη Θεσσαλονίκη παρότρυνε τον κόσμο αν έχει παρόμοιες βεβαιώσεις σχετικά με την ημερομηνία να τις δίνει.
Ξέρετε αν αυτό ισχύει;
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ