0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Blackrider στις Ιανουαρίου 07, 2011, 11:45:30 amΓουστάρω τον Πάγκαλο και μαγκιά του κι ας διαφωνώ μαζί του. Η κριτική σ' αυτά που λέει είναι τα κιλά του;ας μη γινομαστε ρατσιστες! υπαρχουν ,θεωρω,πολλα επιχειρηματα..
Γουστάρω τον Πάγκαλο και μαγκιά του κι ας διαφωνώ μαζί του. Η κριτική σ' αυτά που λέει είναι τα κιλά του;
δηλαδή τα ποστ που διάβασα λένε ρε παιδιά για το πάχος?δεν είμαι βέβαια στο μυαλό του καθενός εδω μέσα αλλά δεν νομίζω ότι μας ενοχλεί το πάχος του ......... αλλά οι πράξεις και τα λεγόμενά τουαπλά όταν τον ....μπινελικώνουμε........είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό..... αυθόρμητα....
πάντως πιστεύω ότι είμαστε υπερβολικοί όταν ψάχνουμε για ρατσισμό πίσω από τα μπινελίκια που του χώνουμε ....... δεν νομίζω να έχει κάποιος από εμάς ρατσιστική διάθεση ή έστω και υποψία όταν τα λέει..... τι να πω....δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε ρατσιστές κατά των παχουλών.......κατά των πολιτικών όμως??..................
Παράθεση από: corina στις Ιανουαρίου 07, 2011, 04:29:31 pmπάντως πιστεύω ότι είμαστε υπερβολικοί όταν ψάχνουμε για ρατσισμό πίσω από τα μπινελίκια που του χώνουμε ....... δεν νομίζω να έχει κάποιος από εμάς ρατσιστική διάθεση ή έστω και υποψία όταν τα λέει..... τι να πω....δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε ρατσιστές κατά των παχουλών.......κατά των πολιτικών όμως??..................οτι πεις ,εσυ εχεις δικιο και εγω την ησυχια μου..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 07, 2011, 04:40:41 pmΠαράθεση από: corina στις Ιανουαρίου 07, 2011, 04:29:31 pmπάντως πιστεύω ότι είμαστε υπερβολικοί όταν ψάχνουμε για ρατσισμό πίσω από τα μπινελίκια που του χώνουμε ....... δεν νομίζω να έχει κάποιος από εμάς ρατσιστική διάθεση ή έστω και υποψία όταν τα λέει..... τι να πω....δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε ρατσιστές κατά των παχουλών.......κατά των πολιτικών όμως??..................οτι πεις ,εσυ εχεις δικιο και εγω την ησυχια μου.. ετσι ε?
ο κόσμος έχει οργή μέσα του και εκτονώνεται........φαντάσου....μας έκοψαν τα δώρα μας έχουν ...ξεσκίσει .......και ο πετσάλνικος εξέφρασε την αγωνία των βουλευτών ότι...δεν βγαίνουν με 6500
ΣΕΛΙΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛΛΑΔΑΜήνυμα συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας«Να δουλέψουμε μακριά από ανταγωνισμούς του παρελθόντος»ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2011 15:55Web-Onlyξεκινάτε εντάτικά τουρκικών........γιαβας γιαβας θα τα μάθουμε γιατί θα μας χρειαστούν στο μέλλον...... Μήνυμα συνεργασίας και ειρηνικής συνύπαρξης με την Τουρκία έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από το Ερζερούμ της Τουρκίας.Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας να συνεργαστεί ειρηνικά με την γείτονα, μακριά από ανταγωνισμούς του παρελθόντος, εγκαινιάζοντας -μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν- το στάδιο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της χειμερινής Πανεπιστημιάδας.«Ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς και μαθαίνει στους νέους τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και της συνεργασίας. Είναι αξίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να χτίσουμε ένα κόσμο μακριά από ανταγωνισμούς του παρελθόντος», τόνισε ο πρόεδρος της κυβέρνησης.Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο συμβολισμό της ολυμπιακής εκεχειρίας, διαβεβαιώνοντας ότι οι δύο χώρες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να αγκαλιάσουν, όπως είπε, τις αξίες της συνεργασίας και της ειρήνης. εδω γελαμε;;;;!!!!!