0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tελικως, ο
Ειλικρινά βγαίνω από τα ρούχα μου με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζετε καταστάσεις.Στο κάτω κάτω όταν επιλέξατε να γίνετεε εκπαιδευτικοί γνωρίζατε ότι θα παίρνατε 3+60.
Παράθεση από: dimitra68 στις Δεκεμβρίου 31, 2010, 12:01:54 amnickitol νομιζω οτι εδω μεσα ειναι ενας ελευθερος χωρος να λεει ο καθενας τη γνωμη του.μπορουμε να διαφωνησουμε με τα λεγομενα του αλλου,κι αυτο ειναι το ωραιο ,ο πολιτισμος γιατι μεσα απο τη συγκρουση των ιδεων η ζωη προχωραει μπροστα,κι ολοι εχουμε να κερδισουμε πραγματα...ας αποφυγουμε ομως χαρακτηρισμους του τυπου "ειλικρινα τετοιο επιπεδο εκπαιδευτικου δεν το περιμενα"...με θιγεις συναδελφε...με ξερεις τοσο ωστε να μιλας τοσο υποτιμητικα για το επιπεδο μου?η μπορεις να συμπερανεις απο δυο αραδες που γραφουμε εδω μεσα για το επιπεδο που εχω...Αναφέρομαι στην ιδέα που εκφράζεται από εκπαιδευτικό. Σε προσωπικό, δεν σε ξέρω οπότε θα ήταν αδύνατο να αναφερθώ σε επίπεδο προσωπικότητας δικής σου, αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός. Ο σκοπός είναι, σωστά, να γίνεται ανταλλαγή ιδεών άσχετα με το επίπεδο αποδοχής στους.Επομένως δεν ήθελα να προσβάλω το άτομό σου αλλά να εναντιωθώ κάθετα στην άποψη που εξέφρασες.Αλλά και από την άλλη δεν μπορώ να μην υποστηρίξω την απόψή μου ότι η κυριάρχηση τέτοιων απόψεων, αποσυνθέτουν και το επίπεδο του εκπαιδευτικού γενικώτερα.Ακόμη επιμένω ότι εδώ μέσα άκουσα πολλές απόψεις από εκπαιδευτικό από τις οποιες εξεπλάγην , αλλά και δεν τις περίμενα ποτε.Αποψη μου είναι αυτή.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
nickitol νομιζω οτι εδω μεσα ειναι ενας ελευθερος χωρος να λεει ο καθενας τη γνωμη του.μπορουμε να διαφωνησουμε με τα λεγομενα του αλλου,κι αυτο ειναι το ωραιο ,ο πολιτισμος γιατι μεσα απο τη συγκρουση των ιδεων η ζωη προχωραει μπροστα,κι ολοι εχουμε να κερδισουμε πραγματα...ας αποφυγουμε ομως χαρακτηρισμους του τυπου "ειλικρινα τετοιο επιπεδο εκπαιδευτικου δεν το περιμενα"...με θιγεις συναδελφε...με ξερεις τοσο ωστε να μιλας τοσο υποτιμητικα για το επιπεδο μου?η μπορεις να συμπερανεις απο δυο αραδες που γραφουμε εδω μεσα για το επιπεδο που εχω...
Στο κάτω κάτω όταν επιλέξατε να γίνετε εκπαιδευτικοί γνωρίζατε ότι θα παίρνατε 3+60.
Επειδή μόνο οι φάπες φοβίζουν τα καμάρια μας τις προτείνω ανεπιφύλακτα ( μου τελείωσε ο διάλογος και τα επιχειρήματα...). Είμαι "κοπρίτης" αλλά έχω βαρύ χέρι! Καλή χρονιά, μην το βάζατε κάτω, είναι μετριότητες και κουτοπόνηροι, εμείς θα είμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης για αρκετά ακόμη χρόνια (Θεού θέλοντος) , αυτοί στις καρέκλες για πόσο ακόμη;;
Παράθεση από: nickitol στις Δεκεμβρίου 31, 2010, 08:12:53 amΣτο κάτω κάτω όταν επιλέξατε να γίνετε εκπαιδευτικοί γνωρίζατε ότι θα παίρνατε 3+60. Νickitol εσύ δεν επέλεξες να γίνεις εκπαιδευτικός; Χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο εξαιρώντας τον εαυτό σου. Εκτός αν έχεις αποδεχτεί το συμβιβασμό να παίρνεις 3,60 επειδή αυτά ήταν τα μισθολογικά δεδομένα όταν ξεκίνησες να γίνεις εκπαιδευτικός. Ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα δε νομίζεις ότι το 3,60 έχει γίνει 3,00 και πάει για 2,50 ; Εγώ και πολλοί άλλοι εκπαιδευτικοί, όχι μόνο θεωρούσαμε μικρό το μισθό πριν από τις μειώσεις, αλλά αναρωτιώμαστε πώς θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά αν μειωθούν κι άλλο οι αποδοχές μας και εν τω μεταξύ το υπουργείο παιδείας αξιώσει να υπηρετήσουμε στην παραμεθώριο (Έβρος-Θράκη, Δωδεκάνησα-άγονη γραμμή κλπ). Εσύ δεν έχεις τέτοιες ανησυχίες;
Παράθεση από: nickitol στις Δεκεμβρίου 31, 2010, 08:12:53 amακριβως,στην Ελλαδα δεν εχουμε ιδιωτικο δασκαλο γιατι η παιδεια προσφερεται μονο σε οργανωμενα σχολεια,και καλα κανει.Στο παρελθον μπορουσε Αγαπητή στην Ιταλία αλλά ούτε και στην Αγγλία γίνονται μαθήματα σε μαθητές δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου.Στην Ιταλία και ειδικά για τους αλλοδαπούς φοιτητές, αλλά και συζύγους εργαζομένων εκεί , υπάρχουν ειδικά φροντιστήρια επιδοτούμενα από το κρατος , στα οποία ο κόσμος πάει να μάθει τη γλώσσα και μόνο!Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν.Αν σου είναι εύκολο ρώτησε και καποιον ομογενή που ζει στη Γερμανία, Ιταλία κλπ, να σου πούνε πως είναι τα πράγματα εκεί..Ακούνε τι γίνεται εδώ και τρελλάινονται. Ειλικρινά βγαίνω από τα ρούχα μου με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζετε καταστάσεις.Στο κάτω κάτω όταν επιλέξατε να γίνετεε εκπαιδευτικοί γνωρίζατε ότι θα παίρνατε 3+60. τι σχεση εχει αυτο με το αν γινονται ή οχι φροντιστηρια ανα τον κοσμο;Και τι σχεση εχει αν συμπληρωνει καποιος το εισοδημα του ενω ασκει ηδη κυρια επαγγελματικη δραστηριοτητα;Ας φορολογηθει επιτελους,να μην επαναλαμβανομαστε!Δηλαδη πρεπει να μεινω στα 3 κι 60 επειδη τοσα μπορει να μου προσφερει ο εργοδοτης μου;Μιλας σχεδον σα να μισεις τους εκπαιδευτικους,ειναι κι αυτοι εργαζομενοι και αναγκαζονται να κινηθουν εκτος πλαισιου συχνοτατα διοτι δεν μπορουν να κανουν αλλιως.Αλλοι γινονται ασφαλιστες,αλλοι ραφτες κλπ.Και η παραδοση ιδιαιτερων μια εργασια ειναι,απλα πρεπει να μη γινεται εις βαρος της παιδαγωγικης τους διαστασης και υποστασης.http://www.oefe.gr/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1/tabid/112/Default.aspx
ακριβως,στην Ελλαδα δεν εχουμε ιδιωτικο δασκαλο γιατι η παιδεια προσφερεται μονο σε οργανωμενα σχολεια,και καλα κανει.Στο παρελθον μπορουσε Αγαπητή στην Ιταλία αλλά ούτε και στην Αγγλία γίνονται μαθήματα σε μαθητές δημοτικού-γυμνασίου-λυκείου.Στην Ιταλία και ειδικά για τους αλλοδαπούς φοιτητές, αλλά και συζύγους εργαζομένων εκεί , υπάρχουν ειδικά φροντιστήρια επιδοτούμενα από το κρατος , στα οποία ο κόσμος πάει να μάθει τη γλώσσα και μόνο!Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν.Αν σου είναι εύκολο ρώτησε και καποιον ομογενή που ζει στη Γερμανία, Ιταλία κλπ, να σου πούνε πως είναι τα πράγματα εκεί..Ακούνε τι γίνεται εδώ και τρελλάινονται. Ειλικρινά βγαίνω από τα ρούχα μου με την ελαφρότητα που αντιμετωπίζετε καταστάσεις.Στο κάτω κάτω όταν επιλέξατε να γίνετεε εκπαιδευτικοί γνωρίζατε ότι θα παίρνατε 3+60.