0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω κανει αιτηση ως εκπαιδευτρια στο κεδβμαπ. μπαινω καθε μερα στο site του ιδεκε γιατι εχω κανει αιτησεις για διαφορα προγραμματα και θελω να ενημερωνομαι. τωρα τελευταια βλεπω μια ανακοινωση για ενστασεις στα προσωρινα αποτελεσματα εκπαιδευτων κεδβμαπ. και ερωτω: ποτε βγηκαν αυτα τα αποτελεσματα? μηπως κανουν λαθος και εννοουν τα αποτελεσματα των εκπαιδευτων εκπαιδευτων ενηλικών?αν οντως εχουν βγει τα αποτελεσματα των εκπαιδευτων του κεδβμαπ και το ξερει καποιος ας μου στειλει ενα link.ευχαριστω
καλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση.ΠαράθεσηΆρα υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτουνται για το ΙΔΕΚΕ...αργότερα?
καλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη..
Παράθεση από: vasodcim στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 10:04:19 amεχω κανει αιτηση ως εκπαιδευτρια στο κεδβμαπ. μπαινω καθε μερα στο site του ιδεκε γιατι εχω κανει αιτησεις για διαφορα προγραμματα και θελω να ενημερωνομαι. τωρα τελευταια βλεπω μια ανακοινωση για ενστασεις στα προσωρινα αποτελεσματα εκπαιδευτων κεδβμαπ. και ερωτω: ποτε βγηκαν αυτα τα αποτελεσματα? μηπως κανουν λαθος και εννοουν τα αποτελεσματα των εκπαιδευτων εκπαιδευτων ενηλικών?αν οντως εχουν βγει τα αποτελεσματα των εκπαιδευτων του κεδβμαπ και το ξερει καποιος ας μου στειλει ενα link.ευχαριστωΤο ιδιο ακριβως θέλω να ρωτήσω και εγώ.Πως ενημερωθήκατε εσεις που λέτε πως κληρωθήκατε?Δεν αναρτώνται κάπου αυτά?και επίσης πέρισυ έχασα τα συγκεκριμένα σεμινάρια λόγω του ότι άργησα λέει να στείλω την αίτηση(εμπρόθεσμη φυσικά).Πήραν μόνο αυτές που τους ήρθαν τις π΄ρωτες μέρες.Φέτος για να μη ξαναπάθω τα ίδια, μίλησα με την υπέυθυνη και μου είπε πως θα ισχύσει αυτό που ισχυε και πέρισυ (δηλαδή όποιος προλάβει). Εστειλα την πρώτη ή δευτερη μέρα και κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ποιά είναι τα κριτήρια επιτέλους? Πως ειδοποιούν? Ας μας ενημερώσει κάποιος εστω και από δω...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??
Παράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:21:35 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??μας ειπαν οτι σιγουρα ειναι ενα + για τa KEDBM ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ασεπ ακομα το συζητουν με το υπουργει...τωρα τι λενε ...ενας θεος ξερει...αφου η Διαμαντω ειναι γνωστο οτι σπρωχνει ενα συγκεκριμενο φορεα ...τεσπα..θα δειξειυ.γ οι περισσοτεροι που πηγαμε την κυριακη ημασταν αδιοριστοι και αναπληρωτες καθηγητες..τυχαιο;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:01:15 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:21:35 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??μας ειπαν οτι σιγουρα ειναι ενα + για τa KEDBM ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ασεπ ακομα το συζητουν με το υπουργει...τωρα τι λενε ...ενας θεος ξερει...αφου η Διαμαντω ειναι γνωστο οτι σπρωχνει ενα συγκεκριμενο φορεα ...τεσπα..θα δειξειυ.γ οι περισσοτεροι που πηγαμε την κυριακη ημασταν αδιοριστοι και αναπληρωτες καθηγητες..τυχαιο;;αναστασία ποιο παρακολουθείς??ποιον φορέα σπρώχνει η αννούλα??
Παράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:46:30 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:01:15 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:21:35 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??μας ειπαν οτι σιγουρα ειναι ενα + για τa KEDBM ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ασεπ ακομα το συζητουν με το υπουργει...τωρα τι λενε ...ενας θεος ξερει...αφου η Διαμαντω ειναι γνωστο οτι σπρωχνει ενα συγκεκριμενο φορεα ...τεσπα..θα δειξειυ.γ οι περισσοτεροι που πηγαμε την κυριακη ημασταν αδιοριστοι και αναπληρωτες καθηγητες..τυχαιο;;αναστασία ποιο παρακολουθείς??ποιον φορέα σπρώχνει η αννούλα??neew τεχνολογιες πληροφορικης και επικοινωνιων....οσο για τον φορεα ...μεγαλα παιδια ειμαστε...καταλαβαινουμε...οταν ακουσεις για πιστοποιηση η/υ ποιο ονομα σου ερχεται πρωτο;;...εεε αυτος ειναι..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 15, 2011, 02:04:50 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:46:30 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:01:15 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:21:35 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??μας ειπαν οτι σιγουρα ειναι ενα + για τa KEDBM ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ασεπ ακομα το συζητουν με το υπουργει...τωρα τι λενε ...ενας θεος ξερει...αφου η Διαμαντω ειναι γνωστο οτι σπρωχνει ενα συγκεκριμενο φορεα ...τεσπα..θα δειξειυ.γ οι περισσοτεροι που πηγαμε την κυριακη ημασταν αδιοριστοι και αναπληρωτες καθηγητες..τυχαιο;;αναστασία ποιο παρακολουθείς??ποιον φορέα σπρώχνει η αννούλα??neew τεχνολογιες πληροφορικης και επικοινωνιων....οσο για τον φορεα ...μεγαλα παιδια ειμαστε...καταλαβαινουμε...οταν ακουσεις για πιστοποιηση η/υ ποιο ονομα σου ερχεται πρωτο;;...εεε αυτος ειναι..αχαχαχα οκ, we got it! αλλά νόμιζα ότι εννούσες κάποιον άλλο φορέα που διενεργεί επιμορφώσεις!
Παράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 15, 2011, 02:08:06 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 15, 2011, 02:04:50 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 11:46:30 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 14, 2011, 07:01:15 pmΠαράθεση από: bania στις Φεβρουαρίου 13, 2011, 07:21:35 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 02:23:21 pmκαλησπερα..κληρωθηκα και εγω σε αυτο το...σεμιναριο,σε επικοινωνια με τον υπευθυνο ,μου ειπε οτι τωρα διαπραγματευονται με το υπουργειο για καποια εστω μοριοδοτηση...λεπτομερειες την Κυριακη.. Αναστασία είχατε κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν μοριοδοτούνται και πού??μας ειπαν οτι σιγουρα ειναι ενα + για τa KEDBM ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ασεπ ακομα το συζητουν με το υπουργει...τωρα τι λενε ...ενας θεος ξερει...αφου η Διαμαντω ειναι γνωστο οτι σπρωχνει ενα συγκεκριμενο φορεα ...τεσπα..θα δειξειυ.γ οι περισσοτεροι που πηγαμε την κυριακη ημασταν αδιοριστοι και αναπληρωτες καθηγητες..τυχαιο;;αναστασία ποιο παρακολουθείς??ποιον φορέα σπρώχνει η αννούλα??neew τεχνολογιες πληροφορικης και επικοινωνιων....οσο για τον φορεα ...μεγαλα παιδια ειμαστε...καταλαβαινουμε...οταν ακουσεις για πιστοποιηση η/υ ποιο ονομα σου ερχεται πρωτο;;...εεε αυτος ειναι..αχαχαχα οκ, we got it! αλλά νόμιζα ότι εννούσες κάποιον άλλο φορέα που διενεργεί επιμορφώσεις!όχι ρε συ.... άλλωστε η υπουργός μας είναι λάτρης των... ιδιωτικών...