*

Αποστολέας Θέμα: 24μηνο χωρις επιτυχία ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 15338 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
Απ: 24μηνο χωρις επιτυχία ΑΣΕΠ
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:33:57 pm »
Δεν έχω καταλάβει τί αναληθές και ανήθικο γράφει  ο βάγκους βενάτο και σας πειράζει;

Τις θέσεις δεν τις φυλάνε για εσάς. Περιμένόυν άλλοι στη σειρά πιο μπροστά που είναι διορισμένοι χρόνια τώρα και έχουν πτυχίο όπως εσείς.
Ρεπορτάζ: Δ. Καδδά-Μ.Γελαντάλι
(απο Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία)
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 50 ακόμη ΔΕΚΟ και φορείς του Δημοσίου εγκλωβίζονται στα πλοκάμια του μνημονίου, και μαζί όσοι εργάζονται σ' αυτές. Πρόκειται για αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους, αλλά και εταιρείες με υποδομές «φιλέτα», πολλά εκ των οποίων βγάζει στο σφυρί το υπουργείο Οικονομικών, με πρόσχημα τη...
σαρωτική αναδιάρθρωση του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Εκτός από το Αττικό Μετρό και την Τραμ Α.Ε., επιχειρήσεις όπως το «Ελευθέριος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:03:24 »

Αποσυνδεδεμένος vagus venato

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 01:47:21 pm »
Εγω μια φορα μίλησα.
Τα παράπονά σας στους συνδικαλιστές και στο υπεπθ.
Και εγω θα μπορουσα να διοριστω περσι, αλλα το ΤΕΣΤ δεξιοτητων μου χαλασε τα σχεδια.
Και τι επρεπε να κάνω...να βριζω και να ειρωνευομαι, οποιον το έχει δωσει?
Εδω και 3 μέρες μόνο προσβολες δέχομαι και τίποτα άλλο.
Αυτό να υποθεσω ειναι και το καλωσορισες
Εαν είναι να συμπεριφερεστε με αυτό τον τρόπο σε κάθε νέο μέλος Χαρισμα σας.

Ο ορος αδιόριστος γιατι να υπάρχει μόνο στο κλάδο των εκπαιδευτικών? Γιατί να μην υπάρχει και σε όλους τους κλάδους, έτσι ωτσε να υπάρχει η προοπτική μονιμοποίησης.( Π.χ ένας που έχει προυπηρεσία 24 μήνες (εκτός εκπαιδευτικών) δε σημαίνει ότι έχει τουλάχιστον το θεσμοθετιμένο, νομικό δικαιωμα όπως οι αναπληρωτες( με ασεπ) να διοριστεί.

Για σκεφτειτε και όσους είναι εκτος εκπαιδευτικου κλάδου. Θα ακουσετε τα χειρότερα για το επαγγελμα σας/μας.
Θα μπορουσα να σας ειρωνευτώ ή να σας προσβαλλω αλλά ΤΟ ΗΘΟΣ μου δε μου το επιτρεπει.
Προσπαθησα χθες να αποφυγω τις αντιπαραθέσεις, κατι που τουλάχιστον ως ενδειξη καλης θέλησης, εστω και στο ελαχιστο δε μου το αναγνωρισε κανείς σας.
Εαν είχατε λίγο τσιπα (στάση ευθύνης) τα σχολια προς το προσωπό μου θα επρεπε να είχαν ήδη αφαιρεθεί.

Εχετε καθε δίκιο να φωναζετε, αλλά ο τροπος που αντιδρατε και συμπεριφερεστε καταστρεφει το οποιο αισθημα δικαιου.
Lila_76 ελπίζω να καταλαβες.  

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ CynnemAprod

Όσο ζω...μαθαίνω και όσο μαθαίνω...ζω!!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 02:00:41 pm »
Γιατί δίνουν εξετάσεις ασεπ οι υπόλοιποι (εκτός από τράπεζες);Το θέμα είναι για μας που έχουμε δώσει τόσες φορές αυτό που θεσμοθετήθηκε είναι κατάφορα άδικο.Αυτό ελπίζω να το καταλαβαίνεις vagus.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 02:15:21 pm »
Διορίζουν τα δικά τους παιδιά και μέσω ασεπ. Αυτό βάλτε το στο μυαλό σας κι  ας μην θέλετε να το πιστέψετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:03:24 »

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 02:21:54 pm »
Tο πρόβλημα είναι ότι από τότε που καταργήθηκε η επετηρίδα(=ενιαίος για όλους χωρίς παράθυρα τρόπος διορισμού) περάσαμε σε διάφορα "συστήματα" διορισμών γεμάτα παράθυρα με "κέντρο" τον ΑΣΕΠ που όμως στην ουσία ήταν το άλλοθι  για το "κόψιμο" της πλειοψηφίας...Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όλων όμως είναι ότι μεγάλο μέρος της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαζί με μεγάλη μερίδα συνδικαλιστών) ΑΝΕΧΤΗΚΕ την κατάσταση αυτή στοχεύοντας αποκλειστικά σε προσωπικό όφελος έναντι του συλλογικού...

Όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά. Δε πιστεύω όμως ότι υπάρχει συνάδελφος που δεν ήθελε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τρόπο διορισμών ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Το πρόβλημα για μένα είναι ότι αντί να συζητήσουμε ΤΟΤΕ  επί των επιμέρους διατάξεων του νέου συστήματος διορισμών και να απαιτήσουμε σε ορισμένες κατηγορίες συναδέλφων (πχ πολλαπλες επιτυχίες ΑΣΕΠ+προυπηρεσία) να τύχουν ευνοικότερων ρυθμίσεων ,εντούτοις διατρανώσαμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σαν να λέγαμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτή τη σημερινή φαυλότητα....

Στην τελική θα πρέπει κάποια στιγμή να συμφωνήσουμε : Ή ΟΛΟΙ ΑΣΕΠ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ(δεδομένου ότι η αξιολόγηση γίνεται στα πανεπιστήμια). Ενδιάμεσα δεν μπορούν να υπάρξουν....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 02:38:43 pm »
Όχι μόνο δεν έκανε ευνοική ρύθμιση,αλλά μας έδωσε μια και πήγαμε στον πάτο.Κα ειλικρινά δεν ξέρω τι εννοεί μεταβατική περίοδο από τη στιγμή που θα διορίζει λιγότερους από τους μισούς και θα μείνει έξω ένα σωρό κόσμος.Δηλαδή είναι γελοίο να μιλάει για διαφάνεια,τη στιγμή που το μόνο που ήθελε ήταν να μειώσει τους διορισμούς.Δεν είμαστε ηλίθιοι.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 03:19:20 pm »
να σου πω εγω τι θα πει "μεταβατικη" περιοδος. Κλειδωσε τους πινακες, θα κανει ΑΣΕΠ και θα καταρτισει εναν ενιαιο πινακα. Μεχρι να γινει ο ΑΣΕΠ και να βγουν αποτελεσματα λεγεται "μεταβατικη" περιοδος.
η μεταβατικη δεν εχει να κανει με το ποσοι διορισμοι θα γινουν.Ετσι το καταλαβαινω.Προφανεστατα δεν την/τους ενδιαφερει.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 04:44:19 pm »
Διορίζουν τα δικά τους παιδιά και μέσω ασεπ. Αυτό βάλτε το στο μυαλό σας κι  ας μην θέλετε να το πιστέψετε.
Εσύ καλύτερα με το ιστορικό που έχεις να μην μιλάς...ακόμη και στην ένσταση που κάναμε με τον ΟΑΕΔ απ'ό,τι έγινε γνωστό έδινες ψεύτικα στοιχεία...
Λοιπόν...κοίτα το δικό σου μετερίζι και άσε μας εμάς!!!!
Και η Lila έχει απόλυτο δίκιο...μπορεί να έχουν και σε άλλους κλάδους 24 μήνες προυπηρεσία,αλλά υπάρχει η σημαντικότατη διαφορά πως δεν τους απέκτησαν με γραπτή επίπονη διαδικασία...αλλά συνήθως με γνωστούς...ξέρω πολύ καλά πώς μπαίναν σε συμβάσεις της Νομαρχίας και άλλων φορέων...πηδώντας απ'τα παράθυρα και κ..........λογλύφοντας βουλευτές!! Γι αυτό ας μην συγκρινουμε τα ανόμοια!!!
Και όσοι δουλεύουν στις περίφημες ΔΕΚΟ...αυτοί κι αν ήταν κομματόσκυλα που μπήκανε με γνωστούς (εκτός απ'το τεχνικό προσωπικό που έπρεπε να έχει μια ειδίκευση...που ακόμα κι εκεί βρωμάει το πώς μπήκαν...ειδικά οι προκηρύξεις της ΔΕΗ ήταν απ'τις πιο βρώμικες!)

Αυτά...μπορώ να πω κι άλλα,αλλά δεν θα μπω στον κόπο...έξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται!!
Καλή σας μέρα!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 05:17:41 pm »
Τόσο το πασοκ όσο και η νδ έχει διορίσει δικά τους παιδιά μέσω ασεπ. Μπορεί να σε αποκαρδιώνει αλλά η πηγή είναι πολύ καυτή κι ούτε την φαντάζεσαι ποια μπορεί να είναι!

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 05:39:16 pm »
Υπαρχει ομως και μια μεριδα ανθρωπων που θελει να περπαταει στο δρομο με ψηλα το κεφαλι,και οχι να να ζει απο τη μπουκαλα οξυγονου των αλλων.
Καλως η κακως ενα νεο συστημα διορισμων εχει θεσμοθετηθει.Αυτο που πρεπει να γινει κατα τη γνωμη μου ειναι να διοριστουν ολοι οσοι εχουν συμπληρωσει 24μηνο και εχουν περασει στον ΑΣΕΠ και μετα οι προσληψεις να γινονται απο το νεο πινακα.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΟΛΟΙ ΑΣΕΠ.Ειτε σας αρεσει,ειτε οχι...Τωρα θα δουν τη γλυκα καποιες ψυχες που ειναι σε σχολεια απο ψευτοπρουπηρεσιες ΠΔΣ και εκκλησιαστικων.
Με χαροποιει το γεγονος πως υπαρχει μονο μια πορτα για να μπεις στην εκπαιδευση,αρα νιωθω την υπαρξη της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ στο νεο συστημα και αυτο θα μας καλυπτει ολους.
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 05:42:43 pm »
Κι εγώ θα πω ότι τότε όσοι παραπονιούνται τώρα είναι γελοίοι γιατί παραπονιούνται όχι για την έλλειψη αξιοκρατίας αλλά γιατί δεν τους έκαναν το χατήρι. Αν τους το είχαν κάνει,θα έκαναν μόκο τώρα. Κοινώς τρώγονται μεταξύ τους τα κ..σκυλα. Ντροπή δική τους ολόκληρη. Προσωπικά κάποτε τα έβλεπα και, μικρή ούσα, δε μιλούσα. Ελεγα εγώ θα πάω με το σταυρό στο χέρι κλπ κλπ. Τώρα όμως που (παρα)μεγάλωσα όχι απλά μιλάω αλλά τους τη λέω στα μούτρα τους.
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:23:32 pm »
Καταλαβετε το οτι με το νεο συστημα δεν θα διοριζεται κανεις! Δεν ειναι οτι θα διοριζονται μονο με Ασεπ αλλα οτι ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!! Οταν θα δινουμε ΑΣΕΠ χωρις να ξερουμε ποσες θεσεις θα βγουν, δεν προκειται να διοριστει κανεις πλεον! Ηδη κλεινουν σχολεια, Μειωνονται τα τμηματα επειδη αυξηθηκε ο αριθμος των μαθητων οποτε βολευονται με λιγοτερους καθηγητες! Μη παιζετε το παιχνιδι τους!!! Θα ειναι πολυ δυσκολο για ολους!

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:43:15 pm »
να σου πω εγω τι θα πει "μεταβατικη" περιοδος. Κλειδωσε τους πινακες, θα κανει ΑΣΕΠ και θα καταρτισει εναν ενιαιο πινακα. Μεχρι να γινει ο ΑΣΕΠ και να βγουν αποτελεσματα λεγεται "μεταβατικη" περιοδος.
η μεταβατικη δεν εχει να κανει με το ποσοι διορισμοι θα γινουν.Ετσι το καταλαβαινω.Προφανεστατα δεν την/τους ενδιαφερει.
Λάθος κατάλαβες τη μεταβατική περίοδο Μάρκο.Αυτό που αναφέρεις δεν είναι μεταβατική περίοδος,αλλά φασισμός.Μεταβατικό στάδιο σημαίνει ότι δίνει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να διοριστούν όσοι το κατοχύρωσαν,άλλο τι έκανε το βαμπίρ.Αυτό δεν είναι μεταβατικό στάδιο είναι κοροιδία.Θα ήταν μεταβατικό στάδιο αν διόριζε αυτούς που έπρεπε.Απίστευτο τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται και να υποστηρίζουν το νέο σύστημα.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί,δεν το βλέπετε;;;Θα διορίζει 50 άτομα από κάθε ειδικότητα και αν.Σκοπός ήταν αυτός ακριβώς.Ο μη....διορισμός.(Μάρκο δεν πήγαινε για σένα αυτό,διαπίστωση έκανα).

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 19, 2010, 08:59:19 pm »
Δεν ξερω.................κατοχυρωσαν.......ευλογο χρονικο διαστημα......ΑΣΕπ.....επαξιος/α........24,23,22,21,....,18....διδακτικοι οροι , μεθοδοι....εγω καταλαβαινω μονο την ανεργια και αρχιζω να νευριαζω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)