*

Αποστολέας Θέμα: πιστοποιητικό γλωσσομάθειας-πληροφοριες παρακαλω!  (Αναγνώστηκε 1579 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
συναδελφοι τα φωτα σας!ενας φιλος μου ενδιαφερεται να αποκτησει πιστοποιητικο γλωσσομαθειας γιατι μοτιοδοτειται σε μια θεση δημοσιου που θελει να κανει τα χαρτια του.εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και θα ηθελα να μου πειτε τα εξης:
1)οσοι ενδιαφερονται συμπληρωνουν καποια αιτηση και αν ναι ποτε και που αναρταται?
2)παρακολουθουν καποια μαθηματα δωρεαν ή επι πληρωμη?και αν ναι,πόσο διαρκουν αυτα?
3)οσοι κανουν την αιτηση αυτοματως γινονατι δεκτοι να δωσουν εξετάσεις?
4)καθε ποτε δινονται οι εξετασεις και ποσο δυσκολες ειναι για καποιον που δεν εχει ηδη καλη γνωση της αγγλικης?
5)αυτο το πιστοποιητικο ειναι μοναχα για την αγγλικη γλωσσα ή μπορεις να επιλεξεις και καποια αλλη?
6)που θα μπορουσε να αποτανθει ο φιλος μου για να λαβει αναλυτικες πληροφοριες για ολα αυτα?υπαρχει καποιο σάιτ ή εστω καποιο τηλεφωνο?
εκτιμω της βοηθεια σας παντα και σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: πιστοποιητικό γλωσσομάθειας-πληροφοριες παρακαλω!
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 17, 2010, 04:02:32 pm »
συναδελφοι τα φωτα σας!ενας φιλος μου ενδιαφερεται να αποκτησει πιστοποιητικο γλωσσομαθειας γιατι μοτιοδοτειται σε μια θεση δημοσιου που θελει να κανει τα χαρτια του.εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και θα ηθελα να μου πειτε τα εξης:
1)οσοι ενδιαφερονται συμπληρωνουν καποια αιτηση και αν ναι ποτε και που αναρταται?
2)παρακολουθουν καποια μαθηματα δωρεαν ή επι πληρωμη?και αν ναι,πόσο διαρκουν αυτα?
3)οσοι κανουν την αιτηση αυτοματως γινονατι δεκτοι να δωσουν εξετάσεις?
4)καθε ποτε δινονται οι εξετασεις και ποσο δυσκολες ειναι για καποιον που δεν εχει ηδη καλη γνωση της αγγλικης?
5)αυτο το πιστοποιητικο ειναι μοναχα για την αγγλικη γλωσσα ή μπορεις να επιλεξεις και καποια αλλη?
6)που θα μπορουσε να αποτανθει ο φιλος μου για να λαβει αναλυτικες πληροφοριες για ολα αυτα?υπαρχει καποιο σάιτ ή εστω καποιο τηλεφωνο?
εκτιμω της βοηθεια σας παντα και σας ευχαριστω εκ των προτερων!

1. ναι γινονται ανακοινωσεις απο το υπουργειο παιδειας
2. το πιστοποιητικο ειναι οπως ολα τα υπολοιπα πιστοποιητικα ξενων γλωσσων των υπολοιπων φορεων (cambridge, michigan....) οποτε κρινει αν θεωρει οτι μπορει να διαβασει μονος του ή χρειαζεται βοηθεια.
3. ναι
4. νοεμβριο κ μαιο. η δυσκολια ειναι υποκειμενικη αλλα πιο ευκολο απο το fce (λενε οι περισσοτεροι).
5. οχι εχει κ αλλες γλωσσες
6. στο site του υπουργειου.
μισο να βρω το λινκ.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 17, 2010, 05:22:06 pm »
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!κατατοπιστικοτατη η απαντηση σου!εστειλα τωρα μολις το λινκ στον φιλο μου και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγο και θα ηθελα να δωδω και εγω για ιταλικα...θα το σκεφτω...σε ευχαριστω και πάλι!!!!! :) :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 17, 2010, 05:28:46 pm »
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!κατατοπιστικοτατη η απαντηση σου!εστειλα τωρα μολις το λινκ στον φιλο μου και η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγο και θα ηθελα να δωδω και εγω για ιταλικα...θα το σκεφτω...σε ευχαριστω και πάλι!!!!! :) :)

αμα θελεις απλα να πιστοποιησεις τις ηδη υπαρχουσες γνωσεις σου κ δεν χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια μαθηματων κτλπ (που προσωπικα θα βαριομουν  ;D) τοτε δωσε, δεν εχει τπτ να χασεις. τα εξεταστρα του ειναι τα πιο φθηνα, 60-80 ευρω.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 17, 2010, 05:31:18 pm από evi06 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182629
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144