*

Ψηφοφορία

Συμμετείχατε στην απεργία της 15/12/2010;

Είμαι μόνιμος και συμμετείχα
106 (38.4%)
Είμαι αναπληρωτής/ωρομίσθιος και συμμετείχα
114 (41.3%)
Είμαι μόνιμος και δεν συμμετείχα
30 (10.9%)
Είμαι αναπληρωτής/ωρομίσθιος και δεν συμμετείχα
26 (9.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 275

Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 13, 2011, 08:29:25 am

Αποστολέας Θέμα: Απεργία 15-12-2010  (Αναγνώστηκε 18594 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απεργία 15-12-2010
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 08:22:06 pm »
Τao,τι να δείξουν;Κλασικά ό,τι τους συμφέρει....Αυτό δεν είναι ενημέρωση...ηλεκτροσοκ είναι..Να δω αν θα πει κανείς ότι ουσιαστικά διέλυσαν την πορεία τα ματ πριν φτάσει στη βουλή.Γιατί αυτό έγινε.Εγώ κουκουλοφόρο δεν είδα και όλα ήταν μια χαρά,μέχρι το τέλος σχεδόν της Σταδίου.

Γιατί δεν αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει και ανταποδίδουν με χημικά στο λαό που θέλει να διαμαρτυρηθεί όλες αυτές τις μέρες; γιατί τόση εμπάθεια εναντίον του; από ποιον προέρχεται η βία τελικά και η ακυβερνησία; αυτό είναι κράτος δημοκρατικό;μα, ποια ενημέρωση;σιωπαίνουν ένοχα όλοι όσοι τους χαϊδεύουν(τους εκάστοτε) τριάντα χρόνια και βάλε.Αν αυτά δεν είναι ύποπτα τότε τι είναι;Μόλις φυσικά δε θα τους θέλουν άλλο στο τιμόνι της χώρας θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για τους νυν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:55 »

Αποσυνδεδεμένος domenica2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 34
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 08:44:59 pm »
Εγώ πάντως και που έκανα απεργία... δεν φάνηκε!
Ήμουν η μόνη σε ένα σχολείο 40 καθηγητών και στην ώρα μου μπήκε συνάδελφος και με αναπλήρωσε.
Ποιό το νόημα της απεργίας... δεν καταλαβαίνω....
... and justice for all...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:11:31 pm »
Συνολικά το βλέπουμε το θέμα :)τα αντανακλαστικά μιας κοινωνίας ολόκληρης.Κάποιοι είναι και ικανοποιημένοι(?!) φυσικά, αμέ

Αποσυνδεδεμένος arlekinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:11:56 pm »
Ειναι ευχαριστο παντως το οτι απο τους 23 που δηλωσαν στη ψηφοφορια οτι δεν απεργησαν, μονο 1 βρηκε το θαρρος να υπερασπισει αυτη τη σταση. Ολοι οι υπολοιποι μουγκα.

By the way το "Δυστυχως επτωχευσαμεν" αποδιδεται στον Τρικουπη και οχι στο Μεταξα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:55 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 09:31:26 pm »
Ό,τι και να πούμε για μικρές ομάδες(π.χ. καθηγητές κ.α.) είναι λίγο για οποιαδήποτε σκέψη και συμπέρασμα.Το θέμα είναι πως βιώνει και ενεργεί το σύνολο του κόσμου που είναι και το αυθεντικό.Εκεί είναι όλα μαζεμένα.Ό, τι και να λέμε για ένα, δυο 100 ποιο το νόημα;

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
Απ: Πορεία στη βουλή 15-12-2010
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:06:27 pm »
Aσύλληπτα πολύς ο κόσμος στην πορεία στην βουλή!!!

Δεν περίμεναν τέτοιο όγκο διαδηλωτών!!!

Ναι η πορεία ήταν προς τη
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:22:56 pm »
χμ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8204.html

και στα δικά σου Αννούλα!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Εγώ κατανοώ απόλυτα την οργή όλων μας απέναντι σε οποιονδήποτε εκπροσωπεί την πολιτική εξουσία, αλλά τέτοιες εικόνες με κάνουν και ντρέπομαι. Δηλαδή αν σκοτώναμε αυτό τον άνθρωπο στο ξύλο (γιατί αυτό θα γινόταν αν τους άφηναν) θα λύνονταν όλα μας τα προβλήματα...; Θα ίδρωνε το αυτί κανενός;  :-\ Δεν υποστηρίζω κανέναν πολιτικά, αλλά τέτοιου είδους βία δεν οδηγεί πουθενά. Ας κάνουμε πορείες, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, απεργίες, αλλά όχι έτσι.. :(
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:40:02 pm »
χμ.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_8204.html

και στα δικά σου Αννούλα!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(

Εγώ κατανοώ απόλυτα την οργή όλων μας απέναντι σε οποιονδήποτε εκπροσωπεί την πολιτική εξουσία, αλλά τέτοιες εικόνες με κάνουν και ντρέπομαι. Δηλαδή αν σκοτώναμε αυτό τον άνθρωπο στο ξύλο (γιατί αυτό θα γινόταν αν τους άφηναν) θα λύνονταν όλα μας τα προβλήματα...; Θα ίδρωνε το αυτί κανενός;  :-\ Δεν υποστηρίζω κανέναν πολιτικά, αλλά τέτοιου είδους βία δεν οδηγεί πουθενά. Ας κάνουμε πορείες, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, απεργίες, αλλά όχι έτσι.. :(

Πρεπει καποια στιγμη να αρχισουν να φοβουνται κι αυτοι που ειναι οι πραγματικοι υπαιτιοι της κρισης. Δεν γινεται να τρεμουν μονο οι εργαζομενοι και οι ανεργοι επειδη ζουν στην επισφαλεια, επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι τους, επειδη αυριο δεν θα εχουν να ταισουν τα παιδια τους (και αυτο το τελευταιο δεν ειναι υπερβολη). Μονο αν μας φοβηθουν μπορει κατι να αλλαξει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:45:31 pm »
anastasia86 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Η βία δεν είναι η λύση επ' ουδενί. Από την άλλη όσο κοιτάζω γύρω μου διαπιστώνω πως έχει γίνει ο μόνος τρόπος να αγγιζόμαστε, τελικά(θλιβερή διαπίστωση, τραγική και όλα τα αρνητικά χωρούν εδώ).
Εάν υπήρχαν υγιείς και δημοκρατικές σχέσεις(δε δικαιολογείται και πάλι η βία βέβαια, ανεξαρτήτως συνθηκών) δεν θα είχαμε τέτοια.Ελπίζω μόνο να μην περιγραφεί μονοδιάστατα το γεγονός.Δηλαδή,τα αντίστοιχα έπαθαν διαδηλωτές από τα ΜΑΤ σε όλες τις πορείες.Θέλω να πω, να μη γίνει διαχωρισμός σε γαλαζοαίματους και απλό κόσμο που τις "έφαγε" επίσης και δεν έγινε καμία νύξη.Ξέρουμε ποιοι σιωπούν.
Δεν τίθεται θέμα πολιτικής στις συζητήσεις μας ούτως ή άλλως.Όλοι βιώνουμε τα γεγονότα και με ανθρώπινες ζωες δεν παίζουμε σίγουρα

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:55:48 pm »
Πρεπει καποια στιγμη να αρχισουν να φοβουνται κι αυτοι που ειναι οι πραγματικοι υπαιτιοι της κρισης. Δεν γινεται να τρεμουν μονο οι εργαζομενοι και οι ανεργοι επειδη ζουν στην επισφαλεια, επειδη δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι τους, επειδη αυριο δεν θα εχουν να ταισουν τα παιδια τους (και αυτο το τελευταιο δεν ειναι υπερβολη). Μονο αν μας φοβηθουν μπορει κατι να αλλαξει.

Δεν διαφωνώ και φυσικά βλέπω την απόλυτη εξαθλίωση που έρχεται αν συνεχίσουμε έτσι. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι ξεσπάμε την οργή μας πάνω σε ανθρώπους με τέτοιο τρόπο, με βία και ξύλο. Θα το πω και ας φανεί γελοίο ή αντιφατικό ή οτιδήποτε, αλλά ας πετούσαν καλύτερα αυγά και γιαούρτια όχι να επιτίθενται στον άνθρωπο με μπουνιές και ομπρέλες να του ανοίξουν το κεφάλι. Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να φοβηθούν αλλά το ξύλο δεν είναι λύση από όπου και αν προέρχεται.  :-\ Θα μου πει κανείς και τι άλλο μας έχει μείνει με τόση αγανάκτηση, αλλά όπως ειπώθηκε κάπου εδώ μέσα, λίγα διακριτικά μας έχουν μείνει να μας ξεχωρίζουν από τα ζώα γιαυτό ας φροντίσουμε τα τα διατηρούμε εμφανή. Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν φυσικά, απλά τη γνώμη μου λέω.

Ταο συμφωνώ -με πρόλαβες. :)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 10:58:43 pm »
αυτοι ειναι οι πραγματικοι υπαιτιοι της κρισης? για παρτε τα απ την αρχη....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 11:09:33 pm »
αυτοι ειναι οι πραγματικοι υπαιτιοι της κρισης? για παρτε τα απ την αρχη....

Τι εννοει ο ποιητης?

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 11:13:08 pm »
Ο διακομματικός τους φόβος είναι η δικιά μας ελπίδα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 15, 2010, 11:41:21 pm »
Συμφωνώ με anastasia86 και tao.Η βία είναι άσχημη από όπου κι αν προέρχεται και φυσικά δεν πρέπει να διαχωρίζονται-ας μην ξεχνάμε και περιπτώσεις όπως η ζαρντινιέρα με τον κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη-.
Είναι άσχημο να ξεσπάμε σε ανθρώπους,από την άλλη ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τους πολιτικούς τόσο,ώστε δεν κάνει διακρίσεις σε πρόσωπα.(πιστεύω όποιος και να τανε θα τις έτρωγε στη συγκεκριμένη φάση.Προσωπικά θα προτιμούσα τον Πάγκαλο :P).
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)