0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην πηγή του Br. Clark, που είναι στην 4η-5η σελίδα σας έκανε εντύπωση η τελευταία φράση ή μόνο εμένα μου φάνηκε κάπως;
Παράθεση από: aziuol στις Μαΐου 30, 2012, 11:36:06 amΠαράθεση από: chronos στις Μαΐου 30, 2012, 11:20:08 amΠαράθεση από: aziuol στις Μαΐου 30, 2012, 11:16:21 amΤο εθνικό κόμμα δε διέφερε από το ραλλικό.Συνάδελφοι, εδώ λογικά πρέπει τα παιδιά να γραψουν και για το ραλλικο, σωστά;Δε νομίζω να ήταν απαραίτητοΕγώ νομίζω ότι είναι απαραίτητο, αλλιώς πώς το ορίζουμε δλδ; Απλώς διεφερε απο το ραλλικό και οι εκπρόσωποι του μπλα μπλα...τι πρέσβευε όμως;Έχεις δίκιο, απλά με προβληματίζει επειδή ήταν σύντομης αν'απτυξης
Παράθεση από: chronos στις Μαΐου 30, 2012, 11:20:08 amΠαράθεση από: aziuol στις Μαΐου 30, 2012, 11:16:21 amΤο εθνικό κόμμα δε διέφερε από το ραλλικό.Συνάδελφοι, εδώ λογικά πρέπει τα παιδιά να γραψουν και για το ραλλικο, σωστά;Δε νομίζω να ήταν απαραίτητοΕγώ νομίζω ότι είναι απαραίτητο, αλλιώς πώς το ορίζουμε δλδ; Απλώς διεφερε απο το ραλλικό και οι εκπρόσωποι του μπλα μπλα...τι πρέσβευε όμως;
Παράθεση από: aziuol στις Μαΐου 30, 2012, 11:16:21 amΤο εθνικό κόμμα δε διέφερε από το ραλλικό.Συνάδελφοι, εδώ λογικά πρέπει τα παιδιά να γραψουν και για το ραλλικο, σωστά;Δε νομίζω να ήταν απαραίτητο
Το εθνικό κόμμα δε διέφερε από το ραλλικό.Συνάδελφοι, εδώ λογικά πρέπει τα παιδιά να γραψουν και για το ραλλικο, σωστά;
καμια συμβουλή για τη διδασκαλια του μαθηματος από τους παλιους?πως να κανεις το μαθημα ενδιαφερον μεσα στην τάξη?
συνάδελφοι λυπάμαι που θα το πω αλλά με ντοκυμαντέρ στην ιστορία κατεύθυνσης δε βγαίνει το πράγμα από πλευράς χρόνου. Δυστυχώς, το μάθημα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ οι μαθητές να το μαθαίνουν απέξω κι ανακατωτά! Γι αυτό κατά τη διάρκεια της παράδοσης εγώ προσωπικά δίνω το σχεδιάγραμμα του κεφαλαίου, τούς δίνω σε φωτυπία τους ορισμούς που τυχόν υπάρχουν, διασαφηνίζουμε απορίες ή δυσνόητους όρους και έχουμε και στον πίνακα γραμμένο έναν χρονολογικό πίνακα με τα γεγονότα κατά σειρά. Αν μείνει χρόνος εξετάζουμε πηγές ( βιβλίου και εκτός) και τους δίνω σε μία τουλάχιστον έτοιμη απάντηση, αφού ακούσω τις απόψεις τους. Είναι δεδομένο ότι πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη διδασκαλία της συγκεκριμένης ιστορίας αλλά αν δεν την απομνημονεύσεις έχοντας κατανοήσει πρώτα δε γράφεις καλά...