0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 08:07:19 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 07:45:13 pmκαι εγω εχω παρει τηλ στο universal να ρωτησω και μου ειπαν πως εδω και πολυ καιρο γινεται αυτο το προγραμμα,πως δινει παιδαγωγικη επαρκεια και πως πολλοι απο ελλαδα πηγαινουν να το παρακολουθησουν(γυμναστες,φιλολογοι κλπ..) Ας μας πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω.Φοβαμαι πως απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν θα βγαλω ακρη..Αξίζει, όμως, να δώσεις τόσα χρήματα και κόπο και μετά να μην αναγνωρίζεται από το ΔΙΚΑΤΣΑ;Εγώ για τα δικά μου είχα πάρει 2 φορές στην Αθήνα τηλέφωνο και ΄λλες 2 στη Θεσσαλονίκη για να είμαι σίγουρη....(και τα 2 αναγνωρίστηκαν ως παιδαγωγικά)Αυτο αναρωτιεμαι,αναγνωριζεται? Θα στειλω γραπτη ερωτηση email στο ΔΟΑΤΑΠ για να μου πουν.Το προβλημα ειναι πως θα αργησουν πολυ να μου απαντησουν! Γι'αυτο παιδια αν καποιος απο εδω ξερει οτιδηποτε ας το μοιραστει μαζι μας..
Παράθεση από: Tsampika στις Φεβρουαρίου 17, 2011, 07:45:13 pmκαι εγω εχω παρει τηλ στο universal να ρωτησω και μου ειπαν πως εδω και πολυ καιρο γινεται αυτο το προγραμμα,πως δινει παιδαγωγικη επαρκεια και πως πολλοι απο ελλαδα πηγαινουν να το παρακολουθησουν(γυμναστες,φιλολογοι κλπ..) Ας μας πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω.Φοβαμαι πως απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν θα βγαλω ακρη..Αξίζει, όμως, να δώσεις τόσα χρήματα και κόπο και μετά να μην αναγνωρίζεται από το ΔΙΚΑΤΣΑ;Εγώ για τα δικά μου είχα πάρει 2 φορές στην Αθήνα τηλέφωνο και ΄λλες 2 στη Θεσσαλονίκη για να είμαι σίγουρη....(και τα 2 αναγνωρίστηκαν ως παιδαγωγικά)
και εγω εχω παρει τηλ στο universal να ρωτησω και μου ειπαν πως εδω και πολυ καιρο γινεται αυτο το προγραμμα,πως δινει παιδαγωγικη επαρκεια και πως πολλοι απο ελλαδα πηγαινουν να το παρακολουθησουν(γυμναστες,φιλολογοι κλπ..) Ας μας πει καποιος αν ξερει κατι παραπανω.Φοβαμαι πως απο το ΔΟΑΤΑΠ δεν θα βγαλω ακρη..
Προσοχή και στο αν αναγνωρίζεται απο το ΔΟΑΤΑΠ (άσχετα με τι λένε αυτοί που το οργανώνουν)
πεταμένα λεφτα...
αυτο εκανα κ εγω εστειλα mail στον αρμοδιο και περιμενω απαντηση!οπως και να το κανουμε ειναι η αρμοδια υπηρεσια που μπορει κατα καποιο τροπο να μας διαφωτισει!εγω δεν μπορω να στηριχτω ετσι απλα στα λεγομενα του καθε διοργανωτη θα ηταν αφελες απο μερους μου,αυτη ειναι η αποψη μου βεβαια!αν καποιος εχει μαθει κατι παραπανω απο αλλους που το εχουνε κανει ας μας ενημερωσει και εμας