*

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση-πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης  (Αναγνώστηκε 5092 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fleming

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλή χρονιά!!

Μήπως κάποιος γνωρίζει πότε περίπου θα γίνει η επιμόρφωση του προγράμματος εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και εκπαιδευτικές ειδικές ανάγκες?

Αρχικά θα γινότανε τον Νοέμβριο όμως δεν έγινε γιατί τότε έγινε η επιμόρφωση των ολοημέρων. Στα ΠΕΚ μου είπαν τότε οτι θα γίνει τον Ιανουάριο αλλά όταν τους τηλεφώνησα πριν από 2 βδομάδες μίλησα με 1 υπάλληλο που δεν ήξερε τίποτα, ούτε καν τι είναι αυτό το πρόγραμμα ακριβώς....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος molive

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση-πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 03:31:08 pm »
24 Φεβρουαριου θα γινει η πρωτη συναντηση αναπληρωτων Ειδικης Αγωγης της Παραλληλης Στηριξης (

Αποσυνδεδεμένος baba ganouz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση-πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 06:39:53 pm »
Αυτό το είδατε?
http://www.pde.gr/index.php?page=2370
κάπου μέσα στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» αναφέρει πως η επιμόρφωση τελικά θα γίνει όπως είχε ανακοινωθει στην αρχή:

(...)Το επιμορφωτικό πρόγραμμα της πρώτης και δεύτερης φάσης θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων και  εβδομήντα (70)  διδακτικών ωρών και θα υλοποιείται πρωϊνές ώρες (08π.μ. έως 14.30μμ)

(...)Οι ενδεικτικές ημερομηνίες διεξαγωγής του επιμορφωτικού σεμιναρίου  για τη σχολική χρονιά 2010-11 εκτιμάται ότι θα είναι από 28 Μαρτίου 2011 έως 20 Μαΐου 2011. Με Απόφαση του ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
μπερδευτηκα με το ολο θεμα με το μητρωο.τελικα θα στειλουμε αιτηση ολοι ή μονο οσοι εργαζονται ηδη??? :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος baba ganouz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
χμ..η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά τους επιμορφωτές και όχι αυτους που εργαζονται στο πρόγραμμα.
δλδ καλει αυτούς που θα αναλάβουν να μας επιμορφώσουν ώστε -τώρα που εχουμε διανύσει το μισό και πλέον σχολικό έτος-να στηρίξουμε  σωστα τους μαθητές μας.
αρα δε στελνουμε αιτηση...εκτος και αν είμαστε επιμορφωτές...

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
εγω που δεν ειμαι αναπληρωτρια σε ειδικη  αλλα με πιστοποιηση στην ειδικη δεν στελνω δλδ αιτηση ετσι?? συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα επειδη δεν την εχω διαβασει ακομα αναλυτικα την ανακοινωση , δεν εχω καταλαβει ακομα.. ???

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
εγω που δεν ειμαι αναπληρωτρια σε ειδικη  αλλα με πιστοποιηση στην ειδικη δεν στελνω δλδ αιτηση ετσι?? συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα επειδη δεν την εχω διαβασει ακομα αναλυτικα την ανακοινωση , δεν εχω καταλαβει ακομα.. ???

Διάβασε την ανακοίνωση και θα βγάλεις άκρη...
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Εσάς σας κάλεσαν για επιμόρφωση στα ΚΕΔΔΥ;
Εμείς στο νομό μου έχουμε κάνει ήδη δύο φορές συνάντηση.Μία την εβδομάδα μας είπαν ότι θα κάνουμε. (αν και το υπουργείο τους πρότεινε 1 μηνιαίως)
Μας μοίρασαν κάτι φυλλάδια με φόρμες και έντυπα που θα μας τα ζητήσει λέει το υπουργείο στο τέλος της χρονιάς. (π.χ. καθημερινό ημερολόγιο για κάθε παιδί).
Α!!!!!Και το άλλο!!!!!
Μας είπαν ότι από βδομάδα θα αρχίσουν να μπαίνουν και μέσα στις  τάξεις  να βλέπουν πώς γίνεταί το μάθημα...
Εσείς;;;;Έχετε κάτι διαφορετικό να πείτε για τις συναντήσεις;;;;

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Εμείς στο νομό μου έχουμε κάνει ήδη δύο φορές συνάντηση.Μία την εβδομάδα μας είπαν ότι θα κάνουμε. (αν και το υπουργείο τους πρότεινε 1 μηνιαίως)
Μας μοίρασαν κάτι φυλλάδια με φόρμες και έντυπα που θα μας τα ζητήσει λέει το υπουργείο στο τέλος της χρονιάς. (π.χ. καθημερινό ημερολόγιο για κάθε παιδί).
Α!!!!!Και το άλλο!!!!!
Μας είπαν ότι από βδομάδα θα αρχίσουν να μπαίνουν και μέσα στις  τάξεις  να βλέπουν πώς γίνεταί το μάθημα...

σε ποια περιφέρεια γίνονται αυτά τα καλά;; :o

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Θράκη

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δηλαδή σε κανένα νομό δεν έχουν γίνει αυτές οι κινήσεις-επιμορφώσεις από τα ΚΕΔΔΥ;;;;
Μόνο εμείς είμαστε οι "τυχεροί";;;;

Αποσυνδεδεμένος molive

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Για

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλησπέρα, στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. έγινε μια επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς μέσω ΕΣΠΑ.
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία από άλλη περιφέρεια να μας πει εμπειρία;  Είναι σημαντικό.

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Α!!!!!Και το άλλο!!!!!

Ποιος διοργάνωσε αυτές τις συναντήσεις?
Ποιοι θα μπαίνουν στις τάξεις να ελέγχουν????
Περίεργα πράγματα!
Ας μας πει κάποιος τι συμβαίνει και στις υπόλοιπες περιφέρειες σχετικά με το θέμα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)