0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Δυσπρόσιτες" οι μεταθέσεις για τους εκπαιδευτικούς - Εγκλωβίζονται στην άγονη γραμμή οι καθηγητές - Τιμωρείται η μητρότηταhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=19996Συμφωνα με την παραπανω δημοσιευση του Ελευθερου Τυπου, η αναμοριοδοτηση των σχολικων μοναδων θα εχει αναδρομικο χαρακτηρα, πραγμα παντελως απαραδεκτο.
Παράθεση από: Damien στις Ιανουαρίου 16, 2011, 12:25:21 pm"Δυσπρόσιτες" οι μεταθέσεις για τους εκπαιδευτικούς - Εγκλωβίζονται στην άγονη γραμμή οι καθηγητές - Τιμωρείται η μητρότηταhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=19996Συμφωνα με την παραπανω δημοσιευση του Ελευθερου Τυπου, η αναμοριοδοτηση των σχολικων μοναδων θα εχει αναδρομικο χαρακτηρα, πραγμα παντελως απαραδεκτο.Και ενώ ο Μπράτης διαψεύδει ότι έχει συζητηθεί το θέμα (και είναι λογικό αφού θα συζητηθεί μετά από το θέμα των αποσπάσεων), η ΟΛΜΕ με τη χθεσινή της ανακοίνωση προς τις ΕΛΜΕ επιβεβαιώνει ουσιαστικα το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για το ότι είναι προτάσεις του Υπουργείου η αναδρομικότητα των αλλαγών στις ΜΣΔ και για μηδενισμό τους μετά από μετάθεση: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=20409.Μπορεί οι ΟΛΜΕ/ΔΟΕ να διαφωνούν με τις προτάσεις του Υπουργείου, το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να περάσει η άποψή τους ή αν είναι όλα αποφασισμένα.Επίσης, ένα άλλο ερώτημα είναι γιατί οι ΟΛΜΕ/ΔΟΕ δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τις προτάσεις του Υπουργείου.
Φαινεται, λοιπον, πως καποιο μελος της επιτροπης υπεβαλε το συγκεκριμενο κειμενο εργασιας και, περαν πασης αμφιβολιας, το μελος αυτο δεν εκπροσωπει τους εκπαιδευτικους αλλα πιθανον απηχει τις αποψεις του υπουργειου.
Παράθεση από: Damien στις Ιανουαρίου 19, 2011, 04:18:16 pmΦαινεται, λοιπον, πως καποιο μελος της επιτροπης υπεβαλε το συγκεκριμενο κειμενο εργασιας και, περαν πασης αμφιβολιας, το μελος αυτο δεν εκπροσωπει τους εκπαιδευτικους αλλα πιθανον απηχει τις αποψεις του υπουργειου.Πολύ πιθανό. Και προφανώς το κείμενο διέρρευσε σκόπιμα για να δουν αντιδράσεις.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής από το κείμενο που διέρευσε :Παίρνω μετάθεση από την περιοχή Δ στην περιοχή Α.Για τις τοποθετήσεις στην περιοχή Α που θα πάω με μετάθεση έχουν καεί τα μόρια δυσμενών συνθηκών (ΜΣΔ) που έχω μαζέψει από την περιοχή Δ ή όχι?
...επιβεβαιώνει ουσιαστικα το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για το ότι είναι προτάσεις του Υπουργείου η αναδρομικότητα των αλλαγών στις ΜΣΔ και για μηδενισμό τους μετά από μετάθεση
Αιτηση για αποσπαση ποιο μηνα καταθετει ο εκπαιδευτικος;Και ποτε αναμενεται η απαντηση;
Ευχαριστω para5!Να ρωτησω και κατι αλλο;Ειμαι διοριστεα του ασεπ του 2008,β φαση,και δεν διοριστηκα οπως επρεπε φετος,εργαζομαι ως ΑΜΩ.Επειδη θα με πιασει η τριετια, και αποσπαση πριν την παροδο της τριετιας δεν μπορω να αιτηθω,ως φαινεται,σε περιπτωση εγκυμοσυνης και μετεπειτα λοχειας,οι αδειες αυτες,εντος του διαστηματος της τριετιας,θα ξεχρεωνουν ενα κομματι της τριετιας;Σημειωτεον ειμαι συζυγος ενστολου