0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ασχετο ( ?) με το διαγωνισμο, σχετικο ομως με τις προθεσεις τους..." Που θα γίνουν προσλήψειςΟ ακριβής αριθμός δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι θα γίνουν 3.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, 500 ειδικών φρουρών, περίπου 1.900 εκπαιδευτικών και ειδικής αγωγής.Στο χώρο του πολιτισμού υπολογίζεται ότι θα γίνουν 500 προσλήψεις φυλάκων και αρχαιολόγων.Παράλληλα θα γίνουν και 4.000 μετατάξεις υπαλλήλων των ΔΕΚΟ."αφαιρωντας 300 της ειδικης αγωγης, μενουν 1600 περιπου και στις 2 βαθμιδες ...με αισιοδοξες ματιες , γυρω στους 800
Παράθεση από: kozzi1 στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 09:50:37 pmασχετο ( ?) με το διαγωνισμο, σχετικο ομως με τις προθεσεις τους..." Που θα γίνουν προσλήψειςΟ ακριβής αριθμός δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι θα γίνουν 3.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, 500 ειδικών φρουρών, περίπου 1.900 εκπαιδευτικών και ειδικής αγωγής.Στο χώρο του πολιτισμού υπολογίζεται ότι θα γίνουν 500 προσλήψεις φυλάκων και αρχαιολόγων.Παράλληλα θα γίνουν και 4.000 μετατάξεις υπαλλήλων των ΔΕΚΟ."αφαιρωντας 300 της ειδικης αγωγης, μενουν 1600 περιπου και στις 2 βαθμιδες ...με αισιοδοξες ματιες , γυρω στους 800
Συνάδελφε kozzi1 να το γράψεις αυτό στην"καλή είδηση της ημέρας" ;)Ειλικρινά μπορεί να λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,αλλά εγώ την έχω θάψει προ πολλού........
Παράθεση από: Lila_76 στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:14:14 pmΣυνάδελφε kozzi1 να το γράψεις αυτό στην"καλή είδηση της ημέρας" ;)Ειλικρινά μπορεί να λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,αλλά εγώ την έχω θάψει προ πολλού........μωρε εγω να το γραψω ... αλλα... ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ??
Παράθεση από: kozzi1 στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:23:47 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:14:14 pmΣυνάδελφε kozzi1 να το γράψεις αυτό στην"καλή είδηση της ημέρας" ;)Ειλικρινά μπορεί να λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,αλλά εγώ την έχω θάψει προ πολλού........μωρε εγω να το γραψω ... αλλα... ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ?? Πραγματικά όμως θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε πόσες θέσεις σκοπεύει να δώσει σε κάθε ειδικότητα το υπουργείο παραπαιδείας και παραπλάνησης.....(για τον ψεκασμό από αέρος μπας και υπάρχει κανένα θέμα;;;;
μην ξεχνατε πως μιλάμε για πρωτοβαθμια...ειδικής αγωγης ΑΣΕΠ θα γινει για δασκαλους και νηπιαγωγους!!!
arist2 οι 500 θέσεις της ειδικής πρέπει να αναφέρονται σε 2 χρονιές
Παράθεση από: dimik στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 11:20:48 pmμην ξεχνατε πως μιλάμε για πρωτοβαθμια...ειδικής αγωγης ΑΣΕΠ θα γινει για δασκαλους και νηπιαγωγους!!!Συγκεκριμένα για 282 δασκάλους και 18 νηπιαγωγούς...... Να η ευκαιρία για τους νηπιαγωγούς ειδικής.....Οι οργανικές που περίμεναν τόσο καιρό..............Αφού άρχισαν οι άνθρωποι να αναρωτιούνται:με τόσους που θα πάρουν θα μας διορίσουν φέτος ή θα σπάσει το νούμερο στα 2(9 φέτος και 9 του χρόνου;;;;;οέο;;;;