0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι περισσοτερες σχολες δινουν ενα πιστοποιητικο στους πτυχιουχους τους οπου πιστοποιειται οι γνωση η/υ,αντιστοιχο με το ecdl.Aρκει να εχεις παρει 4 μαθηματα απο τη σχολη σχετικα με υπολογιστη!(καμια φορα οριζουν και καποια ασχετα!) Εγω αφου επικοινωνησα με τη γραμματεια μου,εστειλα courier να παρει το χαρτι και να μου το φερει,(το πολυποθητο) ,μολις διαπιστωσα πως δεν ειναι τπτ αλλο απο την αναλυτικη μου βαθμολογια σε ολα τα μαθηματα!!! εμ κατι δεν παει καλα εδω ετσι?! αυτο το χαρτι το ειχα ετσι κ αλλιως!! θα περιμενω μεχρι αυριο το πρωι για να επικοινωνησω με τη γραμματεια μου..απλα αν εχει καποιος αυτη τη βεβαιωση απο τη σχολη του,μπορει να μας πει τι μορφη εχει???
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 17, 2011, 03:00:52 pmΟι περισσοτερες σχολες δινουν ενα πιστοποιητικο στους πτυχιουχους τους οπου πιστοποιειται οι γνωση η/υ,αντιστοιχο με το ecdl.Aρκει να εχεις παρει 4 μαθηματα απο τη σχολη σχετικα με υπολογιστη!(καμια φορα οριζουν και καποια ασχετα!) Εγω αφου επικοινωνησα με τη γραμματεια μου,εστειλα courier να παρει το χαρτι και να μου το φερει,(το πολυποθητο) ,μολις διαπιστωσα πως δεν ειναι τπτ αλλο απο την αναλυτικη μου βαθμολογια σε ολα τα μαθηματα!!! εμ κατι δεν παει καλα εδω ετσι?! αυτο το χαρτι το ειχα ετσι κ αλλιως!! θα περιμενω μεχρι αυριο το πρωι για να επικοινωνησω με τη γραμματεια μου..απλα αν εχει καποιος αυτη τη βεβαιωση απο τη σχολη του,μπορει να μας πει τι μορφη εχει??? Πότε εγινε αυτό¨και σε ποιες σχολες?Γιατι όταν σπούδαζα εγώ με το ζόρι είχαμε κάποιους υπολογιστες που λειτουργούσαν με "κάρβουνο"!Γινόταν κάποια σεμινάρια που δεχόταν πολύ λίγα άτομα (όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε) αλλά πιστοποίηση δεν έδιναν...Αλλά και πάλι να την κάνεις τι?Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει οι σχολές που έχουν παιδαγωγικά μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών να μας δώσουν παιδαγωγική κατάρτιση και να μη χρειαστεί να τρέξουμε να την εξασφαλίσουμε!
Παράθεση από: maryk στις Μαρτίου 17, 2011, 03:22:24 pmΠαράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 17, 2011, 03:00:52 pmΟι περισσοτερες σχολες δινουν ενα πιστοποιητικο στους πτυχιουχους τους οπου πιστοποιειται οι γνωση η/υ,αντιστοιχο με το ecdl.Aρκει να εχεις παρει 4 μαθηματα απο τη σχολη σχετικα με υπολογιστη!(καμια φορα οριζουν και καποια ασχετα!) Εγω αφου επικοινωνησα με τη γραμματεια μου,εστειλα courier να παρει το χαρτι και να μου το φερει,(το πολυποθητο) ,μολις διαπιστωσα πως δεν ειναι τπτ αλλο απο την αναλυτικη μου βαθμολογια σε ολα τα μαθηματα!!! εμ κατι δεν παει καλα εδω ετσι?! αυτο το χαρτι το ειχα ετσι κ αλλιως!! θα περιμενω μεχρι αυριο το πρωι για να επικοινωνησω με τη γραμματεια μου..απλα αν εχει καποιος αυτη τη βεβαιωση απο τη σχολη του,μπορει να μας πει τι μορφη εχει??? Πότε εγινε αυτό¨και σε ποιες σχολες?Γιατι όταν σπούδαζα εγώ με το ζόρι είχαμε κάποιους υπολογιστες που λειτουργούσαν με "κάρβουνο"!Γινόταν κάποια σεμινάρια που δεχόταν πολύ λίγα άτομα (όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε) αλλά πιστοποίηση δεν έδιναν...Αλλά και πάλι να την κάνεις τι?Με το ίδιο σκεπτικό πρέπει οι σχολές που έχουν παιδαγωγικά μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών να μας δώσουν παιδαγωγική κατάρτιση και να μη χρειαστεί να τρέξουμε να την εξασφαλίσουμε!Το πιστοποιητικό που δίνεται σε πτυχιούχους αρκετών σχολών (θετικών επιστημών, πολυτεχνικών κλπ) αποτελείται από μια βεβαίωση (όπου αναφέρονται τα σχετικά) και την αναλυτική βαθμολογία του πτυχιούχου (όπου φαίνονται τα 4 μαθήματα, σχετικά με γνώση και χειρισμό Η/Υ). Προφανώς, π.χ. μια θεολογική σχολή δεν μπορεί να δίνει τέτοια βεβαίωση.Tsampika: η βεβαίωση που δίνει η γραμματεία αναφέρει το Π.Δ. σύμφωνα με το οποίο έχει ο πτυχιούχος της σχολής αυτής το δικαίωμα για αυτήν, ενώ αναφέρονται και τα 4 μαθήματα του προγράμματος σπουδών με βάση τα οποία χορηγείται η βεβαίωση αυτή.
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 17, 2011, 03:28:26 pmΤο πιστοποιητικό που δίνεται σε πτυχιούχους αρκετών σχολών (θετικών επιστημών, πολυτεχνικών κλπ) αποτελείται από μια βεβαίωση (όπου αναφέρονται τα σχετικά) και την αναλυτική βαθμολογία του πτυχιούχου (όπου φαίνονται τα 4 μαθήματα, σχετικά με γνώση και χειρισμό Η/Υ). Προφανώς, π.χ. μια θεολογική σχολή δεν μπορεί να δίνει τέτοια βεβαίωση.Tsampika: η βεβαίωση που δίνει η γραμματεία αναφέρει το Π.Δ. σύμφωνα με το οποίο έχει ο πτυχιούχος της σχολής αυτής το δικαίωμα για αυτήν, ενώ αναφέρονται και τα 4 μαθήματα του προγράμματος σπουδών με βάση τα οποία χορηγείται η βεβαίωση αυτή.Landau εξακολουθω να μην καταλαβαινω...εγω δλδ σε μια προκυρηξη του δημοσιου θα δινω καθε φορα την αναλυτικη μου βαθμολογια σε ολα τα μαθηματα??(δεν νομιζω). Οποτε μου εστειλαν ελλιπη αυτα πους τους ζητησαν ετσι δεν ειναι??
Το πιστοποιητικό που δίνεται σε πτυχιούχους αρκετών σχολών (θετικών επιστημών, πολυτεχνικών κλπ) αποτελείται από μια βεβαίωση (όπου αναφέρονται τα σχετικά) και την αναλυτική βαθμολογία του πτυχιούχου (όπου φαίνονται τα 4 μαθήματα, σχετικά με γνώση και χειρισμό Η/Υ). Προφανώς, π.χ. μια θεολογική σχολή δεν μπορεί να δίνει τέτοια βεβαίωση.Tsampika: η βεβαίωση που δίνει η γραμματεία αναφέρει το Π.Δ. σύμφωνα με το οποίο έχει ο πτυχιούχος της σχολής αυτής το δικαίωμα για αυτήν, ενώ αναφέρονται και τα 4 μαθήματα του προγράμματος σπουδών με βάση τα οποία χορηγείται η βεβαίωση αυτή.
Παράθεση από: Tsampika στις Μαρτίου 17, 2011, 03:37:04 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαρτίου 17, 2011, 03:28:26 pmΤο πιστοποιητικό που δίνεται σε πτυχιούχους αρκετών σχολών (θετικών επιστημών, πολυτεχνικών κλπ) αποτελείται από μια βεβαίωση (όπου αναφέρονται τα σχετικά) και την αναλυτική βαθμολογία του πτυχιούχου (όπου φαίνονται τα 4 μαθήματα, σχετικά με γνώση και χειρισμό Η/Υ). Προφανώς, π.χ. μια θεολογική σχολή δεν μπορεί να δίνει τέτοια βεβαίωση.Tsampika: η βεβαίωση που δίνει η γραμματεία αναφέρει το Π.Δ. σύμφωνα με το οποίο έχει ο πτυχιούχος της σχολής αυτής το δικαίωμα για αυτήν, ενώ αναφέρονται και τα 4 μαθήματα του προγράμματος σπουδών με βάση τα οποία χορηγείται η βεβαίωση αυτή.Landau εξακολουθω να μην καταλαβαινω...εγω δλδ σε μια προκυρηξη του δημοσιου θα δινω καθε φορα την αναλυτικη μου βαθμολογια σε ολα τα μαθηματα??(δεν νομιζω). Οποτε μου εστειλαν ελλιπη αυτα πους τους ζητησαν ετσι δεν ειναι?? Κανονικά, μαζί με την αναλυτική βαθμολογία, θα έπρεπε να υπάρχει και η βεβαίωση που ανέφερα. Οπότε, μάλλον ήταν ελλιπή αυτά που σου έστειλαν (ρώτα τους για τη βεβαίωση, πέρα από την αναλυτική βαθμολογία, που έτσι και αλλιώς θα είχες). Πρέπει οπωσδήποττε να υπάρχει η σχετική βεβαίωση.Αν και δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω ακόμα τη βεβαίωση αυτή, λογικά ναι, μαζί με αντίγραφο βεβαίωσης θα πρέπει να κατατίθεται και αντίγραφο της αναλυτικής βαθμολογίας (επικυρωμένα σε ΚΕΠ φυσικά).Δική μου απορία: τα πιστοποιητικά για ξένες γλώσσες (proficiency κλπ) πρέπει να μεταφραστούν και να επικυρωθούν από δικηγόρο, για να τα δεχτεί το ΑΣΕΠ;
Δική μου απορία: τα πιστοποιητικά για ξένες γλώσσες (proficiency κλπ) πρέπει να μεταφραστούν και να επικυρωθούν από δικηγόρο, για να τα δεχτεί το ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 17, 2011, 03:47:43 pmΔική μου απορία: τα πιστοποιητικά για ξένες γλώσσες (proficiency κλπ) πρέπει να μεταφραστούν και να επικυρωθούν από δικηγόρο, για να τα δεχτεί το ΑΣΕΠ;Ναι!Μπορεις να πας και στα δικαστηρια αντι για ιδιωτη και να αποφυγεις να πληρωσεις επισκεψη!Γενικα ολα τα ξενογλωσσα εγγραφα χρειαζονται μεταφραση ωστε να χρησιμοποιηθουν σε ελληνικους δημοσιους φορεις
Καλημερα παιδια! λοιπον επανερχομαι με το θεμα των υπολογιστων! μολις επικοινωνησα με τη γραμματεια της σχολης μου η οποια και με ενημερωσε πως κατω κατω στην αναλυτικη που μου εστειλαν υπαρχει μια σημειωση η οποια αναφερεται στους υπολογιστες.Αυτη ειναθ η βεβαιωση που δινουν,και δεν ξερουν αν και πως μπορει να χρησιμοποιηθει σε προκυρηξεις.(καποιοι φοιτητες λεει την εχουν χρησιμοποιησει) .Συγκεκριμενα αναγραφεται το εξης:Σχολια-Παρατηρησεις:Επισης βεβαιωνεται οτι η ανωτερω φοιτητρια εχει παρακολουθησει τα μαθηματα με κωδικο 1150, 1424 & 1351 που υποστηριζονται απο ηλεκτρονικο υπολογιστη.Η απορια η δικη μ τωρα ειναι η εξης: ειναι αυτο αποδεκτο απο το υπουργειο?εχω δλδ την επαρκεια στους Η/Υ? πως μπορω να το ψαξω αυτο?