0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, ας αρχισουμε πάλι να φαγωνόμσατε, να δουμε το αποτέλεσμα......
Παράθεση από: Lara στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 12:58:15 pmναι, ας αρχισουμε πάλι να φαγωνόμσατε, να δουμε το αποτέλεσμα......Όχι, θα ακούμε τις εξυπνάδες του καθενός για να βολέψει τον εαυτούλη του...
Ναι κάνεις λάθος οι πρώτοι 8 μήνες έχουν 0,10 μόρια ο καθένας. Άρα 0,80Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 16ο μήνα έχουν 0,15 μόρια ο καθένας. Άρα +1,20Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 24ο μήνα έχουν 0,20 μόρια ο καθενας. Άρα +1,60Όλοοοοοο μαζί όχι 11888, αλλά 3,60
Παράθεση από: Lasid στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 03:46:26 pmΝαι κάνεις λάθος οι πρώτοι 8 μήνες έχουν 0,10 μόρια ο καθένας. Άρα 0,80Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 16ο μήνα έχουν 0,15 μόρια ο καθένας. Άρα +1,20Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 24ο μήνα έχουν 0,20 μόρια ο καθενας. Άρα +1,60Όλοοοοοο μαζί όχι 11888, αλλά 3,60 Ρε παιδιά...κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν έτσι ο υπολογισμός και πως κάνεις πρόσθεση...αλλά μήπως όταν έχεις π.χ 12 μήνες πας κατευθείαν στον συντελεστή 0,15 και τους πολλαπλασιάζεις όλους τους μήνες μ'αυτόν τον συντελεστή και αντίστοιχα αν έχεις 24 μήνες πας στον συντελεστή 0,20 και πολλαπλασιάζεις όλους τους μήνες με το 0,20;;;Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν και αρχικά το σκέφτηκα όπως το παρέθεσε ο Lasid.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 04:54:37 pmΠαράθεση από: Lasid στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 03:46:26 pmΝαι κάνεις λάθος οι πρώτοι 8 μήνες έχουν 0,10 μόρια ο καθένας. Άρα 0,80Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 16ο μήνα έχουν 0,15 μόρια ο καθένας. Άρα +1,20Οι άλλοι 8 μήνες ως τον 24ο μήνα έχουν 0,20 μόρια ο καθενας. Άρα +1,60Όλοοοοοο μαζί όχι 11888, αλλά 3,60 Ρε παιδιά...κι εγώ στην αρχή νόμιζα πως ήταν έτσι ο υπολογισμός και πως κάνεις πρόσθεση...αλλά μήπως όταν έχεις π.χ 12 μήνες πας κατευθείαν στον συντελεστή 0,15 και τους πολλαπλασιάζεις όλους τους μήνες μ'αυτόν τον συντελεστή και αντίστοιχα αν έχεις 24 μήνες πας στον συντελεστή 0,20 και πολλαπλασιάζεις όλους τους μήνες με το 0,20;;;Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν και αρχικά το σκέφτηκα όπως το παρέθεσε ο Lasid.μήνες μετά τα ίδια κουβεντιάζουμε ...Λοιπόν ο 3848 ορίζει εκτός από τον τρόπο υπολογισμού και το ανώτατο όριο "Το ανώτατο συνολικό όριο μονάδων από προϋπηρεσία είναι 16,80 μονάδες"και αυτό βγαίνει μόνο με τον τρόπο που παραθέτει ο Lasid._
Ώρες ώρες λέω να αρχίσει εγκαίρως να εφαρμόζεται το νέο σύστημα για να δούνε μερικοί πόσα απίδια βάζει ο σάκκος...!!
Και ναι Κώστα....πρέπει η παλαίμαχοι του ΑΣΕΠ να ηρεμήσουν και να αποδώσουν οι κόποι τους...! Αν και πιστεύω πως απλά θα πάει λίγο πιο πίσω ο διορισμός τους...θα είναι πάνω πάνω στον καινούριο πίνακα και σταδιακά θα διοριστούν....
Να αγιασει ο στομας σου Λωρα...Καποιοι εχουν ηδη χασει τον υπνο τους.Τωρα θελω να τους δω...Οταν εδωσα πριν 2 χρονια ΑΣΕΠ μου ελεγαν μην πας να δωσεις,βρες κανενα βυσμα να μπεις για να αποκτησεις προυπηρεσια!Κατι ασχετες που μπηκαν απο ΠΔΣ κλπ θα τρεχουν και δε θα φτανουν τωρα.Η θεια δικη υπαρχει και η δικαιωση για τους περισσοτερους που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται για να διοριστουν θα ερθει.Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του νεου νομου ειναι οτι τα παραθυρακια ελαχιστοποιηθηκαν.Πρεπει ομως να βρεθει και μια ρυθμιση για οσους εχουν περασει πολλακις με επιτυχια απο αυτη τη διαδικασια(ΑΣΕΠ),εχουν ξεσπιτωθει για τα μορια των δυσπροσιτων και εχουν κανει τοσα πολλα γενικοτερα,αλλά ακομα δεν εχουν δει ασπρη μερα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 04:54:37 pmΏρες ώρες λέω να αρχίσει εγκαίρως να εφαρμόζεται το νέο σύστημα για να δούνε μερικοί πόσα απίδια βάζει ο σάκκος...!! ΑμήνΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 15, 2010, 05:49:20 pmΚαι ναι Κώστα....πρέπει η παλαίμαχοι του ΑΣΕΠ να ηρεμήσουν και να αποδώσουν οι κόποι τους...! Αν και πιστεύω πως απλά θα πάει λίγο πιο πίσω ο διορισμός τους...θα είναι πάνω πάνω στον καινούριο πίνακα και σταδιακά θα διοριστούν....Κι εγώ αυτό πιστεύω ΛΩΡΑΚαι μη στενοχωριέσαι επειδή δεν έκανες τις πράξεις. Τις χρειαζόμαστε τις φιλολόγους, όχι για να μας κάνουν τις πράξεις, αυτές θα σας τις κάνουμε εμείς των θετικών επιστημών. Εσείς φροντίστε να μην ξεχαστεί η όμορφη γλώσσα μας, διότι οι μαθητές μας δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά ούτε στον γραπτό, ούτε στον προφορικό λόγο! Αυτό θέλω να δω να βελτιώνεται τα επόμενα χρόνια!