0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια απορία: Αφου είστε ολοι λαλίστατοι ως προς τις αδικίες ,πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μικρή συμμετοχή στις απεργίες συμφωνώντας έτσι με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ;Αυτό δε δηλώνει το να πηγαίνω στη δουλίτσα μου εκείνη τη μέρα;Ή μήπως περιμένουμε τη μεγάλη επανασταση με τα κουμπουρια και τα φλαμπουρα;Ή τέλος -οπως λεει ο Camus σε καποιο θεατρικο-μονο η βομβα ειναι επαναστατικη;Τι θα πει πώς να αντιδράσουμε; Το πιο κουλό;Οι αριστεροι κανουν απεργια και οι ΔΑΠίτες πάνε στη δουλειά
ακριβώς έτσι είναι - στις εκπαιδευτικές παιρνεις ένα μόριο - ακριβώς γιατί ΔΕΝ προσφέρεις έργο στο σχολείο. Όλοι σεβόμαστε την επιθυμία κάποιου να γίνει γονιός αλλά δε μπορεί κάποιος να λαμβάνει μόρια δυσμενών συνθηκών όταν κάθε άλλο παρά σε δυσμενείς συνθήκες κατοικεί....και επειδή κάποιος είπε να μην ασχολούμαστε με τις 5-6 περιπτώσεις αδειών ανατροφής, λοχείας κτλ...να θυμίσω ότι οι μεταθέσεις παίζονται στο μόριο....μόριο που κάποιος μπορεί να το δούλεψε πολύ σκληρά για να το αποκτήσει και κάποιος άλλος να το απέκτησε απο την άνεση του καναπέ του....και για να είμαστε και δίκαιοι, ένα μόριο - ή κανένα - να παίρνει και αυτός που με απόσπαση υπηρετεί σε γραφείο οπότε και πάλι ΔΕΝ προσφέρει εκπαιδευτικό έργο. Καλό θα είναι να γίνει ορθολογικότερη μοριοδότηση προς το δικαιότερο ( το οποίο, κατανοώ, δεν είναι πάντα και το συμφερότερο πάντως....)
συναδελφοι αυτο που αισθανομαι εγω ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκα στο δημοσιο(φετος δλδ) τιμωρουμε συνεχεια χωρις να εχω κανει τπτ. οταν διαβασα αυτο το κειμενο τρελαθηκα. εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσυτο νησι οπου κ διοριστικα. τοσα χρονια δεν αλλαζα την εντοπιοτητα μου στην Αθηνα οπου κ διαμενω μονιμα με το σκεπτικο να μαζεψω μορια κ να παω μετα απο τα 3 υποχρεωτικα χρονια σπιτακι μου. τωρα λενε οτι οσοι ειναι διορισμενοι στον που εχουν εντοπιοτητα θα λαμβανουν 0 μορια. δεν ξερω τι να κανω αμα ισχυσει αυτο. με καταστρεφει. δεν προλαβαινω να μεταφερω τα δικαιωματα μου καν επειδη θελει 2 χρονια. στην ουσια θα καθομαι στην ακρη του κοσμου για το τπτ. λετε να χασω κ τα φετινα μορια? βοηθεια..............
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2011, 03:23:28 pmσυναδελφοι αυτο που αισθανομαι εγω ειναι οτι απο την στιγμη που μπηκα στο δημοσιο(φετος δλδ) τιμωρουμε συνεχεια χωρις να εχω κανει τπτ. οταν διαβασα αυτο το κειμενο τρελαθηκα. εχω εντοπιοτητα σε ενα δυσπροσυτο νησι οπου κ διοριστικα. τοσα χρονια δεν αλλαζα την εντοπιοτητα μου στην Αθηνα οπου κ διαμενω μονιμα με το σκεπτικο να μαζεψω μορια κ να παω μετα απο τα 3 υποχρεωτικα χρονια σπιτακι μου. τωρα λενε οτι οσοι ειναι διορισμενοι στον που εχουν εντοπιοτητα θα λαμβανουν 0 μορια. δεν ξερω τι να κανω αμα ισχυσει αυτο. με καταστρεφει. δεν προλαβαινω να μεταφερω τα δικαιωματα μου καν επειδη θελει 2 χρονια. στην ουσια θα καθομαι στην ακρη του κοσμου για το τπτ. λετε να χασω κ τα φετινα μορια? βοηθεια..............Δεν ξέρω πόσοι θα συμφωνήσουν μαζί σου, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Το μέτρο αυτό είναι ολόσωστο για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δικαιούσαι τα μόρια δυσπρόσιτου, ενώ είσαι σπίτι σου; Για να μπορείς να πας Αθήνα που και γω θέλω, αλλά απέχω 6 ώρες από το σπίτι μου και πάλι παίρνω μόνο 6 μόρια;
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 11, 2011, 10:50:25 pmακριβώς έτσι είναι - στις εκπαιδευτικές παιρνεις ένα μόριο - ακριβώς γιατί ΔΕΝ προσφέρεις έργο στο σχολείο. Όλοι σεβόμαστε την επιθυμία κάποιου να γίνει γονιός αλλά δε μπορεί κάποιος να λαμβάνει μόρια δυσμενών συνθηκών όταν κάθε άλλο παρά σε δυσμενείς συνθήκες κατοικεί....και επειδή κάποιος είπε να μην ασχολούμαστε με τις 5-6 περιπτώσεις αδειών ανατροφής, λοχείας κτλ...να θυμίσω ότι οι μεταθέσεις παίζονται στο μόριο....μόριο που κάποιος μπορεί να το δούλεψε πολύ σκληρά για να το αποκτήσει και κάποιος άλλος να το απέκτησε απο την άνεση του καναπέ του....και για να είμαστε και δίκαιοι, ένα μόριο - ή κανένα - να παίρνει και αυτός που με απόσπαση υπηρετεί σε γραφείο οπότε και πάλι ΔΕΝ προσφέρει εκπαιδευτικό έργο. Καλό θα είναι να γίνει ορθολογικότερη μοριοδότηση προς το δικαιότερο ( το οποίο, κατανοώ, δεν είναι πάντα και το συμφερότερο πάντως....)Απο τη στιγμή που εισαι διοικητικός http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=22288.0 γιατι εχεις κολλήσει στα μορια των μεταθεσεων και ποιοι να τα παρουν και ποιοι οχι?Αντι να σταθεις στο πλευρο των παλιων συναδερφων να αποφυγουν ακομη μια δυσαρεστη εξελιξη στα εργασιακά....
μιλησε μια γνωστη μου παντως με εναν αιρετο κ της ειπε οτι κτα 90% θα ισχυσουν ολα αυτα.
Μπορει καποιος συναδελφος που ξερει να μου λυσει την εξης απορια. το κειμενο λεει οτι ''εδρα του εκπαιδευτικου αποτελει δημος οπου υπαγεται η μονιμη κατοικια του. Αλλαγη εδρας γινεται με γραπτη δηλωση μεχρι το τελος του Μαρτιου κ ισχυει απο το μεθεπομενο ετος'' .εγω μπορει να εχω την εντοπιοτητα στο νησι οπου ειμαι τωρα διορισμενη αλλα η μονιμη κατοικια μου, εκει που κανω την φορολογικη μου δηλωση κ ολα τ'αλλα ειναι η αθηνα. τι θα ισχυει για αυτες τις περιπτωσεις αραγε. δεν μπορω αλλο εχω τρελαθει. εκει που λες να κυλησει ομαλα η χρονια με τα παιδακια σου ολο κ κατι ακουγεται που σε αποσυντονιζει. μιλησε μια γνωστη μου παντως με εναν αιρετο κ της ειπε οτι κτα 90% θα ισχυσουν ολα αυτα. το ποτε τωρα θα γινει αγνωστο....