0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΜαλλον δεν καταλαβες τι εννοωΜαλλον μονο εσυ καταλαβαινεις τι εννοεις.....και αυτο το στηριζω στο οτι....Παράθεσησυγνωμη αν σε προσεβαλα,δεν εννοουσα παντως οτι οι αλλες ειδικοτητες ειναι κατωτερες,ουτε οι επιστημονικοι κλαδοι διακρινονται σε καλους και κακους.Προφανως καταλαβες οτι εννοουσα πως οι γυμναστες,οι αγγλικοι,οι γαλλικοι και αλλες ειδικοτητες διοριζονταν με τη σεσουλα.Γι'αυτο οι φιλολογικες ωρες δινονται στους ξενογλωσσους,γι'αυτο οι γυμναστες γυμναζουν τους γλουτιαιους τους στις καρεκλες.Αν διαφωνεις,παω πασο.Οπως ευκολα μπορεις να καταλαβεις υπαρχουν και αλλοι που δεν καταλαβαινουν τι λες...Μπορει να ειναι επειδη ειμαστε ολοι ατομα με ελλειπεις ερμηνευτικες ικανοτητες....Ισως θα πρεπει να μας τα ζωγραφιζεις απο δω και περα η να τα κανεις clipakia στο youtube φυσικα με υποτιτλους.
Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω
συγνωμη αν σε προσεβαλα,δεν εννοουσα παντως οτι οι αλλες ειδικοτητες ειναι κατωτερες,ουτε οι επιστημονικοι κλαδοι διακρινονται σε καλους και κακους.Προφανως καταλαβες οτι εννοουσα πως οι γυμναστες,οι αγγλικοι,οι γαλλικοι και αλλες ειδικοτητες διοριζονταν με τη σεσουλα.Γι'αυτο οι φιλολογικες ωρες δινονται στους ξενογλωσσους,γι'αυτο οι γυμναστες γυμναζουν τους γλουτιαιους τους στις καρεκλες.Αν διαφωνεις,παω πασο.
Παράθεσηαλλά δικης σου αγνοιας βασικων ζητηματων.Μαθε λοιπον ,αν τυχον δεν το γνωριζεις,οτι οι 24μηνιτες ΔΕΝ εμπιπτουν στους διοριστεους.Καταλαβαινεις βεβαια οτι εδω μιλαγαμε για ΑΣΕΠ και εσυ για 24μηνιτες.Νομιζω εχεις μπερδεψει τα αυγα με τα πασχαλια.Δεν καταλαβα ποιος αλλος μιλησε για 24μηνιτες εκτος απο εσενα....
αλλά δικης σου αγνοιας βασικων ζητηματων.Μαθε λοιπον ,αν τυχον δεν το γνωριζεις,οτι οι 24μηνιτες ΔΕΝ εμπιπτουν στους διοριστεους.
ΠαράθεσηΟι διοριστεοι λοιπον του ασεπ 2009 που απομενουν σε ολες τις ειδικοτητες θα διοριστουν κανονικα φετος. Μου το ορκιζεσαι???
Οι διοριστεοι λοιπον του ασεπ 2009 που απομενουν σε ολες τις ειδικοτητες θα διοριστουν κανονικα φετος.
Πριν λιγο ειδα σε ειδησεις των 8 , οτι ερχεται νεο "πακετο" μετρων και μεσα σε αυτα συγκρατησα το παγωμα προσληψεων στο δημοσιο για 2 χρονια.Τωρα δεν προλαβα να δω αν εξαιρειται η παιδεια.Το ειδε κανεις σας?
Πολυ καλά τα λες. Πρέπει να ομαλοποιηθεί πρωτα η κατάσταση.. Και επειδή και εμείς δεν αντιδρουμε(-ατε) αυτή η κατάσταση μας οδηγεί στο γκρεμό...Παρόμοιο κείμενο εχω γράψει και εγω στην ιδια ενοτητα σας παρόλο που είμαι απο αλλο κλάδο σχετικά με τον ΑΣΕΠ... Θα κρεμομαστε πια απο την τυχη του ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια.. ΦΡΙΚΗ.. 3 πραγματα λυπάμαι πάντως.... 1ο) Οτι λίγοι το βλέπουν αυτό το κείμενο που έγραψες.2ο) Οτι αφού γραψουν στον ΑΣΕΠ (όποτε αυτος γίνει), κάποιοι εως παρα πολυ που δεν θα έχουν πετύχει θα αντιληφθούν τότε την πικρή κατάσταση οτι θα μεινουν ξεκρέμαστοι και οτι μετά για να ασχοληθείς με την δημόσια εκπαιδευση θα πρεπει να περάσουν άλλα 2 χρόνια..Πως? ΑΣΕΠ!!! 3ο) Παρατηρησα στους κλειδωμένους πίνακες οτι παρα πολυ εχουν μαζεψει 14 με 15 μηνες πραγματική προυπηρεσία σε 9-10 χρονια ωρομισθίας. Και μου κάνει εντύπωση οτι όλο αυτό τον κόπο όλα αυτά τα μόρια ολα αυτά τα χρόνια κανένας δεν αντέδρασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που αυτά διαγράφονται και μένουν μόνο τα μόρια του ΑΣΕΠ και την καταργηση του 60%-40%...... Αυτές οι πράξεις και οι νομοθετήσεις της Διαμαντοπούλου σε συνδοιασμό με την "χαλαρή" αντίδραση των εκπαιδευτικών θα μεινει στην ιστορία μεταξύ μας.....
Mπραβο και στους δυο σας.Ας κανει καθενας λοιπον οτι πιστευει αφου δεν βλεπει το δασος ας γραψει 90 οποτε γινει ΑΣΕΠ για να φθασει τους εχοντες ολα και συμφερουν και το πιο βασικο να μη γινουν μεταταξεις καθολου στη παιδεια για ναυπαρχουν θεσεις για διορισμους ΑΛΛΑ ποιος τα κοιταει αυτα οταν θα του ρθει το αυγο στο ....ο τοτε ολοι θα καταλαβουν
Παράθεση από: manosmc στις Ιανουαρίου 10, 2011, 02:13:09 am Πολυ καλά τα λες. Πρέπει να ομαλοποιηθεί πρωτα η κατάσταση.. Και επειδή και εμείς δεν αντιδρουμε(-ατε) αυτή η κατάσταση μας οδηγεί στο γκρεμό...Παρόμοιο κείμενο εχω γράψει και εγω στην ιδια ενοτητα σας παρόλο που είμαι απο αλλο κλάδο σχετικά με τον ΑΣΕΠ... Θα κρεμομαστε πια απο την τυχη του ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια.. ΦΡΙΚΗ.. 3 πραγματα λυπάμαι πάντως.... 1ο) Οτι λίγοι το βλέπουν αυτό το κείμενο που έγραψες.2ο) Οτι αφού γραψουν στον ΑΣΕΠ (όποτε αυτος γίνει), κάποιοι εως παρα πολυ που δεν θα έχουν πετύχει θα αντιληφθούν τότε την πικρή κατάσταση οτι θα μεινουν ξεκρέμαστοι και οτι μετά για να ασχοληθείς με την δημόσια εκπαιδευση θα πρεπει να περάσουν άλλα 2 χρόνια..Πως? ΑΣΕΠ!!! 3ο) Παρατηρησα στους κλειδωμένους πίνακες οτι παρα πολυ εχουν μαζεψει 14 με 15 μηνες πραγματική προυπηρεσία σε 9-10 χρονια ωρομισθίας. Και μου κάνει εντύπωση οτι όλο αυτό τον κόπο όλα αυτά τα μόρια ολα αυτά τα χρόνια κανένας δεν αντέδρασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που αυτά διαγράφονται και μένουν μόνο τα μόρια του ΑΣΕΠ και την καταργηση του 60%-40%...... Αυτές οι πράξεις και οι νομοθετήσεις της Διαμαντοπούλου σε συνδοιασμό με την "χαλαρή" αντίδραση των εκπαιδευτικών θα μεινει στην ιστορία μεταξύ μας..... δηλαδη τι συνιστα για σενα αντιδραση;ισως να κρεμαστουν οι ανθρωποι απο τα μπαλκονια μηπως και τους προσεξουν τα καναλια αλλά και παλι γραφικους θα τους βγαλουν στο τελος.Θελεις να μιλησουμε για αντιδραση;Θυμασαι μηπως οταν καταργηθηκε η επετηριδα τους αδιοριστους που τραβουσαν τους υποψηφιους απο τα παντελονια για να μην μπουν να γραψουν στα εξεταστικα κεντρα;Ο πισινος της αλλης ειχε κανει γκραν σουξε στα δελτια ειδησεων κι ετσι ολοι εμαθαν ποσο κακοι ειναι οι εκπαιδευτικοι που δε θελουν να αξιολογουνται για να προσληφθουν.Μηπως θα προτιμουσες να υπαρχει ακομη επετηριδα;Πιθανο να μη διοριζοσουν ποτέ!Ηδη απο το 1990,ο κλαδος των φιλολογων ειχε αρχισει να κλαταρει.Τωρα που εμπεδωνεται ο ασεπ και καταργουνται τα παραθυρακια,παλι πρεπει να αντιδρασουμε;Δηλαδη να γυρισουμε στην αναξιοκρατια;Μονος εγραψες οτι υπαρχουν ατομα με 15μηνη προυπηρεσια εντος 10ετιας.Προφανως,και δεν αναφερομαι σε κλαδους οπου δε διενεργηθηκε διαγωνισμος,προκειται για γνωστους γνωστων που ατυχησαν και δεν προλαβαν να μονιμοποιηθουν οπως άλλα κολληταρια τους.Να τους ανταμοιψουμε;Να βγουν εκτος παιχνιδιου και αλλοι επιτυχοντες αλλά αδιοριστοι λογω 40% κλπ;και καταλαβετε καποιοι επιτελους οτι δεν μπορειτε να κηρυττετε σε ατομα που εχουν ηδη 10,15 ή και περισσοτερα χρονια στο επαγγελμα.Αν ειστε νεοτεροι ειστε τυχεροι γιατι βλεπετε πώς εξελιχθηκαν τα πραγματα και μπορειτε να αποφυγετε σκοπελους.Αλλά μη μειωνετε τους κοπους αλλων.
Παράθεση από: charlie brown στις Ιανουαρίου 10, 2011, 03:59:25 pmΠαράθεση από: manosmc στις Ιανουαρίου 10, 2011, 02:13:09 am Πολυ καλά τα λες. Πρέπει να ομαλοποιηθεί πρωτα η κατάσταση.. Και επειδή και εμείς δεν αντιδρουμε(-ατε) αυτή η κατάσταση μας οδηγεί στο γκρεμό...Παρόμοιο κείμενο εχω γράψει και εγω στην ιδια ενοτητα σας παρόλο που είμαι απο αλλο κλάδο σχετικά με τον ΑΣΕΠ... Θα κρεμομαστε πια απο την τυχη του ΑΣΕΠ κάθε 2 χρόνια.. ΦΡΙΚΗ.. 3 πραγματα λυπάμαι πάντως.... 1ο) Οτι λίγοι το βλέπουν αυτό το κείμενο που έγραψες.2ο) Οτι αφού γραψουν στον ΑΣΕΠ (όποτε αυτος γίνει), κάποιοι εως παρα πολυ που δεν θα έχουν πετύχει θα αντιληφθούν τότε την πικρή κατάσταση οτι θα μεινουν ξεκρέμαστοι και οτι μετά για να ασχοληθείς με την δημόσια εκπαιδευση θα πρεπει να περάσουν άλλα 2 χρόνια..Πως? ΑΣΕΠ!!! 3ο) Παρατηρησα στους κλειδωμένους πίνακες οτι παρα πολυ εχουν μαζεψει 14 με 15 μηνες πραγματική προυπηρεσία σε 9-10 χρονια ωρομισθίας. Και μου κάνει εντύπωση οτι όλο αυτό τον κόπο όλα αυτά τα μόρια ολα αυτά τα χρόνια κανένας δεν αντέδρασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που αυτά διαγράφονται και μένουν μόνο τα μόρια του ΑΣΕΠ και την καταργηση του 60%-40%...... Αυτές οι πράξεις και οι νομοθετήσεις της Διαμαντοπούλου σε συνδοιασμό με την "χαλαρή" αντίδραση των εκπαιδευτικών θα μεινει στην ιστορία μεταξύ μας..... δηλαδη τι συνιστα για σενα αντιδραση;ισως να κρεμαστουν οι ανθρωποι απο τα μπαλκονια μηπως και τους προσεξουν τα καναλια αλλά και παλι γραφικους θα τους βγαλουν στο τελος.Θελεις να μιλησουμε για αντιδραση;Θυμασαι μηπως οταν καταργηθηκε η επετηριδα τους αδιοριστους που τραβουσαν τους υποψηφιους απο τα παντελονια για να μην μπουν να γραψουν στα εξεταστικα κεντρα;Ο πισινος της αλλης ειχε κανει γκραν σουξε στα δελτια ειδησεων κι ετσι ολοι εμαθαν ποσο κακοι ειναι οι εκπαιδευτικοι που δε θελουν να αξιολογουνται για να προσληφθουν.Μηπως θα προτιμουσες να υπαρχει ακομη επετηριδα;Πιθανο να μη διοριζοσουν ποτέ!Ηδη απο το 1990,ο κλαδος των φιλολογων ειχε αρχισει να κλαταρει.Τωρα που εμπεδωνεται ο ασεπ και καταργουνται τα παραθυρακια,παλι πρεπει να αντιδρασουμε;Δηλαδη να γυρισουμε στην αναξιοκρατια;Μονος εγραψες οτι υπαρχουν ατομα με 15μηνη προυπηρεσια εντος 10ετιας.Προφανως,και δεν αναφερομαι σε κλαδους οπου δε διενεργηθηκε διαγωνισμος,προκειται για γνωστους γνωστων που ατυχησαν και δεν προλαβαν να μονιμοποιηθουν οπως άλλα κολληταρια τους.Να τους ανταμοιψουμε;Να βγουν εκτος παιχνιδιου και αλλοι επιτυχοντες αλλά αδιοριστοι λογω 40% κλπ;και καταλαβετε καποιοι επιτελους οτι δεν μπορειτε να κηρυττετε σε ατομα που εχουν ηδη 10,15 ή και περισσοτερα χρονια στο επαγγελμα.Αν ειστε νεοτεροι ειστε τυχεροι γιατι βλεπετε πώς εξελιχθηκαν τα πραγματα και μπορειτε να αποφυγετε σκοπελους.Αλλά μη μειωνετε τους κοπους αλλων. Για ποιους κλάδους μιλας που δεν διενεργηθηκε διαγωνισμός?? Εγω μιλάω αποκλειστικα για τον κλάδο των φιλολογων.. .Απλά εαν δεν υπήρχαν λαμογιες και είχαν αποφευχθεί όπως στην ΠΔΣ το να εχεις θείο διευθυντή λυκειου και να σου δίνει ωρες όλα θα ηταν μια χαρά... Σε ξυνησε περυσι που η Διαμαντοπουλου εβαλε στην ΠΔΣ προσληψεις με την παλαιοτητα πτυχίου?? Αυτο δεν ηταν αξιοκρατικό?? Και που ξερεις εαν ο ΑΣΕΠ δεν ειναι και αυτος αναξιοκρατικός.. Εδω τόσοι χιλιαδες γράφουν και κάνουν ενστάσεις για το γραπτό τους... Εγω δεν μειώνω κάνεναν.. Αυτό που σας έχει μειώσει εσας είναι η αυτοπεποιθηση και η αδιαφορία των κόπων σας στα τόσα χρόνια ωρομισθιας ενω τα προβλήματα του κλαδου σας συσσωρευονταν... Και ξερετε γιατί εχετε αγνοησει τους κόπους σας? Γιατίι αντι να πάτε στο υπουργείο τόσα χρόνια και να σπάγατε και αλλες πόρτες και να καταγγειλετε τις δυσβασταχτες δυσκολιες του κλάδου σας και να ορίσετε ΕΣΕΙΣ κάποιες λύσεις και οχι η 27χρονη νομαρχισσα Διαμαντοπουλου μπας και βρείτε κάποια λύση κάθεστε και μοιρολογείτε μεσα απο τα φορουμ.. Οσο για την επετηρίδα να σου πω καλυτερα πως ναι... Και ο ΑΣΕΠ επετηρίδα ειναι... Στο ίδιο κλιπάκι θα σας βάλει όλους τους επιτυχόντες...Απλά θα τρελλαθείτε στο διαβασμα... Σας εχει η Διαμαντοπούλου για σοφούς με τόση ύλη και αυτή λιμάρει τα νυχάκια της... Να της πείτε να σας δωσει και ενα πιστοποιητικό επιτυχίας στον ΑΣΕΠ να την κοτσάρετε στο βιογραφικό σας μαζι με τις υπόλοιπες επιτυχίες!!! Ο ΑΣΕΠ για σας είναι κατι σαν μαυρη μαγεία που σας έχει αποπλανήσει και εσεις προσπαθείτε να ξορκιστειτε απ'αυτό.. Να σας δω αργότερα όταν θα έρθει και η παιδαγωγική επαρκεια εαν συζητατε μεσα στα φορουμ ή εξω απο το υπουργείο...