0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα τα φώτα σας στην επόμενη ερώτηση: σκοπεύω να δώσω για το ecdl και θα ήθελα να ξέρω αν οι ενότητες που μοριοδοτούνται από το ασεπ και είναι απαραίτητες για εμάς τους εκπαιδευτικούς είναι: word, excel και internet. Αυτές είναι ή ξεχνάω κάποια;Σας ευχαριστώ πολύ!
Το σύνηθες, στις προκυρήξεις ΑΣΕΠ, είναι να ζητούνται μόνο αυτές οι τρεις.
Η δική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει για 1 μόριο ούτε τα χρήματα ούτε το χρόνο!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην υπάρχει ΚΡΑΤΙΚΟΣ φορέας πιστοποίησης Η/Υ...Όλα για να πλουτίσουν οι ιδιώτες...
δεν συμφωνω.το ecdl ειναι απαραιτητο.και εγω οταν ξεκινησα τα μαθηματα πιστευα πως δεν χρειαοταν και πως τα ηξερα ολα.τωρα τα οσα επιπλεον εμαθα με βοηθησαν πολυ στα μαθηματα μου και στη δουλεια μου.οι η/υ ειναι πλεον σαν τα αγγλικα και ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητοι. βεβαια καλο θα ηταν να γινονται δωρεαν.εγω περυσι ειχα κληρωθει στη ββαθμια μου να τα κανω δωρεαν αλλα λογω αποστασης δεν τα καταφερα. τωρα βεβαια με την κριση δεν ξερωπώς οδευει το θεμα της πιστοποιησης φετος και αν θα γινουν παλι δωρεαν μαθηματα.
Δε θα πληρώσω για μια πιστοποίηση που μου εξασφαλίζει μόνο ένα μόριο!
Παράθεση από: maryk στις Μαρτίου 17, 2011, 02:39:31 pmΔε θα πληρώσω για μια πιστοποίηση που μου εξασφαλίζει μόνο ένα μόριο!ρε παιδια, οταν λεμε "ενα μοριο" εννοουμε 01.00 ή 00,01 ή 00.10 ?