0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alice6 στις Φεβρουαρίου 16, 2011, 08:42:12 amΥπάρχει κανένας σύλλογος καθηγητών αγγλικής για αυτό το θέμα? Θα ήθελα να συμμετέχω, αν και στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχει ελπίδα... Το μόνο που γνωρίζω είναι πως από το ΑΠΘ, ο σύλλογος φοιτητών νομίζω ήταν, είναι στα δικαστήρια για αυτό το θέμα χρόνια. Δεν γνωρίζω αν έχει βγει κάτι ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα παιδιά έκαναν κίνηση ώστε να υπάρχει η επάρκεια μόνο στους πτυχιούχους της Αγγλικής. Τώρα προσωπικά αν συμφωνώ για την επάρκεια που δίνεται με κάποια πτυχία (ή καλύτερα πιστοποιητικά) Proficiency, είναι μεγάλο θέμα. Έχω σοβαρές ενστάσεις, αλλά εν μέρει κατανοώ και γιατί συμβαίνει. Πάντως, δεν είμαι κι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την παύση της χορήγησης της επάρκειας σε κατόχους Proficiency. Ίσως τα πράγματα να γίνουν και χειρότερα...
Υπάρχει κανένας σύλλογος καθηγητών αγγλικής για αυτό το θέμα? Θα ήθελα να συμμετέχω, αν και στη χώρα που ζούμε δεν υπάρχει ελπίδα...
Αν π.χ. ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών προτιμάει να προσλαμβάνει κατόχους prof. και όχι πτυχιούχους αντίστοιχης σχολής φιλολογίας, τότε καλύτερα να μην προτιμάνε οι γονείς τέτοια φροντιστήρια για τα παιδιά τους.
bitch σα να νευρίασες ευλόγως ...4 χρόνια πανεπιστημίου για να διδαχθεί η παθητική ;;;τσ.....τσ....τσ......4 χρόνια για να διδάξεις αρχαία ελληνικά;;;τσ.....όλοι πια γνωρίζουν λύω -εις-ει ......μήπως είναι τροικανός ο λαλήσας;;;;
Και δεν μπορώ λέει να καταλάβω, γιατί δεν μας επιτρέπουν να διδάξουμε και σε δημόσια σχολεία !!!!!!!
KΚαι, προφανώς, θα ανακαλέσει προσωπικά όλες τις επάρκειες που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα. Μήπως είναι/ήταν και πολυθεσίτης αυτό το κονέ σου στο παιδαγωγικό? Γιατί αν μιλάμε για τον πανάσχετο μεταξύ πανασχέτων και επιτέλους φεύγει μετά τη ζημιά που έκανε, μπορούμε να κάνουμε πάρτι (εμείς οι από δω) και να συνεχίσουμε να μην ελπίζουμε για τίποτα λίγο λιγότερο ανήσυχοι.