0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:48:22 amΩ βέβαια!Μα ποιος βλέπει τέτοια ώρα Χαρδατρέλα, ενώ είχε ράδιο αρβύλα;! Όπως την βρίσκει ο καθένας.
Ω βέβαια!Μα ποιος βλέπει τέτοια ώρα Χαρδατρέλα, ενώ είχε ράδιο αρβύλα;!
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:51:00 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:48:22 amΩ βέβαια!Μα ποιος βλέπει τέτοια ώρα Χαρδατρέλα, ενώ είχε ράδιο αρβύλα;! Όπως την βρίσκει ο καθένας. Οι ράδιο αρβύλα είναι κατά την άποψή μου υπερβολικά μονόπλευροι και ουσιαστικά "στρατευμένοι".Ας έχουν τις απόψεις τους, αυτοί και όσοι ομοϊδεάτες τους υπάρχουν εκεί έξω, αλλά κάποτε πρέπει ν' αναγνωρίσουν οτι δεν υπάρχει μόνο η δική τους άποψη, ούτε οτι η άποψή τους είναι απαραίτητα η σωστή.Γενικά το να προσπαθεί κάποιος να περάσει πολιτικά μηνύματα με "χαβαλέ" και ειρωνεία, μου φαίνεται ανούσιο. Αν δηλαδή "μας βγούν" οι πολιτικές θέσεις τις προβάλλουμε ως "σοβαρές", αν κάποιος προσπαθήσει ν' απαντήσει σοβαρά, μ' επιχειρήματα, "ξεγλυστράμε" λέγοντας "εντάξει, εμείς χαβαλέ και πλάκα κάνουμε". Πετάμε και μια δυο χαριτωμένες κοπελίτσες να λένε τα χαριτωμένα τους, βάζουμε κι από δίπλα κι ένα Κανάκη να παίρνει πόζες, και τέρμα. Ε, νομίζω οτι είναι αρκετά υπερτιμημένη αυτή η εκπομπή.
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιανουαρίου 28, 2011, 09:45:52 pmΠαράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:51:00 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 12, 2011, 12:48:22 amΩ βέβαια!Μα ποιος βλέπει τέτοια ώρα Χαρδατρέλα, ενώ είχε ράδιο αρβύλα;! Όπως την βρίσκει ο καθένας. Οι ράδιο αρβύλα είναι κατά την άποψή μου υπερβολικά μονόπλευροι και ουσιαστικά "στρατευμένοι".Ας έχουν τις απόψεις τους, αυτοί και όσοι ομοϊδεάτες τους υπάρχουν εκεί έξω, αλλά κάποτε πρέπει ν' αναγνωρίσουν οτι δεν υπάρχει μόνο η δική τους άποψη, ούτε οτι η άποψή τους είναι απαραίτητα η σωστή.Γενικά το να προσπαθεί κάποιος να περάσει πολιτικά μηνύματα με "χαβαλέ" και ειρωνεία, μου φαίνεται ανούσιο. Αν δηλαδή "μας βγούν" οι πολιτικές θέσεις τις προβάλλουμε ως "σοβαρές", αν κάποιος προσπαθήσει ν' απαντήσει σοβαρά, μ' επιχειρήματα, "ξεγλυστράμε" λέγοντας "εντάξει, εμείς χαβαλέ και πλάκα κάνουμε". Πετάμε και μια δυο χαριτωμένες κοπελίτσες να λένε τα χαριτωμένα τους, βάζουμε κι από δίπλα κι ένα Κανάκη να παίρνει πόζες, και τέρμα. Ε, νομίζω οτι είναι αρκετά υπερτιμημένη αυτή η εκπομπή.Προφανώς δεν σ'αρέσει η εκπομπή, αλλά περί ορέξεως.. Άλλωστε είναι σατιρική εκπομπή με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και ό,τι καταλάβει ο καθένας Σε αντίθεση με κάτι σοβαροφανείς εκπομπές (στυλ Χαρδατρέλα κλπ) που έχουν χάσει τελείως την μπάλα!
Εμένα πάλι το χιούμορ των Ράδιο Αρβύλα μού μοιάζει σχολικό. Σαν να ακούω τι λένε τα πίσω θρανία ένα πράγμα.Τα παλιά τα χρόνια που έκανε ο Κανάκης και άλλοι δυο το Κομφούζιο στην ΕΡΤ3, ταίριαζε και στην ηλικία τους. Τώρα, δεν ξέρω, αλλά καμιά φορά μού φαίνεται αταίριαστο, σαν παλιμπαιδισμός.