0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
H θέση 1950 έχει ελπίδες για αναπληρωτής;πόσους παίρνουν περίπου;
Ναι, ο πίνακας είναι με σειρά κατάταξης και έχουν αφαιρεθεί οι διορισμένοι.Η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών δεν είναι η σειρά του ΑΣΕΠ. Η κατάταξη γίνεται με βάση τα μόρια που έχει κάποιος από ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία (1 μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας-1 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ χωρίς τις προσαυξήσεις-μισό μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον προτελευταίο ΑΣΕΠ).
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 12, 2007, 05:07:55 pmΝαι, ο πίνακας είναι με σειρά κατάταξης και έχουν αφαιρεθεί οι διορισμένοι.Η σειρά στον πίνακα αναπληρωτών δεν είναι η σειρά του ΑΣΕΠ. Η κατάταξη γίνεται με βάση τα μόρια που έχει κάποιος από ΑΣΕΠ και προϋπηρεσία (1 μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας-1 μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ χωρίς τις προσαυξήσεις-μισό μόριο για κάθε βαθμό πάνω από τη βάση στον προτελευταίο ΑΣΕΠ).καλησπέρα.θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό που λες.δηλαδή για τον πίνακα αναπλ/των, λες πως παίρνουμε 1 μόριο για κάθε βαθμό που έχουμε πάνω από τη βάση στον ασεπ + αν έχεις ξαναδώσει μισό μόριο + 1 μόριο για κάθε μήνα προϋπηρεσίας!σχετικά με το τελευταίο στο τελικό βαθμό που παίρνεις στον ασεπ δεν έχει ήδη συνυπολογιστεί αν έχεις προϋπηρεσία και σύμφωνα με αυτή παίρνεις κάποια μόρια παραπάνω?στους αναπλ/τες πως παίρνεις ξανά μόρια για προϋπηρεσία?
σ'ευχαριστώ πολύ να 'σαι καλά!δηλαδή εγώ με σειρά στον ΑΣΕΠ 1600+ έχω ελπίδες?