0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανένας δε βάλλει κατά της μητρότητας. Να τεκνοποιούν οι συναδέλφισσες και να αγαπούν και να χαίρονται τα παιδάκια τους και βεβαίως να παίρνουν και άδειες ανατροφής και επαπειλούμενες εφόσον τις δικαιούνται. Όμως να παίρνουν για μόρια τα μόρια Α κατηγορίας σχολείων και όχι των δυσπροσίτων.
Επιτέλους ένα αξιοκρατικό πλαίσιο για τις μεταθέσεις, τις τοποθετήσεις και περισσότερο τις αποσπάσεις! Στο 2.4 πράγματι εννοεί ότι θα ξεκινάς πάλι από την αρχή. Προφανώς αυτό γίνετια για να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των εκπαιδευτικών και ο καθένας να ζητάει μετάθεση μόνο για εκεί που πραγματικά επιθυμεί.
Πραγματι κι εγω που ξεσπιτωθηκα κι εφερα τα παιδια μου σ'εναν τοπο που δεν έχει παιδιατρο- κι αν αρρωστήσει καποιος παιρνουμε το καραβι οικογενειακως-παίρνω τα ιδια μορια με μια κοπελα που βρισκεται σε αδεια ανατροφης και σε 5' πηγαινει το παιδακι της στο γιατρο,ασε που έχει καποιο δικο της ατομο αν συμβει οτιδηποτε (τωρα που το σκεφτομαι με συμφερει να γκαστρωθω κι ας παρω 0 μορια)
Εγώ έχω μία ένσταση και για τις αποσπάσεις! Γιατί να μην παίρνει 10 μόρια γενικά η συνυπηρέτηση, αλλά μόνο αυτή με σύζυγο εκπαιδευτικό; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτή τη διάκριση;