0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ παιδιά πιστεύω ότι ο ΑΣΕΠ θα αργήσει πολύ να γίνει. Προσωπική εκτίμηση διατυπώνω. Και το λέω αυτό με δεδομένη τη διάθεση για σχεδόν μηδενικές προσλήψεις. Εδώ λέει ότι οι εναπομείναντες διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν έχουν εξασφαλισμένο το διορισμό τους και θα κάνει νέο ΑΣΕΠ;; Για πιο λόγο. Με τις μετατάξεις, τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις θα εξοικονομήσει αρκετούς εκπαιδευτικούς οπότε με αναπληρωτές το υπουργείο τη βολεύει. Άλλωστε όπως φαίνεται ο προσανατολισμός του υπουργείου δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, και ας διατυμπανίζει περί του αντίθετου, στα όπως φαίνεται προβοκατόρικα ΜΜΕ. Ο προσανατολισμός είναι καθαρά με οικονομικά κριτήρια στο σχολείο της αγοράς, ενώ όπως φαίνεται με την κατάργηση ουσιαστικά της ΠΔΣ, των αθλητικών σχολείων και της διαφαινόμενης συρρίκνωσης και κατάργησης των καλλιτεχνικών σχολείων δεν υπάρχει καμιά κοινωνική ευαισθησία .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
vania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.
Παράθεση από: anixia στις Ιανουαρίου 03, 2011, 06:47:44 pmvania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...
χθες ανακοινωσαν επιμορφωσεις 150000 εκπαιδευτικων εως εως δεκεμβριο του 12 ιανουαριο του 13 θα γινει οασεπ.