0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sophie στις Ιουνίου 28, 2007, 01:46:01 pmΜήνυμα συναδέλφου στο φόρουμ των νηπιαγωγών : "Μόλις μίλησα με ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα θα ανκοινωθούν 13 Ιουλίου, καλό? "Και άλλου συναδέλφου : "Έχεις δίκιο Sandy...και εγώ που πήρα τηλ. μου είπε επακριβώς ένας κύριος..."κυρία μου αυτά κατά πάσα πιθανότατα να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15/7. "Οπότε, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε... Sophie εννοείς πως η ερώτηση αφορούσε εμάς τις νηπιαγωγούς; Για μας είναι αυτές οι ημερομηνίες;
Μήνυμα συναδέλφου στο φόρουμ των νηπιαγωγών : "Μόλις μίλησα με ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα θα ανκοινωθούν 13 Ιουλίου, καλό? "Και άλλου συναδέλφου : "Έχεις δίκιο Sandy...και εγώ που πήρα τηλ. μου είπε επακριβώς ένας κύριος..."κυρία μου αυτά κατά πάσα πιθανότατα να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15/7. "Οπότε, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε...
Πάντως το κουτάκι, απ' ότι ακούω κι απ' τους παλιούς είναι μάλλον απαραίτητο ειδικά για όσους δεν έχουν προυπηρεσία.Ειδικά τώρα που κάνουμε αιτήσεις στα τυφλά χωρίς να ξέρουμε και τα μόρια από ΑΣΕΠ καλό θα ήταν να το τσεκάρουμε.