*

Αποστολέας Θέμα: οι κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι  (Αναγνώστηκε 49773 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: οι κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι
« Απάντηση #196 στις: Ιουνίου 15, 2011, 01:15:02 pm »
Συνάδελφε corina , είπα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η πλειοψηφική ομάδα εντός της κοινωνίας ( δεν είπα απόλυτη πλειοψηφία. Είπα ότι αποτελεί την μεγαλύτερη ομάδα εντός της κοινωνίας. Από τη στιγμή που όλες οι άλλες ομάδες είναι πολύ μικρότερες και διαφωνούν μεταξύ τους, το ΠΑΣΟΚ επικρατεί απόλυτα).
Σχετικά με το αν οι Έλληνες κατά πλειοψηφία "ανέχθηκαν - επικρότησαν" την "λαμογιά", φαίνεται από αυτό που εδώ και δεκαετίες επικρατεί στη χώρα μας.
Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάμε, ότι το ΠΑΣΟΚ με το οποίο κάποιοι διαφωνούμε εδώ, ακφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες.
Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες ( "Γουρούνια" π.χ.), θα σου θυμίσω ότι είναι οι άνθρωποι προς τους οποίους η πλειοψηφία έσπευδε ( επί δεκαετίες) για να "βολέψει" τα παιδάκια του ( και μην πάει το μυαλό μας απευθείας στις προσλήψεις: Η πλειοψηφία πήγαινε εκεί για πολύ απλούστερα πράγματα όπως η ευνοική μετάθεση κατά την στρατιωτική θητεία. Προσωπικά, δεν πήγα ποτέ και πουθενά. Αποτέλεσμα? Πλήρωσα το αντίτιμο: απολυτήριο στρατού από παραμεθόριο  -σκασίλα μου - και ότι δουλειά βρήκα, την βρήκα παλεύοντας στα ίσα με τους συνυποψηφίους μου - σκασίλα μου επίσης.Είμαι ΠΟΛΥ υπερήφανος που παρέκαμψα αυτά τα νούμερα. Και πάνω από όλα, είμαι πολύ περήφανος που το μέρος προς το οποίο φτύνω και έφτυνα, δεν είναι το μέρος από το οποίο έτρωγα κατά το παρελθόν. Ξέρω ότι πολλοί εδώ μέσα ενήργησαν έτσι στη ζωή τους, πληρώνοντας το αντίτιμο. Πρέπει να ξέρουμε όμως, ότι η πλειοψηφία ενεργούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση , ακόμα και για θέματα ήσσονος σημασίας όπως είναι η μετάθεση πριν την απόλυση από τον στρατό).
Κλείνοντας, θα φέρω ένα παράδειγμα: Πριν 14 χρόνια, υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία σε μονάδα της παραμεθορίου.Αναμένονταν κάποιες μεταθέσεις. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, όλο το τάγμα περίμενε μετάθεση για τηνν Αθήνα.! ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:34:48 »

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιουνίου 15, 2011, 01:42:37 pm »
είναι διαφορετικό όμως να ΞΕΡΕΙΣ ότι οι ...χάρες που σου κάνουν ή κάνεις (πολιτικοί - μεγαλοκαρχαρίες)διαλύουν την χώρα που οδηγείται στην καταστροφή, και άλλο να μην ξέρεις και να πιστεύεις ότι απλά σου κάνουν μια "εξυπηρέτηση" που είναι σαν να πίνεις ένα ποτήρι από μια ...λίμνη(μιλάω πάντα για τους απλούς πολίτες ΟΧΙ για τα μεγάλα ψάρια)...εσύ ήξερες που πάει η χώρα πριν το 2009;;;; εγώ όχι και λάθος μου που δεν ψαχνόμουν......
πιστεύω ότι ούτε το 5% δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε εδώ και όλοι όσοι το έλεγαν τους έβγαζαν τρελλούς

όσο για τα 300 γουρούνια, ναι τους εξέλεξε ο λαός και γιαυτό τους ανεχτήκαμε και τώρα πληρώνουμε (γιατί εμείς τους εκλέξαμε ,ως λαός), αλλά είναι γουρούνια πως να το κάνουμε.... ανίκανα, διεφθαρμένα, εθισμένα στην λαμογιά και το χρήμα και θα το λέω μπας και την επόμενη φορά εκλέξουμε πραγματικούς πολιτικούς...... αφού λέμε ότι ξυπνήσαμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιουνίου 15, 2011, 02:29:15 pm »
Σχετικά με το αν "ξέραμε", θα σου πω συνάδελφε ότι η Δημόσια συζήτηση για το αν και κατά πόσον ήταν βιώσιμο το μοντέλο διακυβέρνησης που ακολουθούμε εδώ και δεκαετίες, γίνεται από το 1985 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Κορυφαίοι πολιτικοί ( Αλ. Παπαδόπουλος, Τ. Γιαννίτσης αλλά και άλλοι - εδώ αναφέρω μερικούς του ΠΑΣΟΚ) προειδοποιούσαν για το ότι πάμε στον γκρεμό. Μπορείς να αναγτρέξεις σε πρόσφατες ή παλαιότερες δηλώσεις τους.
Θα ανατριχιάσεις.
Περιγράφαν την κατάσταση στην οποία τελικά οδηγηθήκαμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Συνεπώς, το "δεν ξέραμε", θα πρέπει να αντικατασταθεί μάλλον με το "δεν θέλαμε να ξέρουμε" ( και αυτό, μπορεί να μην αφορά ατομικά εσένα ή εμένα, αλλά αφορά την πλειοψηφία που επικροτούσε πρόσωπα διεφθαρμένα και πολιτικές ΑΔΙΈΞΟΔΕς).
Σχετικά με τα "γουρούνια" όπως λες, καταλαβαίνω τον θυμό σου, ΟΜΩΣ σου θυμίζω ότι ποτέ δεν τιμωρήθηκε κανένας τους ( παρ' ότι κάποιοι πλούτισαν αδικαιολόγητα).
Και φυσικά, ποτέ δεν αντέδρασε η πλειοψηφία του λαού απέναντι σε αυτή την ολοφάνερη στρέβλωση ολιγαρχικού τύπου.
Δηλαδή, η πλειοψηφία ΑΝΕΧΘΗΚΕ ολιγαρχικού τύπου στρεβλώσεις διότι "δεν του πήγαινε" να τιμωρηθούν τα ινδάλματά του ( που φρόντισαν για την μεταθεσούλα, τον διορισμό και ττην ανέλιξη του γιου, του συζύγου, της συζύγου, του Μπαμπά ή της Μαμάς.
Υπάρχουν ευθύνες συνάδελφε στην πλειοψηφία των Ελλήνων, και είναι βαρύτατες.
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιουνίου 15, 2011, 02:47:45 pm »
προσπαθει κανεις να αποδειξει πως οι σημερινοι κυβερνώντες ειναι αμοιροι ευθυνων;

Μόνο κανείς;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182609
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144