0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μην απογοητεύεστε.Δουλεύω στο υπουργείο παιδείας και "κυκλοφορεί" θετικό κλίμα.Δεν μπορώ να πω περισσότερα, απλώς να είστε και λίγο αισιόδοξοι
Παράθεση από: effieapi στις Φεβρουαρίου 19, 2011, 11:07:56 pmΠαιδιά μην απογοητεύεστε.Δουλεύω στο υπουργείο παιδείας και "κυκλοφορεί" θετικό κλίμα.Δεν μπορώ να πω περισσότερα, απλώς να είστε και λίγο αισιόδοξοι Θετικό κλίμα για τι? Και από ποιους?
Παράθεση από: arist2 στις Φεβρουαρίου 19, 2011, 10:34:26 pm
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 20, 2011, 01:06:00 amΠαράθεση από: effieapi στις Φεβρουαρίου 19, 2011, 11:07:56 pmΠαιδιά μην απογοητεύεστε.Δουλεύω στο υπουργείο παιδείας και "κυκλοφορεί" θετικό κλίμα.Δεν μπορώ να πω περισσότερα, απλώς να είστε και λίγο αισιόδοξοι Θετικό κλίμα για τι? Και από ποιους?Προφανώς εννοεί ότι υπάρχει θετικό κλίμα για την πραγματοποίηση ΑΣΕΠ. Το θετικό κλίμα είναι το ένστικτο που δημιουργεί την προσδοκία που υπάρχει ανάμεσα στους υπαλλήλους του Υπ. παιδείας, το οποίο λογικά θα εμπνεέται από μηνύματα προερχόμενα από ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου. Αποκωδικοποιώ όσα αντιλαμβάνομαι και τα οποία δεν μπορεί να εκφράσει συγκεκριμένα η effieapi. Effieapi αν συμφωνείς κούνησε το κεφάλι σου καταφατικά.
Αλλά όσον αφορά τον ΑΣΕΠ, δεν πρέπει να ανησυχούμε, θα γίνει κανονικά (μιας και δεν θα έχει συγκεκριμένες θέσεις )
Μάρκο μην το λες δεν νομίζω να ναι όλοι πάνω απο τα βιβλία. Απο τους Πληροφορικούς δεν νομίζω να διαβάζει κανείς!! Αν αδικώ κάποιον ας με διορθώσει!!
Αλήθεια είναι, παιδιά που μόλις τελείωσαν από τις σχολές τους είναι λογικό να κάθονται πάνω από ένα βιβλίο αλλά σαν εμένα που έχω οικογένια και υποχρεώσεις δουλέυω κτλ δεν μπορώ να είμαι πάνω από ένα βιβλίο έχουμε και μια Α ηλικία